reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowa, podwójna mama

B

beciaa

Gość
Hej. Witam wszystkie mamy. Ja rónież spodziewam sie dziecka jakos tak pod koniec sierpnia. Dokładnie nie wiem jeszcze kiedy, ponieważ nie byłam u lekarza (urlop). O ciąży dowiedziałam się dwa dni temu i mam nadzieję, że test domowy mnie nie zawiedzie, tak jak nie zawiódł mnie przy pierwszej dzidzi. A bo i muszę Wam powiedzieć, że jestem juz mamą ... pięciomiesięcznego Piotrusia. Siedzi u mnie na kolanach i piszemy razem ten list . Ciąża jak się pewnie domyślacie była dla mnie totalnym zaskoczeniem , ale i rónież radościa. Trochę mam obawy jak sobie poradzę z dwójką maluchów- spacery, gotowanie, nocki (bo to nie bliźniaki i bedą miały różne potrzeby... :roll: )

Także pozdrawim serdecznie i służę radami pięciomiesięćznej mamy.

reklama
CZesc Becia!
ja co prawda jestem lipcowa przyszla mama ale podobnie do Ciebie tej juz mama :lol: mam 11 miesiecznego synka
i kolejna ciaza tez byla dla mnie zaskoczeniem :wink:
mam tez bardzo podobne obawy do Twoich ale pocieszam sie ze bedzie wesolo i maluchy beda wychowywac sie razem.
choc drecza mnie pytania ktore z nich bedzie chodzilo pierwsze spac, ktore bedzie pierwsze kapane i ubierane itd mam nadzieje ze w praktyce pouklada sie to dosc szybko :D
trzymaj sie cieplo no i odzywaj sie bedzie nam milo :lol:
pozdrawiam serdecznie

Cześć Becia!!!Gratulacje!
Ja również jestem już mamą,mój synek Dorianek ma 20 miesięcy i jestem 10 tygodniu ciąży,więc termin mam pod koniec lipca.
Choć z mężem planowaliśmy rodzeństwo dla naszego pierworodnego,to jednak gdy ciąża stała się faktem ziemia zawirowała mi pod stopami :wink: Ale teraz już prawie tylko radość.Piszę prawie bo mam okropne mdłości i wymioty :oops:
Byle cię to omineło :) Jeszcze raz gratuluję i serdecznie pozdrawiam !

Do góry