reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Joanna - ale czadowe zdjęcie Natalki :-D:-D

No i gratki dla małego przedszkolaka. Ja sie kiedys zastanawiałam nad przedszkolem prowadzonym przez siostry, liczyłam na wprowadzenie u Marii dyscypliny :-p, ale się przeprowdziliśmy i już nie bylo takiej szansy.

reklama
żużaczku, dzięki za info, ale niestety czas nie goni i zamowilam wczoraj ksiazke na jakiejs zupelnie nie znanej mi stronie i juz nawet przelalam kase....oby tylko dotarla ;-)
a propo ćwiczeń spadam na aerobik byeeee

justyna polecam gronik

super miejsce, dobre jedzenie, jeden minus, trzeba miec samochod, bo na krancu Szczyrku sie znajduje

w przyszlym roku tez tam jedziemy

justyna polecam gronik

super miejsce, dobre jedzenie, jeden minus, trzeba miec samochod, bo na krancu Szczyrku sie znajduje

w przyszlym roku tez tam jedziemy

dzieki

kurcze szukam takiej podstawki w necie do wózka montuje sie i np starsze dziecko moze sobie stac podczas spaceru na tym ! w niemczech to widziałąm a u nas nigdzie nie moge znaleźć a przydałoby sie bo ja uwielbiam długie spacery a Liwcia tak daleko nie daje rady !!! jakby Wam sie rzuciło w oczy to dajcie znać !!!

w domu totalna demolka mąż zdziera tapety.
Była dziś na USG i z jednej strony jestem zadowolona a z drugiej wściekła. Zadowolona bo nie wystąpiła bradykardia, choć z drugiej strony taka tandeta jaką odwalił lekarz.... na dzień dobry mnie zdenerwował mówiąc że pęcherz dziecka jest wypełniony i zajmuje 1/4 jamy brzusznej, po czym stwierdził że abym się nie denerwowała to mam pochodzić z 10 minut i zrobi mi usg jeszcze raz, wtedy na szczęście pęcherz małego był już opróżniony. Nie zrobił żadnych pomiarów, bo przecież na skierowaniu było napisane tylko USG kontrolne serca... a to wszystko razem trwało może z 5 minut....

Witam
wczoraj miałam pierwsza jazdę, godzinka teori co i jak i godzina jazdy po mieście, jestem zachwycona, juz wiem że będe lubic jeździć, nic się nie bałam, aż sama byłam w szoku, no i sunęłam sobie 70 jak tylko było można, instruktor stwierdził że jak taka odważna jestem to na rondo sobie pojedziemy :-) no na rondzie juz troszke trudniej, ale spoko, oj juz chce mi sie jeździc :-D

Chorowitkom dużo zdrowia, Majuta niestety tez chyrla, jutro idę z nia do lekarza, coby ja osłuchała, no i w końcu ferieeeeeeeeeeee jeszcze 3 dni, oj potrzebuje odpocząć, bo padam

mam zakwasy na brzuchu :sorry2:

reklama
Gaga pierwsze koty za płoty, fajnie, że podoba Ci się kierowanie, to już połowa sukcesu. A wy to chyba ferie macie?

Agata sama jestem ciekawa jak w tym przedszkolu będzie z dyscypliną :-D Ale trochę dyscyplinki się Anusi na pewno przyda :tak:. Szkoda, ze dopiero od września ;-).
A Natalka się robi łobuziakowata, hehe he :-(;-)

Żużaczku to powodzenia 16go.

Słowiczku ale masz fajnego Boba, fajna fotka :tak:.

Do góry