reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witam serdecznie, wczoraj wieczorem zobaczylam upragnione II kreseczki. Dzisiaj zrobiłam jeszcze jeden test i znowu II kreski. Nie moge uwierzyć i chciałabym żeby mnie ktoś uszczypał ;-). Do lekarza to chyba jeszcze za szybko, wiec poczekam jeszcze jakies 2 tyg. Zapiszę się na wizyte przed Świetami. Będzie prezent dla rodziny, ale nie wiem czy wytrzymam ? A Wy jak? Powiedziałyście już rodzinie? Ja tylko męzowi, bo chyba nadal nie wierzę.Pozdrawiam:-)
Moniek Mega się cieszymy że do na dołączyłaś:):)GRATKI!:-) U mnie wiedzą rodzice oraz rodzeństwo z obu stron no i nasi najblizsi, przykaciele byli na bieżąco wiec sami albo sie domyślili albo zapytali, reszcie powiemy po lekarzu choć też jak Oli B nie jestem przesądna co ma być to będzie:):)a na pewno będzie z nami wSZYSTKIMI I fASOLECZKAMI dobrze:D Nom prezent wszystkie mamy na Święta jak sie patrzy:D:D:D

Jestem strasznie rozkojarzona dopiero teraz Oli zobaczyłam że masz Wawe wpisaną a ja głupia się pytam:)
macie też problem z zębami mi się sypią plomby i dziąsła bolą tak że hej.....:-(

Ostatnia edycja:
Dziewczyny tak wam zazdroszcze że już wiecie, ja jeszcze muszę parę dni poczekać do testowania. Choć kusi mnie aby zatestować wcześniej ale to bez sensu...
Oli.B ja byłam w połowie 6 tyg. i już widziałam serduszko ale sagaa ma chyba rację że to od aparatury zależy.
Czas się zabrać za obiad, mąż Hanie zabrał na spacer to mam chwile spokoju
Trzeba się czymś zająć to nie będę tak o tym myśleć:tak:

reklama
Do góry