reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

a co tu taka cisza ??? czyżby sierpnióweczki poszły rodzić ??? no nie róbcie mi tego, nie zostawiajcie mnie samej !!!

reklama
hej brzuchatki i już nie brzuchatki! mam juz z górki!
szyjka sie skróciła, jeszcze trzyma ale ledwo, gin mi zrobił chyba jakiś masażyk bo stwierdził ze juz po tym badaniu może sie ruszyć, a jak nie to w czwartek się widzimy. Ale najdalej w ciągu 5-7 dni rodzimy, dłużej nie czekamy :D
A co u was?

No to sobie pospałam...do 10.40. To mój zyciowy rekord ;D
Wczoraj u gina tez miałam masaz szyjki, troche bolało i podplamiłam ale w nocy dostałam silnych skurczy. Już myslałam ze sie cos ruszy ale zdechło.... :mad: :mad:
Mysle jednak, ze powoli cos sie zaczyna dziac. Szyjka skruciła sie do 1 cm. ale od samego poczatku miała tylko 2 cm wiec słabe to pocieszenie :D
Bogucha tez urodził się z zielonych wód, ale klarownych, no ale był przenoszony ponad 2 tygodnie. A jak mozna to stwierdzic przy badaniu przez pochwę?
Troche mi smutno, bo to pierwsze urodziny Boguchy które spedzamy oddzielnie :-[. Tomek dzis po pracy do niego, do Suprasla pojedzie ale ja sama to sie boję. Bogucha siedzi w Supraslu az do mojego porodu, bo jakby sie cos w nocy zaczeło to byłby problem.

Żużaczku nie ma co ryzykować, na pewno to przykre że nie możesz spedzić TAKIEGO dnia ze swoim dzieckiem, ale może urodzisz Boguchowi brata w prezencie ???+
Ale pospałaś, szok.

Witam, witam!!!! :D :D
Ja też jeszcze nie poszłam rodzić i raczej nic nie wskazuje na rychły poród. Wczoraj dostałam przesyłkę , a wniej fotelik deltim, który zamówiłam dla dzidzi. Ciekawe, czy się sprawdzi. Chciałabym Wam pokazać jakieś zdjęcia , ale za cholerę nie wiem jak to zrobić. Może gaga zechciałaby mi znów pomóc. Tylko może na priva, żeby nie zaśmiecać forum. Będę wdzięczna.
Właśnie dzwonili z pracy i pytają, czy już....a ja nawet nie wiem już co gadać.

A zapomniałam wam pokazać łóżeczko dla małej
pict0005a0ve.jpg

pict0009a9yf.jpg

Mam plamienia, ciekawe co dalej....

ja ise położyłam zdrzemnąc i własnie wstałam widzę że u was rzeczywiście coś zaczyna ruszać u mnie nic kompletnie
muszę zadzwonić do mojej gin czy wróciłą już z urlopu i jak coś to umówić się na wizytę, bo od dwóch tygodni mam tylko robione KTG nikt mnie nie badał, a chyba wypadało by się dowiedzieć coś o rozwarciu

reklama
Anika cudne... i w moim ulubionym kolorku - bardzo lubie wszystkie odcienie żółtego i niebieskiego (tak tez i małemu wszystko kupowałam, nieliczne rzeczysa innego koloru)

Do góry