reklama
Ż
żużaczek
Gość
gaga to zalezy kiedy byłas ostatnio. Mój gin poszedł na urlop ale przedtem przekazał mnie innemu lekarzowi - tez bardzo dobremu. Wszystkie wyniki, obserwacje itp.
Dziewuszki, a plamienie to tez symptom zblizającego sie porodu? Bo od wczoraj tak mam i nie wiem czy sie szykowac czy isć spac ;D
Dziewuszki, a plamienie to tez symptom zblizającego sie porodu? Bo od wczoraj tak mam i nie wiem czy sie szykowac czy isć spac ;D
gaga
uzależniona
no właśnie ja ostatni raz u mojego gina byłam 27 lipca i ujście było jeszcze zamknięte, najgorsze jest to że ona sama przyjmuje, i chyba przyjdzie mi szukać jakiegoś lekarza, cholera na kilka ostatnich dni, no chyba że w czwartek na KTG ich zmolestuje żeby mnie przebadali
anikawi
Fanka BB :)
Gaga to ci współczuje zmiany lekarza, bo mój teraz to mnie bada przy każdej wizycie, zeby sprawdzić co się dzieje, i dziś z ktg nie wyszło nic a z badania a i owszem, szczególnie jeszcze ze tobie wczoraj minął termin.
Co do plamien to są one po przytulankach, badaniu ginekologicznym i rozwieraniu i skracaniu szyjki macicy, np. czop odchodzi ci przybarwiony krwią właśnie dlatego.
Żużaczku śpij ile wlezie, a jak widać masz melodię do tego
Ściągnęłam baldachim z łóżeczka i stoi znowu puste bo faktycznie po co ma się kurzyć, mnie się najbardziej podoba ten słonik, słodziutki.
A co do kolorów to ja niemalże mam same zółte ubranka, jakoś tak mi w ręce właziło.
Co do plamien to są one po przytulankach, badaniu ginekologicznym i rozwieraniu i skracaniu szyjki macicy, np. czop odchodzi ci przybarwiony krwią właśnie dlatego.
Żużaczku śpij ile wlezie, a jak widać masz melodię do tego
Ściągnęłam baldachim z łóżeczka i stoi znowu puste bo faktycznie po co ma się kurzyć, mnie się najbardziej podoba ten słonik, słodziutki.
A co do kolorów to ja niemalże mam same zółte ubranka, jakoś tak mi w ręce właziło.
Ż
żużaczek
Gość
Mnie 15-go juz na indukcje kłada. W tej klinice nie pozwalaja chodzic po terminie. Jesli indukcja nic nie da, to beda kroic.
To ja pewnie plamie po badaniu. A myslalam, ze cos się dziac zaczyna.
To ja pewnie plamie po badaniu. A myslalam, ze cos się dziac zaczyna.
reklama
Ż
żużaczek
Gość
wydaje mi się, ze chyba własnie zrobił masaz, bo bolało za bardzo jak na normalne badanie.