reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

reklama
oooo atol ale super....zazdroszczę i życzę sprzyjającyhc warunków pogodowych oraz miłego wypoczynku:tak::-)
a ja się dziś w końcu zebralam i jak Olek spał stworzylam konspekt swojej pracy mgr moze teraz w koncu rusze z miejsca;-)

Atol - miłego wypoczynku :tak::tak:

My byliśmy u moich rodziców :-p, widzieliśmy meble do gabinetu i szafę do korytarza, schody :-p, wszystko jest super, a schody jak reszta domu - nietypowe, stolarz mówi, że śnią mu się po nocy nasze schody a są tak ciężkie, że 6 facetów jest potzrebnych do ich obrócenia do malowania :szok:, a to tylko 2/3 schodów, bo reszta jest oddzielnie :sorry2:

W domu zaliczyliśmy różnież wpadkę kolorystyczną - zrobiliśmy podstawowy błąd i zamiast kupić troche farby i spróbować to kupiliśmy od razu wszystko (nie chciało nam sie dwa razy ganiać do sklepu) i teraz mamy żółte ściany :wściekła/y::wściekła/y: a już nie wspomnę o kasie, bo sobie strzeliliśmy mega super wypasioną farbę :no::no:

No proszę ale pustki!!
Co do remontów to u nas w tym tygodniu pojawią się fachowcy na pomiar, bo musimy wnękę zabudować. Musze się też porozglądać za tapetami i wykładziną do pokoju dzidzi.

Dzień dobry wszystkim...
nie zaglądałam tu tak długo, że komputer mnie już nie pamiętał i sam nie zalogował.
Przejrzałam kilka ostatnich stron i jestem w szoku - po dzieciach (zwłaszcza tych młodszych) widać, jak szybko mija czas. Pojawiła się Ania, Lena, bliźniaczki - ktoś jeszcze?
Moi też chodzą do przedszkola i też czasami chorują. Od wczoraj niby są u nas ferie, ale że chłopaki siedzieli w domu ponad trzy tygodnie w grudniu, to nawet chętnie tam chodzą.
Marek do niedawna nadal nie gadał, teraz ćwiczenia od logopedki i przedszkole robią swoje. Zaczyna wreszcie mówić!

Nie zaglądałam tu dawno, ale przyznam, że często myślałam o Was - o takich dobrych kumpelkach, znanych od lat. Do niektórych pisałam na GG (prawda, Żużaczku?)... Idę jeszcze do galerii pooglądać jak urosły dzieciaczki.
Miłego dnia wszystkim.

Witam ,szczegulnie Goga :-).
U nas dzis swieci slonce,ale jest zimno i mokro,kurcze co za pogoda:baffled:.Nie moge doczekac sie wiosny.Maximilian nadal kaszle, nie mocno ale jednak ... .

Goga nareszcie!!!
Ja dziś w kiepskiej formie podbrzusze mnie boli za dużo chodziłam i oto efekt. Tomek nie poszedł dziś do przedszkola i jutro tez zostanie w domu. 9 lutego ma bal przebierańców i muszę coś wymyślić, pewnie kupię coś na allegro....

anecik - uważaj na siebie :tak::tak:

Farby wybrane, kupione, oj drogo będzie nas kosztować ta pomyłka. No i widziałam pierwsze docelowe światło, co prawda w garderobie ale co tam, pełna iluminacja musimy wymienić żarówki na słabsze :laugh2:

reklama
ejo

witaj goga

my zaraz sniadanko i na 10 jestesmy umowieni z instruktorka i Hania bedzie na nartach jezdzic, w niedz jezdzila troche z T ale on nie ma cierpliwosci i umiejetnosci coby ja uczyc, wiec od pon jezdzi z instruktorka, wczoraj bylo troche gorzej, zobaczymy jak dzis

Helena na sankach szaleje

generalnie fajnie

ale zamiast wypoczac to caly czas jestem padnieta, tyle na powietrzu, uchetam sie z tymi sankami i jak wracamy to wieczorem same oczy mi sie zamykaja :)

dodatkowo dostalam @ w pon, rewelacja

pozdrawiam

Do góry