reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Justyna - takie leki do oczu to sa domiejscowe i chyba sie nie wchlaniaja :sorry2:
A kaszel nie moze byc od suchego powietrza, no bo niby skad ta alergia by sie wziela :confused:
A ze szczepionka masz racje, ja zaszczepiłam Anię i tego samego dnia Maria zachorowała. W nocy Ania miała temperaturę i bałam się że to od choroby. Na szczęście to była reakcja poszczepienna ale miałam ostrego stracha.

reklama
witam się
atol ja dzis postanowiłam zacząc ćwiczyć - na ta oponke własnie :-) ćwiczenia juz wydrukowałam, więc od dzis biorę sie za siebie

pogoda u nas tez nie bardzo, nic się nie chce
jutro zaczynam jazdy :szok: teoria juz zaliczona, jeszcze jazdy i egzamin państwowy, a potem autko i w końcu niezależność :tak:

hej hej
no no gaga rajdowiec, super:-)
ja o swojej wadze to nawet nie napisze, bo mam do zrzucenia nie 2-3kg a 20 !!!! wiec bez komentarza, ale nie mam sily na to zeby sie tym, dołować, a silnej woli tez brak, zapisalam sie na aerobik, zaplailam za caly luty i poki co bylam raz....zobaczymy, jutro powinnam isc, boze uda mi sie zwlec tyłek!!!!!
ale i tak spoko, bo chociaz jedno swoje postanowienie zaczelam realizowac-pisanie pracy;-)
znacie jakas sprawdzona ksiegarnie internetowa??? potrzebna mi jedna ksiazka wlasnie do pisania pracy.

Gaga - poćwicz i za mnie :sorry2: To co ja mam nawet trudno nazwać oponką :-p

Kurka ja nawet na zlewozmywak nie mogę się zdecydować :sorry2:

Łep mi napitala :baffled:

Gaga za mnie też poćwicz!
U nas remont wielkimi krokami Dziś mąż moimi rodzicami wynieśli meble z małego pokoju jutro mąż zaczyna zdzieranie tapet.... w domu sajgon!

hej !!!

i Liwcia na antybiotyku a tak ją pochwaliłyśmy z lekarką ostatnio że super sobie rade daje w tym przedszkolu i omija ją ! dzis juz szmerki było słychac no i pewnie tez ze wzgledu na Lenke ten antybiotyk zaraz ! no i dla mnie tez przepisała wziewy na te cholerne zatoki !!!

szału dostane z tymi dwoma babami w domu :baffled:

Atol Ty byłaś w Szczyrku ?! masz cos godnego do polecenia jeśli chodzi o nocleg itp !?

Anecik ale smiga Ci ta ciąza !!!

a Słowiczek co zamilkł znowu ??

reklama
Żużaczku jak tam Twój refluksowy zabieg?

A ja się pochwalę, ze Ania od września idzie do przedszkola :-). Wczoraj były zapisy do przedszkola prowadzonego przez siostry Katarzynki i się udało. W państwowym też jesteśmy na liście potencjalnych chętnych ale przyjmują jakieś 10-15 dzieci a Ania już była 28. na tej liście. W każdym bądź razie u Katarzynek ma jużswoje miejsce i to przedszkole jest najbliżej naszego domu.

Mnie też przydałoby się poćwiczyć - ale misie nie chce.

My na razie zdrowi jesteśmy, oby tak dalej.

A wszystkim chorym i zdołowanym zdrowia i dobrego samopoczucia :tak:

Do góry