reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
Termin wg moich obliczeń mam na 14 października.
Damiankowi jeszcze nie mówiliśmy, też chcę poczekać do USG. Napewno sie ucieszy bo ciągle gada o braciszku albo siostrzyczce.:-)
Tylko nie wiem jak będzie jak się maleństwo urodzi bo o kuzynka jest strasznie zazdrosny. Ostatnio to sie nawet popłakał i nie pozwolił mi dotykać Nikusia:baffled:
Ja na razie się czuje dobrze, mam już duże, ciążowe, bolesne piersi i duży(nie przez ciąże) bolący brzuch.;-)

Hej dziewczynki.
przepraszam że ja też tak zaniedbuje was....
I nie obiecuje ze sie poprawie bo u mnie z czasem krucho.
Na wiosne przychodzi fachura do górnej łazieneczki i mam troche latania i załatwiania,
a do tego nie moge sie na nic zdecydowac .jak mam armature wybrana to wanna mi nie pasi,albo płyteczki:-pU nas jak narazie o.k dzeciaki zdrowe a to najważniejsze.
Widze że moje zdrowe do nielicznych sie zaliczają.wiec zdrówka dla chorusianych.
Przede wszystkim gratuluje Wiola,i oby spokojnie ciaża przebiegała
Gaga ja bym ci dupsko skopała ze tak schudłaś:angry::angry:,ach ty piracie drogowy;-)
Dobra uciekam bo pranie mam nie powieszone.
dobrej nocki.

bibi kiedy to teraz jedyna rzecz która mnie cieszy, no i Maja oczywiście kochana dziewczyna, a tak w ogóle to jak zrobię to prawko to wiesz że ja mam do ciebie niedaleko :-) a w akacje to raczej na bank autko będziemy mieć, więc się wpraszam w jakis piękny dzionek na grilla :-D

Wiola gratulacje

no zuzaczek zobaczy zaciążona i ucieknie :-D

reklama
Do góry