reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam, i ja. My tez myslimy o Monili. Ze zycie jest nie sprawiedliwe to tez tak mowie jak sie dowiedzielismy ze nasz synek jest chory. Oszczedzalam sie, dbalam jak tylko umialam i spotkala nas choroba.
Zycze udanego wieczorka

reklama
Witam się z Wami,
ciągle myślami z Monillą. Także to przeżywaliśmy przez cały weekend. Miłego dnia dziewczyny. Wiem, że teraz ciężko ale my musimy dalej żyć mimo tej wszechobecnej niesprawiedliwości.
Wczoraj połamałam sobie zęba nitkując- idę dzisiaj do dentysty naprawiać. Okropnie się boję jak małe dziecko. Paraliżuje mnie strach zarówno przed dentystą jak i przed wypadaniem zębów. ;(

Witam dziewuszki jako 3:tak:ze śniadankiem:jogurcik malinowy pitny w jednej ręce a w drugiej kanapeczka z szynunią -mniam,a obok leży jeszcze ciasto które zrobiłam z przepisu w internecie(któraś z Was tą stronke podała)z truskaweczkami w galaretce na biszkopciku z kremikiem -mmmnniam:happy:
Zapraszam jeśli któras z Was ma ochotę:tak:
akutan-trzymam kciuki za dentystę -bądź dzielna:tak:

Witam
Zgadza sie zycie nie zawsze jest sprawiedliwe, niestety. Ale mimo przeciwności musimy iść dalej do przodu. To smutne co stało sie u Monilli trudno o tym mowić i ciężko sobie wyobrazić ile uczuć smutnych rodzi.
No ja zaczynam powoli swój dzień, ponieważ ładna pogoda to pewnie przejdę sie na spacer, a tymczasem zmykam na sniadanie.
Lana brzmi pysznie chyba sie wprosze na kawałeczek ;))

Witam w poniedzialek juz po tostach i kawce i lece do pracy.

Jakos brzuch i dol plecow bolal mnie cala noc. Ciagle mysle o tych wszystkich naszych komplikacjach i smutnych wydarzeniach i musze sprobowac przestac sie tym wszystkim tak przejmowac, bo to nie sluzy maluchowi. Ehhhhhh, milego dnia mimo wszystko.

Lana cieszę się, że ciasto wyszło i smakuje. Potem upiecz sernik, palce lizać. Mam gdzieś jeszcze przepis na ciekawe ciasto ze śliwkami, zupełnie inne niż te wszystkie drożdżowe placki, to tez wkleję:-)

reklama
Czesc dziewczyny ;) za czesto tu nie bywam ;/ ale juz nie wiem co robic...Mam chyba zalamke wy tez tak macie? jestem w 7 miesiacu ciazy i jest ze mna coraz gorzej... mianowicie czest placze, martwie sie wszystkim porodem to chyba normalne ale mi najbardziej chodzi o to ze chce dla mojej dziewczynki jak najlepiej a nie stac mnie na nic...nie moge kupowac jej ciuszkow, wozeczka, zabaweczek, tyle rzeczy mi brakuje nawet wyprawki nie moge skompletowac (czytajac ile tego jest potrzebne zalamka jeszcze gorsza ;( bo wiem ze to niezbedne) caly czas mam jakies inne wydatki najpierw mialam slub pozniej maz stwierdzil ze trzeba kupic samochod a teraz remont mieszkania na ktory tez nas nie stac....(samochod jak na zlosc sie jeszcze popsul) a musimy je wyremntowac bo aktualnie mieszkam z tesciami. Do porodu zstalo mi planowo 2 miesiace i nie wiem co robic. Pisze planowo bo 2 tyg temu sie okazalo ze moje malenstwo pcha sie trszeczke szybciej na swiat- pobyt z zagrozeniem przedwczesnego porodu.Mam tak juz dosyc wszystkiego a w mezu w sparcia nie mam :( slysze tylko przestan! i czemu tak czarno musisz myslec

Do góry