reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Czesc kochaniutkie:-)
Wiola serdeczne gratulacje i duzo zdrowka dla Ciebie i Waszej fasolki:-).
Gaga powodzenia i szerokich drog:-).

U nas nic nowego nie slychac. Maximilian ostatnio duzo w domu siedzi bo nadal ma kaszel . Wczoraj poslalm go do przedszkola bo mu brak dzieci ,ale zapowiedzialam pania zeby go na plac zabaw nie puszczaly. Boje sie ze ten okropny kaszel mu sie nawroci.

reklama
WIOLA - GRATULACJE

Gaga - pirat drogowy :-p
Ja też polubiłam jeżdżenie :tak::tak:

Wczoraj pan składał nam szafki w kuchni, jutro dokończy :sorry2:
Ale nie pokaże, zdjęcia będą jak będzie blat :blink:

Gaga ja juz chyba nie musze cie zapraszać,czekam cierpliwie,spac jest gdzie i pogrilować też wiec bezproblemowo.Umowa stoi. że sie pojawisz u mnie:tak:tego lata.
A co do pocieszeń to może nie jest aż tak źle???:confused:I juz daj na luz i nie chudnij
.bo sie bede wstydzić że ja silnej woli nie mam.:zawstydzona/y:
Chociaż nie chwaliłam sie wam,bo nie chciałam zapeszac ale w sierpniu zrzyciłam 8 kg i nadal waga sie utrzymuje ,a na wiosne mam postanowienie jeszcze raz dietke zastosowac:-p
No ,no żużaczku albo zodważniałas, alboś ryzykantka przed ta operacją sie zrobiła skoro bez typowego stroju anty ....;-).wystapiłaś gratki składac;-):-):-)
Agatka to czekamy na blaty razem z toba.
Uciekam bo ja też spełniona matka jestem....:-p

Żużaczku extra:-Dpowaliłas mnie na podłoge:baffled::-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok:
czego to ludziska nie wymyśla.Juz sobie ciebie wyobrażam w tej kreacji.
Musze mojego K. namówic coby mi sprawił taką kreacje.
Wtedy spokojnie bede mogła spac.

Wiola, gratulacje. Dbaj o siebie i dzidziusia.

Żużaczku :-):-):-):-D:-D:-D

Bibi, co to za dietka?? Ja już prawie mam moją wagę ciążową. Załamka:baffled::zawstydzona/y:

żużaczku :szok::-):-D:tak::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D ta kreacja zdecydowanie bardziej dostojna :-)
bibi ja też jestem ciekawa co to za dietka???
agata czekamy na blaty i zdjecia kuchni:tak:
gaga ja jazde też zawsze lubiłam i lubie baaaaardzoooo szczególnie lubie jeździć sama:sorry2:;-)

a ja lubie jezdzic, gorzej z manewrami szczegolnie z parkowaniem:baffled:

w kazdym razie daje rade:-p

kreacja co najmneiej na bal karnawalowy:-D

dieta rowniez mnie intersuje, mam nazieje ze nie MZ, bo jem malo:dry:

No ,no żużaczku albo zodważniałas, alboś ryzykantka przed ta operacją sie zrobiła skoro bez typowego stroju anty ....;-).wystapiłaś gratki składac;-):-):-)
/quote]

A taki może być? Bardziej elegancki od poprzedniego
35271449do8.jpg

:-D

Wiola, gratulacje. Dbaj o siebie i dzidziusia.

Żużaczku :-):-):-):-D:-D:-D

Bibi, co to za dietka?? Ja już prawie mam moją wagę ciążową. Załamka:baffled::zawstydzona/y:

Ja też ważę teraz tyle co w9 m-cu ciąży z Damiankiem.:szok: Nie wiem jak będę wyglądać po drugiej ciąży:baffled:
No ale wtedy wypróbuje chyba wszystkie dietki.

reklama
Ja w ramach diety własnie spozyłam kawałek torciku wedlowskiego :-p

Ja manerwów nie znoszę, mój wóz jest długi i ja niewiele w nim widzę, ale jeszcze większy problem mam w samochodzie D. bo musze pamiętać, że samochód nie kończy się z tyłu tam gdzie szyba tak jak w moim :sorry2:

Do góry