reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Hej kobitki
Misiulina dołączyła do chorowitków. W sobotę koleżanka pytała jak ja to robię, że dziewczynki zdrowe i oczywiście już od wczoraj mamy problem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie wiem jak to działa, ale zawsze tak jest ilekroć pomyślę sobie: jak to dobrze, że... to natychmiast to się zmienia.

No my byłyśmy u lekarza i w zasadzie w czwartek Maria może iść do przedszkola ale dzisiaj znowu miała podwyższoną temperaturę więc może jednak posiedzi w domu w tym tygodniu. Tylko mnie później wywiozą do Tworek :sorry:
Maria jest jednak baaardzo zazdrosna co przejawia sie ostatnio w stałym niezadowoleniu - wszystko jest źle, niedobrze, niedobre, wszystko na nie, non stop skwaszona mina, litości. Mam takie myśli że wstyd się przyznać przed samym sobą :zawstydzona/y:

hej !!!

zdrówka dla chorowitków !!!!

Liwia tez od woczraj siedzi w domu bo troche katar ją meczył i jakis kaszelek i zapobiegawczo siedzi w domu ale w czwartek idzie bo ma balik wiec nie przpeuścimy takiego wydarzenia ! Ja wypompowana na maxa bo zając dzień takiemu przedszkolakowi nie jest łatwo, co chwile musiałam wymyślać tysiąc zajęc zeby sie jej nie nudziło bo wtedy masakra i jęczy i dostaje małpiego rozumu ! Na pole nie sżło iść bo wiało jak diabli i bałam sie a tak jakos by dzień zleciał !!

a z tą zielono mi to jestem w szoku ! to chore jest !! nie wyobrażam sobie co ta matka musiała czuć jak sie dowiedziała o tym !!!

Ostatnia edycja:
kurde czeka nas szczepienie juz i sama nie wiem czy isc jak teraz Liwie cos łapało poza tym goście na świeta i chrzciny byli co niektózy chorzy wiec boje sie o małą i o to szczepeienie czy teraz moge jak teoretycznie moze ją cos wziąść :dry:???? Nasza lekarka dopiero w lutym bedzie w przychodni ...

Justyna - jak masz obawy to poczekaj, ja szczepiłam Anię dopiero w grudniu, miała 2, 5 miesiąca - u nas co prawda z uwagi na te qpkowe problemy ale ja później tez szybko sie nie zapisałam i jakoś ten czas zleciał :sorry2:

hej
Justyna Tomek był szczepiony jak miał 12 tyg więc mieliśmy duży poślizg, ale neurolog mówił żeby się nie przejmować.
Co do tej Zielono - mi to ona klikała na majówkach 2009, wklejała zdjęcia pokoiku itd.... szok
Mój Tomaszek ma jutro występ dla dziadków w przedszkolu.
Ok wracam do sprzątania bo mam dzisiaj kolędę....

reklama
Hej dziewuszki.
To i ja dołącze do zszokowanych ta Zielono-mi ,
nie mogę pojąć jak tak wogóle można:no::szok:
Witam nową mamusie:-) tylko czemu nic nie pisze:confused:.Zapraszamy.
A i dzis moje dzieciaki juz spią,a ja mam czas ........nie, nie dla siebie.
podobnie jak anecik bede chate odgruzowywać bo jutro mam kolede:tak:
Żużaczku a ty nie myśl tyle ,bo ci dziecko podrzuca;-)
dobrej nocki życze .

Do góry