reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Dzień dobry
Ja mam przymusowy urlop bo Julka dzisiaj rano wymiotowała , była lekarka no i to raczej nie grypa, bo nie ma gorączki.
W związku z tym ja miałam czas aby tu coś napisac bo tak to tylko czytanie wchodziło w grę.
Agata powodzenia przy urządzaniu domku, anecik możemy sobie podać ręce, ja właśnie mam częściowy remont w łazience -to koszmar....
Atol -udanego wypoczynku, napisz jak postępu Hanki na stoku , my na narty jedziemy 16 lutego ciekawe jak pójdzie Julce...
Wczoraj mieliśmy w przedszkolu Dzień babci i dziadka , były az dwie babcie Julki i jeden dziadek. Julka się zaprezentowała przepięknie ,spiewała najgłośniej i wszystko pamiętała.Jestem z niej dumna i obiecaliśmy jej plac zabaw jak wyzdrowieje.

no i znowu klops - Julka wymiotuje..:no:
miłego dnia

reklama
agata czekamy na pierwsze fotki z super domku:)
domicela zdrowka dla Julci, Olek poki co (tfu tfu tfu) 4 dzien od miesiąca chodzi do przedszkola i na razie jest OK, tylko sa ferie i nie ma jego pani a te inne średnio sie interesuja dziecmi :no:

Ale mamy jazdy z farbami :wściekła/y::wściekła/y:

Marysia chodzi do przedszkola troche zakatarzona i pokasłująca ale rany przecież z tamtąd to przyniosła :confused2:

Szlak mnie trafia z tymi farbami, bo znowu musimy jechać do sklepu :angry::angry:

u nas miał być facet od pomiaru ale jest chory i przyjedzie w przyszłym tygodniu.
Idę z dzieckiem na spacer, choć pogoda parszywa...
Mailen u nas w przedszkolu podobnie dzieci wymieszane np 3 latki z 6 latkami itp dlatego nie poszedł Tomek teraz do przedszkola przez ferie

Olek też by nie poszedł gdybym ja miala wolne ferie ale niestety....teraz musze pracowac ze 100% frekfencja bo 20 lutego konczy mi sie umowa i albo dadza mi trzecia czyli na czas nieokreslony, albo powiedza ze jest kryzys i nie stac ich na kolejnego pracownika...:dry: troche sie boje co bedzie, bo zalezy mi na tej pracy, na miejscu jak dobry miesiac to i kasa nie najgorsza;-) jak dojdzie premia, ale to tez pewnie sie z czasem skonczy bo sektor bankowosci kuleje stopy procentowe depozytow spadly z 8,5 do 6% porazka!!!! nie wyobrazam sobie teraz zostac bez pracy bo chyba w aktualnej sytuacji znalezienie pracy graniczy z cudem, wszescy czekaja na wyciszenie....
Olek tydzien pochodzil do przedszkola, wczoraj goraczka 38,4 i banki, dzis juz chyba nie ma goraczki moze szybka interwencja okazala sie skuteczna...obyyyy bo juz niewyrabiam!!!!!!!:angry:

hej, olo chory juz 2 tydzien... z maluchami wczoraj byłam w szpitalu gdyz podejzewano zapalenie oskrzeli..... jednak jestesmy w domu ... ale zoska strasznie kaszle bo wydala wydzieline z nosa...mamm dosc

A ja sama z dziewczynami cały dzień, jutro chyba też :dry:
Ale chałupa już prawie pomalowana, w poniedziałek parkieciarze zaczynają cyklinować podłogę :-)

a my wczoraj mieliśmy małe przemeblowanie. Była tez fachowiec bo zmienialiśmy dostawce kablówki i internetu.
No i jutro gnam z rana do dentysty bo mi plomba wypadła....
Zdrówka dla chorowitków.

reklama
Po porannej awanturze postanowiłam pojechać do rodziców, nie wiem co sie dzieje z Marią, serio nie daje sobie z nią rady. Wczoraj rozmawiam z nią przed snem nt. jej zachowania a ona mi "mama spoko":szok:

Do góry