reklama
Witam się z Wami,
ciągle myślami z Monillą. Także to przeżywaliśmy przez cały weekend. Miłego dnia dziewczyny. Wiem, że teraz ciężko ale my musimy dalej żyć mimo tej wszechobecnej niesprawiedliwości.
Wczoraj połamałam sobie zęba nitkując- idę dzisiaj do dentysty naprawiać. Okropnie się boję jak małe dziecko. Paraliżuje mnie strach zarówno przed dentystą jak i przed wypadaniem zębów. ;(
ciągle myślami z Monillą. Także to przeżywaliśmy przez cały weekend. Miłego dnia dziewczyny. Wiem, że teraz ciężko ale my musimy dalej żyć mimo tej wszechobecnej niesprawiedliwości.
Wczoraj połamałam sobie zęba nitkując- idę dzisiaj do dentysty naprawiać. Okropnie się boję jak małe dziecko. Paraliżuje mnie strach zarówno przed dentystą jak i przed wypadaniem zębów. ;(
LANA
Fanka BB :)
Witam dziewuszki jako 3ze śniadankiem:jogurcik malinowy pitny w jednej ręce a w drugiej kanapeczka z szynunią -mniam,a obok leży jeszcze ciasto które zrobiłam z przepisu w internecie(któraś z Was tą stronke podała)z truskaweczkami w galaretce na biszkopciku z kremikiem -mmmnniam
Zapraszam jeśli któras z Was ma ochotę
akutan-trzymam kciuki za dentystę -bądź dzielna
Zapraszam jeśli któras z Was ma ochotę
akutan-trzymam kciuki za dentystę -bądź dzielna
biedroneczka1980
Witam
Zgadza sie zycie nie zawsze jest sprawiedliwe, niestety. Ale mimo przeciwności musimy iść dalej do przodu. To smutne co stało sie u Monilli trudno o tym mowić i ciężko sobie wyobrazić ile uczuć smutnych rodzi.
No ja zaczynam powoli swój dzień, ponieważ ładna pogoda to pewnie przejdę sie na spacer, a tymczasem zmykam na sniadanie.
Lana brzmi pysznie chyba sie wprosze na kawałeczek )
Zgadza sie zycie nie zawsze jest sprawiedliwe, niestety. Ale mimo przeciwności musimy iść dalej do przodu. To smutne co stało sie u Monilli trudno o tym mowić i ciężko sobie wyobrazić ile uczuć smutnych rodzi.
No ja zaczynam powoli swój dzień, ponieważ ładna pogoda to pewnie przejdę sie na spacer, a tymczasem zmykam na sniadanie.
Lana brzmi pysznie chyba sie wprosze na kawałeczek )
Malgo000
Witam w poniedzialek juz po tostach i kawce i lece do pracy.
Jakos brzuch i dol plecow bolal mnie cala noc. Ciagle mysle o tych wszystkich naszych komplikacjach i smutnych wydarzeniach i musze sprobowac przestac sie tym wszystkim tak przejmowac, bo to nie sluzy maluchowi. Ehhhhhh, milego dnia mimo wszystko.
Jakos brzuch i dol plecow bolal mnie cala noc. Ciagle mysle o tych wszystkich naszych komplikacjach i smutnych wydarzeniach i musze sprobowac przestac sie tym wszystkim tak przejmowac, bo to nie sluzy maluchowi. Ehhhhhh, milego dnia mimo wszystko.
reklama
Czesc dziewczyny za czesto tu nie bywam ;/ ale juz nie wiem co robic...Mam chyba zalamke wy tez tak macie? jestem w 7 miesiacu ciazy i jest ze mna coraz gorzej... mianowicie czest placze, martwie sie wszystkim porodem to chyba normalne ale mi najbardziej chodzi o to ze chce dla mojej dziewczynki jak najlepiej a nie stac mnie na nic...nie moge kupowac jej ciuszkow, wozeczka, zabaweczek, tyle rzeczy mi brakuje nawet wyprawki nie moge skompletowac (czytajac ile tego jest potrzebne zalamka jeszcze gorsza ;( bo wiem ze to niezbedne) caly czas mam jakies inne wydatki najpierw mialam slub pozniej maz stwierdzil ze trzeba kupic samochod a teraz remont mieszkania na ktory tez nas nie stac....(samochod jak na zlosc sie jeszcze popsul) a musimy je wyremntowac bo aktualnie mieszkam z tesciami. Do porodu zstalo mi planowo 2 miesiace i nie wiem co robic. Pisze planowo bo 2 tyg temu sie okazalo ze moje malenstwo pcha sie trszeczke szybciej na swiat- pobyt z zagrozeniem przedwczesnego porodu.Mam tak juz dosyc wszystkiego a w mezu w sparcia nie mam slysze tylko przestan! i czemu tak czarno musisz myslec