reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

justyna jesli to alergia na mleko to nie musi byc na buzi. Poczatkowo wychodzi własnie tam gdzie napisalas. A poza tym, nie panikuj ja jednego alergika wychowalam. DA SIĘ

reklama
Żużaczku u nas tylko leżenie na brzuchu za to mówić nie chce, tzn. gada w swoim języku ale żadne tam mama, baba, jeść nie chce, szkoda gadać :p.

Czy któraś z was widziała może telefon komórkowy - zabawkę ale od 6 misięcy. Bo u nas najlepsze zabawki to pilot od telewizora, dvd, kalkulator i tetefon. Wszystko jest wyślinione, a mój telefon to jakiś zaśniedziały się wręcz zrobił na stykach tam gdzie ładowarkę podłączam. Pytałam u siebie ale pani powiedziała że jeżeli już to taki pluszowy ale to będzie to.

Agata, jak chcesz to mogę poprosić męża, to przyniesie mi atrapę prawdziwego telefonu komórkowego i Ci wyślę??

Żużaczku poczekam tym bardziej że skoro jesteś zadowolona to pewnie warto. Ja nie wiem jak my zaczniemy budować w tym roku jesteśmy kilka miesięcy do tyłu :p. A co to są szprosy? Właśnie się załamałam :p.

Idę zapalić świeczkę w oknie kuchennym. To dla ofiar katastrofy w Katowicach.

Marta jeżeli to możliwe byłabym bardzo wdzięczna. Pieniążki oczywiście bym zwróciła. Teraz czasami się po prostu boję bo nie raz uderzyła się tym telefonem w głowę.

szprosy to te listewki metalowe które dziela szyby
sama budowa i tak moze ruszyc dopiro jak ziemia odmarznie

przy pilotach i telefonach uwaga na przyciski. znam malucha co sie zadławił bo wygryzł dziąsełkami przycisk

Ja też się boję, że jakiś przycisk zje ale inne zabawki są fajne tylko na chwilę. Jak chcę ją zachęcić do pełzania to musi być pilot, ostatnio modem do internetu, albo kabelek.

A czy te listewki nie mogą być takie same jak ramy, ja bym złotych nie wybierała jak już to miedziane.

miedziane popieram ;)
u nas też telefon jest fajny, na szczęście mam swojego starego alcatela i on nie ma gomowych przycisków więc małą go zżera ;D
dziś była premiera ze śliwką gerbera no i pyyyyyyyycha ;)

Hej
Moja Alicja kiwa sie w przód i tył w pozycji do raczkowania ale jeszcze nie bardzo z przemieszczaniem się, dzis była abrdzo zmierzła, niewiem co sie dzieje przed snem nie moze nic zjesc choc jest godna - próbuje i płacze, zaraz przypominaja mi się kolki (ble) potrafię nakarmic ja dopiero jak juz zasnie. Nie podoba mi sie to, moze to od zebów ? wyszy jej dolne jedynki oie ale mam przeczucia ze teraz kolej na góre, podobnie sie zachowywala przy pierwszych zabkach.
Jestem tu nowa mam andzieje ze sie zaklimatyzuje, a jak wasze pociechy ile mają zabkow ?

reklama
Enijmaa, witaj wśród sierpniówek:) U nas narazie tylko jeden ząbek u Ali. U Ani nie widać jeszcze, chcoiaż dziąsełka spulchnione.

Do góry