reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

alez miałam masakrę.
padł mi główny komputer i na gwałtu rety trzeba było przystosowac nowy do sterago oprogramowania. SZOK. Okazało się, że nowy jest "za dobry" na stare programy i znajomy przez pół dnia szukał sterowników, bez pewnosci, ze w ogóle znajdzie. SZOK. Juz myślalam, że zostanę na lodzie, bo nie będę miała jak zdjęc wgrywac. Na szczęscie się udalo, uf. Ale stracha miałam niezłego. Potem pirdyknał zyrandol w sypialni....chyba nie będe się juz do niczego dotykala,

Eeeee to u nas luzik, poszła tylko kolejna żarówka :-D

reklama
Żużaczku ,ale sytuacja już opanowana:tak:
Ja dodam tak na pocieszenie ,że mnie też sie wszystko w łapkach pali:zawstydzona/y:
najcześciej telefony,samochody,a ostatnio nawet kamerka:confused:
A tak z innej beczki to czytałyscie to:
Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumenta ostrzega na swoich stronach, że szary sweterek dla dzieci, kupiony w sieci sklepów H&M może być niebezpieczny dla dzieci. Potwierdza to H&M.

Sweterek w rozmiarach 62-86 cm, przeznaczony dla dzieci w wieku od 2 do18 miesięcy wykonany z akrylu (60%) i alpaki (40%) może stwarzać zagrożenie uduszeniem, w przypadku połknięcia przez dziecko oddzielających się od produktu pukli włókien.

Klienci, którzy już kupili sweterek, mogą go zwrócić do najbliższego sklepu H&M, gdzie otrzymają zwrot ceny zakupu.

Dzień dybry

Kawa i croisaint :-p

Pranie leży, obiad leży, dziecko ogląda bajkę, drugie śpi :-p

Eh Ania zasypia w zasadzie tylko przy piersi :zawstydzona/y:

hej
u mnie na kolędzie był mój szef czyli proboszcz....
byliśmy dziś na kontrolnym USG serduszka. Mały rośnie ma już ponad pół kg. Serce prawidłowe i wogóle a bradykardia niestety jest tym razem w czasie 50 minut badania pojawiła się aż dwukrotnie. Za miesiąc kontrola....

Właśnie dostałam info o balu karnawałowym u Marysi w przedszkolu, bal tematyczny "co piszczy w trawie", stroje mają być wykonane samodzielnie. Hmmm ja jestem beztalecie plastyczne :sorry2:

Zawiozłam Marię do przedszkola, niech tam gubi energię. A swoją drogą tam weszła do sali, sama poszła umyć ręce i usiadła do stołu. W domu, mimo, że zazwczyaj wszystko wygląda tak samo, jakoś tak łatwo jej to nie przychodzi :eek:

Właśnie dostałam info o balu karnawałowym u Marysi w przedszkolu, bal tematyczny "co piszczy w trawie", stroje mają być wykonane samodzielnie. Hmmm ja jestem beztalecie plastyczne :sorry2:

Ty mnie nie strasz. Ja nie jestem w stanie nic takiego zrobić! A poza tym mamy sukienkę!

huraaaaaaaaaaa dotrwałam do ferii. Od dziś odpoczywam!!!

Odpoczywaj, anecik, ile wlezie!

My powoli wychodzimy na prostą po choróbsku. Muszę w końcu wrócić do domu, bo juz tydzień siedzę u rodziców.

hej !!!

chyba odczekam faktycznie z tym szczepieniem !! poza tym mamy pierwszą kolke solidną za sobą i wycie prze 2 godziny ta bezradność jest wtedy okropna ! jutro moze uda mi sie podskoczyc do gabinetu zeby nasza lekarka obejzała Lene i osłuchała bo do okoła same zasmarkane ludziska :sorry2: i zobaczymy co ze szczepieniem !!!

Liwia ma juz swój pierwszy bal za soba !była baletnicą i nie było mowy o niczym innym !! poza tym mamy dwa stroje bo wybrała sobie jeden i przymierzyła i ok ale dzien przed balem zrobiłam jeszcze raz próbe generalną stroju a ta w ryk ze ją drapie i mam metke odciąc no to odciełam a ta dalej wrzeszczy ze ją ciśnie i nie umie w tym :eek: myślałam ze mnie krew zaleje bo gdyby nie ta metka to bym mogła oddać no to P zajechał po drugą wersje na ostatnią chwile do sklepu przed 21 i przymierzamy ten drugi i ten jej pasuje i zadowolona po czym mówie to ubierz jeszcze raz ten poprzedni a ta małpa mała ubiera go i juz nic ją nie ciśnie i nie drapie :wściekła/y: wykończy mnie aktorka pierwsza klasa !!! no ale poszła w końcu w tym drugim bo wygodniejszy był !! jak przyszłam po nią to leciała przez całą sale i wrzeszy mamoooo ale było suuuuper !!! Panie sie śmiały ale faktycznie sie postarały muzyka, balony serpentyny !! a teraz w środe dzien dziadków !!!

hej...
czytam was czasami , ale zupełnie nie jestem na biezaco...
Olo strasznie przeziebiony, maluchy katarzą , a u tesciowej znalezli guzki w piersi i robi badania załatwia szpital i operacje...ja padam na pysk...

dziewczynki maja po 5 kg... zaczynaja sie smiac i mówic guuuuuuuuuuuuu....

reklama
helllo
witam przy niedzielnej kawce!
u nas tez chorob nie ma konca ale mam nadzieje ze jutro Olek WRESZCIE pojdzie do przedszkola bo w tym domu tak sie rozwydrzył że nie daje rady go ujażmić od rana walczę z rządzicielem!!!!!! byly nerwy łzy a teraz chodzi taki ułożony, mamusiu a mogę to mamusiu a moze tak.....normalnie podziałało:sorry:
do konca zdrowy niestety nie jest jeszcze troche pokasłuje i woda z nosa leci:wściekła/y: ale i tak juz siedzi w domu prawie miesiac! a na poczatku lutego maja bal pt świat Disneya i Olek sobie wymyslił strój tygryska bo jest aktualnie ogromnym fanem kubusia puchatka:-D zaraz musze cos poszukac na allegro
a na dzien babci i dziadka chyba nic nie maja w przedszkolu, ale tez nie jestem na biezaco wiec moze cos ominęliśmy....:dry:
miłej i spokojnej niedzieli

Do góry