anecik
Majowe mamy'09
Gaga żyjesz!!!! Kiedy ferie?
No Tomuś jutro ma bal!
No Tomuś jutro ma bal!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No u mnie 52,5, jeszcze 2,5 i będę szczęśliwa
gaga u mnie 53 w porywach do 52 i ani drgnie nizej
no wcięło mnie :-)
wychodzę, a raczej mam zamiar wyjść z dołka, na razie "dzięki" totalnej beznadziei straciłam 5kg, więc rozmiar 36 nie ma juz dla mnie przeszkód, no ale to jedyny plus tego wszystkiego
postaram się zaglądać i pisać, może jakos wy mi jakos humor poprawicie,
ale na bieżąco jestem bo regularnie czytam, z pisaniem gorzej
Odnośnie dołów - pojechałam zobaczyć wczoraj jak ułożona jest podłoga i się popłakałam, bynajmniej nie ze szczęścia. Uświadomiłam sobie jaka to jest odległość od przystanku - ze 20 minut jak w mordę strzelił, na dodatek autobusy jeżdzą rzadko a centrum to pewnie godzinę się jedzie. I jaką ja nianię znajdę dla Ani a jak jeszcze pani, która sprząta u nas raz w tygodniu również stwierdzi, że to za daleko to się powieszę. Będę dosłownie w złotej klatce. Co z tego, że będę miała wielki salon jak przez najbliższe lata będę uziemiona w domu, bez opcji powrotu do pracy i sprzątać cały tydzień bo jak zacznę w poniedziałek w jednym pokoju to akturat w niedziele skończę w ostatnim . Ja wiem, że to dom, że wiele ludzi marzy o większym M ale ja bym chyba wola zostać tu gdzie jestem . Te 3 pokoje zupełnie nam wystarczają, blisko rodziców, centrum.