reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Joanna - ale czadowe zdjęcie Natalki :-D:-D

No i gratki dla małego przedszkolaka. Ja sie kiedys zastanawiałam nad przedszkolem prowadzonym przez siostry, liczyłam na wprowadzenie u Marii dyscypliny :-p, ale się przeprowdziliśmy i już nie bylo takiej szansy.

reklama
żużaczku, dzięki za info, ale niestety czas nie goni i zamowilam wczoraj ksiazke na jakiejs zupelnie nie znanej mi stronie i juz nawet przelalam kase....oby tylko dotarla ;-)
a propo ćwiczeń spadam na aerobik byeeee

justyna polecam gronik

super miejsce, dobre jedzenie, jeden minus, trzeba miec samochod, bo na krancu Szczyrku sie znajduje

w przyszlym roku tez tam jedziemy

justyna polecam gronik

super miejsce, dobre jedzenie, jeden minus, trzeba miec samochod, bo na krancu Szczyrku sie znajduje

w przyszlym roku tez tam jedziemy

dzieki

kurcze szukam takiej podstawki w necie do wózka montuje sie i np starsze dziecko moze sobie stac podczas spaceru na tym ! w niemczech to widziałąm a u nas nigdzie nie moge znaleźć a przydałoby sie bo ja uwielbiam długie spacery a Liwcia tak daleko nie daje rady !!! jakby Wam sie rzuciło w oczy to dajcie znać !!!

w domu totalna demolka mąż zdziera tapety.
Była dziś na USG i z jednej strony jestem zadowolona a z drugiej wściekła. Zadowolona bo nie wystąpiła bradykardia, choć z drugiej strony taka tandeta jaką odwalił lekarz.... na dzień dobry mnie zdenerwował mówiąc że pęcherz dziecka jest wypełniony i zajmuje 1/4 jamy brzusznej, po czym stwierdził że abym się nie denerwowała to mam pochodzić z 10 minut i zrobi mi usg jeszcze raz, wtedy na szczęście pęcherz małego był już opróżniony. Nie zrobił żadnych pomiarów, bo przecież na skierowaniu było napisane tylko USG kontrolne serca... a to wszystko razem trwało może z 5 minut....

Witam
wczoraj miałam pierwsza jazdę, godzinka teori co i jak i godzina jazdy po mieście, jestem zachwycona, juz wiem że będe lubic jeździć, nic się nie bałam, aż sama byłam w szoku, no i sunęłam sobie 70 jak tylko było można, instruktor stwierdził że jak taka odważna jestem to na rondo sobie pojedziemy :-) no na rondzie juz troszke trudniej, ale spoko, oj juz chce mi sie jeździc :-D

Chorowitkom dużo zdrowia, Majuta niestety tez chyrla, jutro idę z nia do lekarza, coby ja osłuchała, no i w końcu ferieeeeeeeeeeee jeszcze 3 dni, oj potrzebuje odpocząć, bo padam

mam zakwasy na brzuchu :sorry2:

reklama
Gaga pierwsze koty za płoty, fajnie, że podoba Ci się kierowanie, to już połowa sukcesu. A wy to chyba ferie macie?

Agata sama jestem ciekawa jak w tym przedszkolu będzie z dyscypliną :-D Ale trochę dyscyplinki się Anusi na pewno przyda :tak:. Szkoda, ze dopiero od września ;-).
A Natalka się robi łobuziakowata, hehe he :-(;-)

Żużaczku to powodzenia 16go.

Słowiczku ale masz fajnego Boba, fajna fotka :tak:.

Do góry