reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
Wróciłam z pracy, Mama już sobie pojechała a Oliwka śpi,więc wykorzystam i zapodam sobie kaweczkę i coś zaraz do Was skrobnę kochane. :D

gaga u tego uzytkownika podobna spacerówka ma bardzo nieprzychylny komentarz: "Wózek ładny, ale nie praktyczny-nie stabilny i naszywka jest przyszyta odwrotnie, "do góry nogami", ale to moja wina, bo nie widziałam go na żywo, a nie powinnam kupować kota w worku. kontakt o.k.-szybko i bez problemowo
[Odpowiedź z:pią 02 wrz 2005 17:31:00 CEST] Czujemy sie skrzywdzeni, uważamy , że wywiązaliśmy sie z naszych obowiązków, wózek otrzymała Pani na drugi dzień po wpłacie. Skoro zauważyła Pani wade wózka mogła Pani skorzystać z reklamacji. pozdrawiamy.

wiecie co nosi mnie zeby cos na allegro kupić, w zasadzie nic nie potrzebujemy a mnie nosi ::) ::) ::)

Żużaczku i to jest własnie jedna z wad kupowania w ciemno poprzez internet czy kontakt telefoniczny. Chociaż my nasz wózek widzieliśmy tylko na internecie i ulotce, bo w sklepie nie było, ponieważ im się nie sprzedają i mogliśmy obejrzeć tylko pojedynczy. Pamiętam dzień, jak mial przyjść wózek od rana z mężem baliśmy się, że przyjdzie jakieś g.....no. Ale jesteśmy naprawdę zadowoleni.

ja z emmaljungi duo cos tam jestem suuuuper zadowolona, jest to naprawdę rewelacyjny wózek, do tej pory jeździmy w gondoli bo jest bardzo długa i szeroka a na wiosnę mamy do tego spacerówkę, problem za to mamy jeden, wybieramy się we wrześniu na Krete albo Rodos i jak ja mam zabrać wózek ??? macie jakiś pomysł?

a co do jedzenia to Roksi wtrambia brokuły, szpinak, zapija to wszystko syropem na trawienie o smaku pomarańczy i jest cała happy ::) :laugh: :laugh: :laugh:

Jezu Anikawi jak ja Ci zazdraszczam ,że je wszystko , mnie tylko chodzi o to ,żeby ją przekonać do tego paskudztwa nutramigenu. Ona czuje ,że to nie jej stare mleczko i miele jęzorem jak dostaje butle...

Mam kaweczkę, ale mam też na kolanach rozbrykaną Oliweczkę,więc nie popiszę sobie. A zaraz jadę do Asieńki. Podobno dziecku spadło dziś tętno do 80 a oni zwlekają , zamiast jej cc robić. Wkurzona jestem. :(

reklama
tak czytam co wasze maluszki umieja i zła jestem bo Witek na boczki sie tylko umie przewracac no i siada z półleżąej pozycji ale jesli chodzi o lezenie na brzuszku to coraz bardziej sie wk. juz nawet minutki nie chce spokojnie poleżeć. Nie przewraca się na brzuszek, nie podpiera na przedramionach. jakies ciele :mad: :mad: :mad: mi rosnie :mad: :mad:

Do góry