reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Wróciłam z pracy, Mama już sobie pojechała a Oliwka śpi,więc wykorzystam i zapodam sobie kaweczkę i coś zaraz do Was skrobnę kochane. :D

gaga u tego uzytkownika podobna spacerówka ma bardzo nieprzychylny komentarz: "Wózek ładny, ale nie praktyczny-nie stabilny i naszywka jest przyszyta odwrotnie, "do góry nogami", ale to moja wina, bo nie widziałam go na żywo, a nie powinnam kupować kota w worku. kontakt o.k.-szybko i bez problemowo
[Odpowiedź z:pią 02 wrz 2005 17:31:00 CEST] Czujemy sie skrzywdzeni, uważamy , że wywiązaliśmy sie z naszych obowiązków, wózek otrzymała Pani na drugi dzień po wpłacie. Skoro zauważyła Pani wade wózka mogła Pani skorzystać z reklamacji. pozdrawiamy.

wiecie co nosi mnie zeby cos na allegro kupić, w zasadzie nic nie potrzebujemy a mnie nosi ::) ::) ::)

Żużaczku i to jest własnie jedna z wad kupowania w ciemno poprzez internet czy kontakt telefoniczny. Chociaż my nasz wózek widzieliśmy tylko na internecie i ulotce, bo w sklepie nie było, ponieważ im się nie sprzedają i mogliśmy obejrzeć tylko pojedynczy. Pamiętam dzień, jak mial przyjść wózek od rana z mężem baliśmy się, że przyjdzie jakieś g.....no. Ale jesteśmy naprawdę zadowoleni.

ja z emmaljungi duo cos tam jestem suuuuper zadowolona, jest to naprawdę rewelacyjny wózek, do tej pory jeździmy w gondoli bo jest bardzo długa i szeroka a na wiosnę mamy do tego spacerówkę, problem za to mamy jeden, wybieramy się we wrześniu na Krete albo Rodos i jak ja mam zabrać wózek ??? macie jakiś pomysł?

a co do jedzenia to Roksi wtrambia brokuły, szpinak, zapija to wszystko syropem na trawienie o smaku pomarańczy i jest cała happy ::) :laugh: :laugh: :laugh:

Jezu Anikawi jak ja Ci zazdraszczam ,że je wszystko , mnie tylko chodzi o to ,żeby ją przekonać do tego paskudztwa nutramigenu. Ona czuje ,że to nie jej stare mleczko i miele jęzorem jak dostaje butle...

Mam kaweczkę, ale mam też na kolanach rozbrykaną Oliweczkę,więc nie popiszę sobie. A zaraz jadę do Asieńki. Podobno dziecku spadło dziś tętno do 80 a oni zwlekają , zamiast jej cc robić. Wkurzona jestem. :(

reklama
tak czytam co wasze maluszki umieja i zła jestem bo Witek na boczki sie tylko umie przewracac no i siada z półleżąej pozycji ale jesli chodzi o lezenie na brzuszku to coraz bardziej sie wk. juz nawet minutki nie chce spokojnie poleżeć. Nie przewraca się na brzuszek, nie podpiera na przedramionach. jakies ciele :mad: :mad: :mad: mi rosnie :mad: :mad:

Do góry