reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

lekarka powiedziała że musi pić z butli swoją dawke czyli te 60-70ml i tak pije od dwuch dni i przybiera na wadze wiec myśle że w tym tyg trafi do domku. Właśnie sie do niego wybieram. Potem sie odezwe.

reklama
Kasica to super wiesci. Trzymamy dalej kciuki za malego by jak najszybciej byl w domu, wagowo jest juz widze ok. Gratuluje przeprowadzki na swoje :tak::-)

Flower trzymam kciuki za ciebie w szpitalu, oby wszystko bylo git

A ja sobie tez wlasnie uświadamiam ze to juz niedlugo. Kurcze tak gdzies 7 tyg mi zostalo. Jaj trzeba sie sprezyc przygotowaniami, no i musze wreszcie przygotowac torbe do szpitala, by sie potem nie martwic ze jestem niegotowa czy cos. Jeszcze tyle do zrobieniaw domu z zakupow to juz niewiele mi zostalo
Co do puchnecia to ja tez narazie jeszcze nie puchne, pod koniec dnia mam jedynie ciut opuchniete kostki,ale tego prawie nie widac, jak poznaje tylko po tym ze mi sie gumka w skarpetkach na ciele odznacza, a kiedys tak nie bylo, no chyba ze brzuch mi puchnie heheheehe.
No nic dzis chyba polece jeszcze na jakies zakupy. Musze wreszcie kupic koszule do szpitala. Choc ostatnio kumpela mowila zebym specjalnie nie kupowala jak jakies mam np na naramkach. No tylko ze ja zazwyczaj to najchetniej spie nago hehehe i takich wynalazkow nie mam

Biedroneczka też w łóżku preferuję nagość i do tego nie cierpię koszul nocnych, bo się za bardzo plątają wokół ciała w nocy więc nie posiadam żadnej :-D Trzeba będzie jednak coś kupić...

Tonya a na dodatek siostra ma mieć chłopca a ja dziewczynkę więc moi rodzice zostaną od razu podwójnymi dziadkami z parką wnusiem i wnusią :)
co do tych paznokci to troszkę bym się wstrzymała z zazdroszczeniem :p z zawiązanymi oczami i mimo brzucha chyba mniej bym powyjezdzała heheheh

To fajnie mają Twoi rodzice faktycznie :-) Moja mama by się bardzo ucieszyła z wnusi, a tu 3 wnuczek w drodze (siostra ma już 2 synów).

Flower ale dobre chęci się liczą, nie każdego faceta by było na to stać :-D

Kasica, super że jesteś, martwiłyśmy się brakiem informacji od Ciebie.
No i super, że mieszkacie sami, odetchniecie teraz razem z Grzesiem. Bardzo się cieszę:-)
Jeju..skończyłam 33 tydzień, obłęd jakiś..:-D

Witam sie porannie i lece zaraz do pracy. Jeszcze 4 tygodnie i koniec! Po pracy lece na pierwsza szkole rodzenia i cala jestem podniecona:-). U nas naleza sie tylko dwa zajecia. Energia nie mija i wezcie mnie tym porodem nie straszcie bo sama nie wiem, co sie dzieje.:baffled:

Akutan, wrzuc jakies zdjecia z sesji (tylko te przyzwoite ;-)). Ja na siebie nie moge patrzec to sobie chociaz na inne brzuchy popatrze. Powodzenia jutro na wizycie!

Flower, od Twoich opisow to mnie wszystko swedzi, wspolczuje strasznie. Trzymaj sie w tym szpitalu i czekamy na wiesci.

Kasica, fantastyczne wiesci! Az mi ciary przeszly i sie sama do siebie usmiechalam, fajnie sie takie posty czyta. Maly ma juz cakliem sopora wage. Trzymam kciuki za szybki powrot do nowego gniazdka.

Milego dzionka laseczki!

reklama
Do góry