reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Justyna - takie leki do oczu to sa domiejscowe i chyba sie nie wchlaniaja :sorry2:
A kaszel nie moze byc od suchego powietrza, no bo niby skad ta alergia by sie wziela :confused:
A ze szczepionka masz racje, ja zaszczepiłam Anię i tego samego dnia Maria zachorowała. W nocy Ania miała temperaturę i bałam się że to od choroby. Na szczęście to była reakcja poszczepienna ale miałam ostrego stracha.

reklama
witam się
atol ja dzis postanowiłam zacząc ćwiczyć - na ta oponke własnie :-) ćwiczenia juz wydrukowałam, więc od dzis biorę sie za siebie

pogoda u nas tez nie bardzo, nic się nie chce
jutro zaczynam jazdy :szok: teoria juz zaliczona, jeszcze jazdy i egzamin państwowy, a potem autko i w końcu niezależność :tak:

hej hej
no no gaga rajdowiec, super:-)
ja o swojej wadze to nawet nie napisze, bo mam do zrzucenia nie 2-3kg a 20 !!!! wiec bez komentarza, ale nie mam sily na to zeby sie tym, dołować, a silnej woli tez brak, zapisalam sie na aerobik, zaplailam za caly luty i poki co bylam raz....zobaczymy, jutro powinnam isc, boze uda mi sie zwlec tyłek!!!!!
ale i tak spoko, bo chociaz jedno swoje postanowienie zaczelam realizowac-pisanie pracy;-)
znacie jakas sprawdzona ksiegarnie internetowa??? potrzebna mi jedna ksiazka wlasnie do pisania pracy.

Gaga - poćwicz i za mnie :sorry2: To co ja mam nawet trudno nazwać oponką :-p

Kurka ja nawet na zlewozmywak nie mogę się zdecydować :sorry2:

Łep mi napitala :baffled:

Gaga za mnie też poćwicz!
U nas remont wielkimi krokami Dziś mąż moimi rodzicami wynieśli meble z małego pokoju jutro mąż zaczyna zdzieranie tapet.... w domu sajgon!

hej !!!

i Liwcia na antybiotyku a tak ją pochwaliłyśmy z lekarką ostatnio że super sobie rade daje w tym przedszkolu i omija ją ! dzis juz szmerki było słychac no i pewnie tez ze wzgledu na Lenke ten antybiotyk zaraz ! no i dla mnie tez przepisała wziewy na te cholerne zatoki !!!

szału dostane z tymi dwoma babami w domu :baffled:

Atol Ty byłaś w Szczyrku ?! masz cos godnego do polecenia jeśli chodzi o nocleg itp !?

Anecik ale smiga Ci ta ciąza !!!

a Słowiczek co zamilkł znowu ??

reklama
Żużaczku jak tam Twój refluksowy zabieg?

A ja się pochwalę, ze Ania od września idzie do przedszkola :-). Wczoraj były zapisy do przedszkola prowadzonego przez siostry Katarzynki i się udało. W państwowym też jesteśmy na liście potencjalnych chętnych ale przyjmują jakieś 10-15 dzieci a Ania już była 28. na tej liście. W każdym bądź razie u Katarzynek ma jużswoje miejsce i to przedszkole jest najbliżej naszego domu.

Mnie też przydałoby się poćwiczyć - ale misie nie chce.

My na razie zdrowi jesteśmy, oby tak dalej.

A wszystkim chorym i zdołowanym zdrowia i dobrego samopoczucia :tak:

Do góry