reklama
marzenaalicja
Fanka BB :)
Maximilian spi po 12 godzin,wstaje o 7.45 wiec idzie spac o 19.45.W weekendy siedzi do 20.45.Tyle mojego ze ten diabel ladnie spi :-)
słowiczek
mama pisklaczków
moje też już śpią....tra la lala la...
arabella
Mamy październikowe 2007
Hej kobitki
Misiulina dołączyła do chorowitków. W sobotę koleżanka pytała jak ja to robię, że dziewczynki zdrowe i oczywiście już od wczoraj mamy problem
Nie wiem jak to działa, ale zawsze tak jest ilekroć pomyślę sobie: jak to dobrze, że... to natychmiast to się zmienia.
Misiulina dołączyła do chorowitków. W sobotę koleżanka pytała jak ja to robię, że dziewczynki zdrowe i oczywiście już od wczoraj mamy problem
Nie wiem jak to działa, ale zawsze tak jest ilekroć pomyślę sobie: jak to dobrze, że... to natychmiast to się zmienia.
agata806
Fan(ka)
No my byłyśmy u lekarza i w zasadzie w czwartek Maria może iść do przedszkola ale dzisiaj znowu miała podwyższoną temperaturę więc może jednak posiedzi w domu w tym tygodniu. Tylko mnie później wywiozą do Tworek
Maria jest jednak baaardzo zazdrosna co przejawia sie ostatnio w stałym niezadowoleniu - wszystko jest źle, niedobrze, niedobre, wszystko na nie, non stop skwaszona mina, litości. Mam takie myśli że wstyd się przyznać przed samym sobą
Maria jest jednak baaardzo zazdrosna co przejawia sie ostatnio w stałym niezadowoleniu - wszystko jest źle, niedobrze, niedobre, wszystko na nie, non stop skwaszona mina, litości. Mam takie myśli że wstyd się przyznać przed samym sobą
justyna
hej !!!
zdrówka dla chorowitków !!!!
Liwia tez od woczraj siedzi w domu bo troche katar ją meczył i jakis kaszelek i zapobiegawczo siedzi w domu ale w czwartek idzie bo ma balik wiec nie przpeuścimy takiego wydarzenia ! Ja wypompowana na maxa bo zając dzień takiemu przedszkolakowi nie jest łatwo, co chwile musiałam wymyślać tysiąc zajęc zeby sie jej nie nudziło bo wtedy masakra i jęczy i dostaje małpiego rozumu ! Na pole nie sżło iść bo wiało jak diabli i bałam sie a tak jakos by dzień zleciał !!
a z tą zielono mi to jestem w szoku ! to chore jest !! nie wyobrażam sobie co ta matka musiała czuć jak sie dowiedziała o tym !!!
zdrówka dla chorowitków !!!!
Liwia tez od woczraj siedzi w domu bo troche katar ją meczył i jakis kaszelek i zapobiegawczo siedzi w domu ale w czwartek idzie bo ma balik wiec nie przpeuścimy takiego wydarzenia ! Ja wypompowana na maxa bo zając dzień takiemu przedszkolakowi nie jest łatwo, co chwile musiałam wymyślać tysiąc zajęc zeby sie jej nie nudziło bo wtedy masakra i jęczy i dostaje małpiego rozumu ! Na pole nie sżło iść bo wiało jak diabli i bałam sie a tak jakos by dzień zleciał !!
a z tą zielono mi to jestem w szoku ! to chore jest !! nie wyobrażam sobie co ta matka musiała czuć jak sie dowiedziała o tym !!!
Ostatnia edycja:
justyna
kurde czeka nas szczepienie juz i sama nie wiem czy isc jak teraz Liwie cos łapało poza tym goście na świeta i chrzciny byli co niektózy chorzy wiec boje sie o małą i o to szczepeienie czy teraz moge jak teoretycznie moze ją cos wziąść ???? Nasza lekarka dopiero w lutym bedzie w przychodni ...
anecik
Majowe mamy'09
hej
Justyna Tomek był szczepiony jak miał 12 tyg więc mieliśmy duży poślizg, ale neurolog mówił żeby się nie przejmować.
Co do tej Zielono - mi to ona klikała na majówkach 2009, wklejała zdjęcia pokoiku itd.... szok
Mój Tomaszek ma jutro występ dla dziadków w przedszkolu.
Ok wracam do sprzątania bo mam dzisiaj kolędę....
Justyna Tomek był szczepiony jak miał 12 tyg więc mieliśmy duży poślizg, ale neurolog mówił żeby się nie przejmować.
Co do tej Zielono - mi to ona klikała na majówkach 2009, wklejała zdjęcia pokoiku itd.... szok
Mój Tomaszek ma jutro występ dla dziadków w przedszkolu.
Ok wracam do sprzątania bo mam dzisiaj kolędę....
reklama
Hej dziewuszki.
To i ja dołącze do zszokowanych ta Zielono-mi ,
nie mogę pojąć jak tak wogóle można
Witam nową mamusie:-) tylko czemu nic nie pisze.Zapraszamy.
A i dzis moje dzieciaki juz spią,a ja mam czas ........nie, nie dla siebie.
podobnie jak anecik bede chate odgruzowywać bo jutro mam kolede
Żużaczku a ty nie myśl tyle ,bo ci dziecko podrzuca;-)
dobrej nocki życze .
To i ja dołącze do zszokowanych ta Zielono-mi ,
nie mogę pojąć jak tak wogóle można
Witam nową mamusie:-) tylko czemu nic nie pisze.Zapraszamy.
A i dzis moje dzieciaki juz spią,a ja mam czas ........nie, nie dla siebie.
podobnie jak anecik bede chate odgruzowywać bo jutro mam kolede
Żużaczku a ty nie myśl tyle ,bo ci dziecko podrzuca;-)
dobrej nocki życze .