reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

reklama
jeszcze tydzień..........
no i w czwartek mamy dni otwarte dla podstawówek, wrobili mnie w doświadczenia........... ciekawe co sobie zepsuje, oczko, raczkę, a może tylko kwasem się poleję :-p

No u mnie 52,5, jeszcze 2,5 i będę szczęśliwa
a dół jak to dół, jest i rośnie w siłę

no ale powracam na forum :-)

Gaga - super, że jesteś, dół to zakop :-p

Odnośnie dołów - pojechałam zobaczyć wczoraj jak ułożona jest podłoga i się popłakałam, bynajmniej nie ze szczęścia:baffled:. Uświadomiłam sobie jaka to jest odległość od przystanku - ze 20 minut jak w mordę strzelił, na dodatek autobusy jeżdzą rzadko a centrum to pewnie godzinę się jedzie. I jaką ja nianię znajdę dla Ani a jak jeszcze pani, która sprząta u nas raz w tygodniu również stwierdzi, że to za daleko to się powieszę. Będę dosłownie w złotej klatce. Co z tego, że będę miała wielki salon jak przez najbliższe lata będę uziemiona w domu, bez opcji powrotu do pracy i sprzątać cały tydzień bo jak zacznę w poniedziałek w jednym pokoju to akturat w niedziele skończę w ostatnim :crazy:. Ja wiem, że to dom, że wiele ludzi marzy o większym M ale ja bym chyba wola zostać tu gdzie jestem :sorry2:. Te 3 pokoje zupełnie nam wystarczają, blisko rodziców, centrum.

gaga u mnie 53 w porywach do 52 i ani drgnie nizej:dry:

ja tam mam zawsze w zimie dola, troche slonca wyjdzie i zawsze jest lepiej

agata glowa do gory, pisalam ci o mojej kolezance ktora tez mieszka dosc daleko (niestety minus domow w okolicach Wawy:dry:)i ma i pania do sprzatania i nianie, przyzwyczaisz sie

dzis T ma chyba PMS, okropny jest:dry:

arabella nie chcę cię wcale dobijać
a dół sam nie zniknie, niestety to nie zimowa aura, ale powolutku pracuje nad sobą no i pracuja nade mną ;-)

atol po 2 dzieci 52-53 i jęczysz?? wstydź się !!

hej !!!

ja szału dostanę jakaś zaraza u nas ledwo sie wykurowałam to zapalenia spojówek chyba dostałam bo od piątku oczy mam jakbym płakała całymi dniami a rano otrworzyć nie potrafiłam :baffled: i oczywiście jak na moje szczęscie trafiło mi to na wekend i szukaj tu lekarza wiec przypomniałam sobie sposoby na ropiejące oczka u dzieci i taki tez stosuje bo mam jedne krople od Lenki ale nie wiem czy moge brać ! i tak babcinymi sposobami dzis juz lepiej !!! A taka super sobota a my w domu wiec po południu jak męzuś wrócił pojechałam z dziewczynami do Jaskini Solnej i troche naładowałam akumulatory a dzis znów w domu bo pogoda do bani ale fajnie było bo z Liwcią i męzowym graliśmy w gry planszowe itp fajnie !

Jutro koniec ferii ale Liwci chyba nie puszcze bo kaszle mi juz prawie dwa miesiące :baffled: lekarka obsłuchiwała juz kilka razy i nic i wyszło ze alergiczne ale mnie to coraz bardziej niepokoi ! poza tym Lenke czeka w końcu zaległe szczepienie wiec Liwcia lepiej jak nie przyniesie znów czegoś z przedszkola a poza tym z tym kaszlem wole jej nie puszczać !!
Wiec jutro znów czeka mnie dalszy ciąg sajgonu z moimi dwoma księzniczkami !!!

no wcięło mnie :-)
wychodzę, a raczej mam zamiar wyjść z dołka, na razie "dzięki" totalnej beznadziei straciłam 5kg, więc rozmiar 36 nie ma juz dla mnie przeszkód, no ale to jedyny plus tego wszystkiego

postaram się zaglądać i pisać, może jakos wy mi jakos humor poprawicie,
ale na bieżąco jestem bo regularnie czytam, z pisaniem gorzej

lanie Ci sie nalezy !!!!

Odnośnie dołów - pojechałam zobaczyć wczoraj jak ułożona jest podłoga i się popłakałam, bynajmniej nie ze szczęścia:baffled:. Uświadomiłam sobie jaka to jest odległość od przystanku - ze 20 minut jak w mordę strzelił, na dodatek autobusy jeżdzą rzadko a centrum to pewnie godzinę się jedzie. I jaką ja nianię znajdę dla Ani a jak jeszcze pani, która sprząta u nas raz w tygodniu również stwierdzi, że to za daleko to się powieszę. Będę dosłownie w złotej klatce. Co z tego, że będę miała wielki salon jak przez najbliższe lata będę uziemiona w domu, bez opcji powrotu do pracy i sprzątać cały tydzień bo jak zacznę w poniedziałek w jednym pokoju to akturat w niedziele skończę w ostatnim :crazy:. Ja wiem, że to dom, że wiele ludzi marzy o większym M ale ja bym chyba wola zostać tu gdzie jestem :sorry2:. Te 3 pokoje zupełnie nam wystarczają, blisko rodziców, centrum.

oj jak juz bedziecie tam to zobaczysz ze bedzie super !!! a na pewno ktos sie znajdzie do pomocy !!! moze będzie lepiej niz Ci sie wydaje !!!

reklama
ej gaga wcale sie nie wstydze, tylko oponki z brzucha sie chce pozbyc i mysle ze to ona te 2-3 kg wazy:baffled:

justyna zdrowia duzo zycze, bo cos ostatnio mecza was te choroby:dry:

no wreszcie troche ruchu na watku sie zrobilo:laugh2:

Do góry