reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

a po co masz z nim gadać, podrzuć mu stracha i już ehhehehe
termin mam mieć wyznaczony 22 lipca, ale mówił mi ostatnio że coś koło 37 tyg to się odbędzie (jeśli będzie dalej szło jak idzie) więc 6 sierpnia wybija mi 37 tydzień i jakoś od tego dnia w ciagu tygodnia spodziewam się daty..

reklama
Marcelinaa, nie chcesz poczekać do połowy żeby mieć dłuższy macierzyński? Chociaż to takie niby ryzykowne, jakby się akcja zaczęła. No ale zdobyłaś wskazania? to i tak zrobią..

karolaola, nie ma takiej opcji, mam dosyć, jestem drugi rok w ciąży, ile można ?:-D
Porodu też się nie boję.

edit. a poza tym 4.09 ide na wesele, no i wracam na studia, więc w ogóle odpada :-D

maggie, a będziesz chciała wideorozmowę prosto z porodówki to zobaczysz figę z makiem! :-D.
Dobra już nic Wam nie napiszę, jak wrócę z porodówki to dam Wam znać :-D

Marcelinaa, nie chcesz poczekać do połowy żeby mieć dłuższy macierzyński? Chociaż to takie niby ryzykowne, jakby się akcja zaczęła. No ale zdobyłaś wskazania? to i tak zrobią..

eee ja tam już dla tych paru dni przeciągać nie będe.. i tak będe zęby w ściane wbijać od stycznia i tak, no ale na chlebie i wodzie przynajmniej szybciej schudnę buahahahahah

a wskazania? ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bo zapeszysz :-D:-D:-D:-D:-D
niby mój gin już tak gada, niby już oczywiste ale jednak o kolejne skierowanie od ortopedy się upomniał, jutro dzwonie do niego o 8:15 i mam nadzieję, że jadę do niego o wskazanej godzinie, mam papier w ręce i zapominam o tym cholernym kombinowaniu już na dobre :-D

reklama
Marcelinaa, też tak dzisiaj pomyślałam, że i tak czeka mnie bieda więc nie wiem co się tak upieram, ale z drugiej strony to oddala w czasie mój powrót do roboty, więc dlatego mi trochę zależy :-D. Zyczę żebyś miała takie wskazania, że nikt nie podejmie się SN jak nie chcesz.

maggie, a moje przedpotopowe gów.. nie :-D. I tak Ci nie napiszę, bo jesteś dla mnie okropna :-D.

Do góry