reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Ja mam wózek firmy Jedroch Pati. Jestem średnio zadowolona. Minus taki że jest to kolos duży i ciężki. Ale wytrwały. Mam go po Gabie intensywnie użytkowany i nic się nie zepsuło, urwało, zniszczyło... A duży to też plus bo Łukasz się jeszcze w gondolce mieści, poobwijany w kocyk itp. A i był jakiś czas wciągany na 3 piętro i wytrzymał....
Na wiosnę z chęcią pozbyłabym się tego kloca i kupiła jakąś lekką spacerówkę - parasolkę...

Domicela Julka pije ten nutramigen??

reklama
Chciałam napisać że wczoraj pochwaliłam Marysię, że tak ładnie śpi i dzisiaj w nocy obudziła się. Ja byłam tak nieprzytomna ale poszłam do niej. Widzę, że obudzona więc stwierdziłam że pewnie już jest rano i chciałam ją brać do karmienia. Spojrzałam na zegarek a tam była 2:30 :o. Dałam więc tylko smoka i mała w 20 sek spała 8). Rano natomiast nie chciała spać. Kładłam do łóżeczka , karmiłam do oporu i nic, płakała jakby ją kto ze skóry obdzierał. Darowałam jej. Po 3 godzinach usnęła przy jedzeniu kaszki była tak zmęczona ::).

Dziewczyny to doradżcie jaką spacerówkę mam kupić? Mam po Marcie Inglesinę ale to już nie nadaje się do jazdy! Żużaczku a Ty jaką polecasz?

marta15 pisze:
A w koncu kupilismy wozek firmy ADBOR i jestem z niego zadowolona. I mam kolezanke ktora ma taki tylko pojedynczy i tez zadowolona. A swego czasu chorowalam na wozek firmy emmaljunga. Te wozki nie naleza do najtanszych ale sa lekkie i dobrze wykonane

u nas na osiedli w cholerę Adborów i my tez mieliśmy taki kupić, ale w końcu kupiliśmy Tako, one są do siebie bardzo podobne, tylko chyba Adbor jest na paskach

no to widze że połowa mamine z bolącą głowa ;D
ja się przemogłam i poszłąm na spacer i normalnie sie wózka trzymałam żeby nie paść, ale już mi lepiej, colę sobie kupiłam i już dobrze, może też kawki się napiję, małą nania nie reaguję więc, czemu by nie ;)

jeśli chodzi o spacerówki, to ja zielona jestem, my mamy razem ze spacerówką i na razie to wystarczy, a może kupimy najzwyklejszą parasolkę jak małą podrośnie, to na jakies wycieczki będzie, jak małą się zmeczy

A moje dziecie już się obudziło :p. Spała troszkę ponad godzinkę a ja d...a nie usłyszałam że się obudziła i jak do niej poszłam to już była na brzuchu i koniec spania. Idę przygotować jedzonko.

Gaga, tak Adbor jest na paskach i jestem z tego zadowona.

Agata, mi chodziło o emmaljungę, ale taką w wersji spacerowej z możliwością włożenia gondolki-śpiworka. To te nie są ciężkie, bo dla bliźniąt waży 17 kg. Ten wózek który mam w tej chwili waży 22,5 bez gondolek. A jak dołoże do nich dziewczyny to już wogóle ciężar jest straszny. No ale ja mam ich dwie. A jeżeli chodzi o zapakowanie się do samochodu z wózkiem to ja się nie wypowiadam. Bo nasz się nie mieści w żaden, musi być kombi samochód wtedy wejdzie.

My też narazie mamy spacerowkę z tego wózką. I tak jak Gaga mówi, może kiedyś kupimy jakąś mniejszą.

reklama
Do góry