reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Dzień dobry
Ja mam przymusowy urlop bo Julka dzisiaj rano wymiotowała , była lekarka no i to raczej nie grypa, bo nie ma gorączki.
W związku z tym ja miałam czas aby tu coś napisac bo tak to tylko czytanie wchodziło w grę.
Agata powodzenia przy urządzaniu domku, anecik możemy sobie podać ręce, ja właśnie mam częściowy remont w łazience -to koszmar....
Atol -udanego wypoczynku, napisz jak postępu Hanki na stoku , my na narty jedziemy 16 lutego ciekawe jak pójdzie Julce...
Wczoraj mieliśmy w przedszkolu Dzień babci i dziadka , były az dwie babcie Julki i jeden dziadek. Julka się zaprezentowała przepięknie ,spiewała najgłośniej i wszystko pamiętała.Jestem z niej dumna i obiecaliśmy jej plac zabaw jak wyzdrowieje.

no i znowu klops - Julka wymiotuje..:no:
miłego dnia

reklama
agata czekamy na pierwsze fotki z super domku:)
domicela zdrowka dla Julci, Olek poki co (tfu tfu tfu) 4 dzien od miesiąca chodzi do przedszkola i na razie jest OK, tylko sa ferie i nie ma jego pani a te inne średnio sie interesuja dziecmi :no:

Ale mamy jazdy z farbami :wściekła/y::wściekła/y:

Marysia chodzi do przedszkola troche zakatarzona i pokasłująca ale rany przecież z tamtąd to przyniosła :confused2:

Szlak mnie trafia z tymi farbami, bo znowu musimy jechać do sklepu :angry::angry:

u nas miał być facet od pomiaru ale jest chory i przyjedzie w przyszłym tygodniu.
Idę z dzieckiem na spacer, choć pogoda parszywa...
Mailen u nas w przedszkolu podobnie dzieci wymieszane np 3 latki z 6 latkami itp dlatego nie poszedł Tomek teraz do przedszkola przez ferie

Olek też by nie poszedł gdybym ja miala wolne ferie ale niestety....teraz musze pracowac ze 100% frekfencja bo 20 lutego konczy mi sie umowa i albo dadza mi trzecia czyli na czas nieokreslony, albo powiedza ze jest kryzys i nie stac ich na kolejnego pracownika...:dry: troche sie boje co bedzie, bo zalezy mi na tej pracy, na miejscu jak dobry miesiac to i kasa nie najgorsza;-) jak dojdzie premia, ale to tez pewnie sie z czasem skonczy bo sektor bankowosci kuleje stopy procentowe depozytow spadly z 8,5 do 6% porazka!!!! nie wyobrazam sobie teraz zostac bez pracy bo chyba w aktualnej sytuacji znalezienie pracy graniczy z cudem, wszescy czekaja na wyciszenie....
Olek tydzien pochodzil do przedszkola, wczoraj goraczka 38,4 i banki, dzis juz chyba nie ma goraczki moze szybka interwencja okazala sie skuteczna...obyyyy bo juz niewyrabiam!!!!!!!:angry:

hej, olo chory juz 2 tydzien... z maluchami wczoraj byłam w szpitalu gdyz podejzewano zapalenie oskrzeli..... jednak jestesmy w domu ... ale zoska strasznie kaszle bo wydala wydzieline z nosa...mamm dosc

A ja sama z dziewczynami cały dzień, jutro chyba też :dry:
Ale chałupa już prawie pomalowana, w poniedziałek parkieciarze zaczynają cyklinować podłogę :-)

a my wczoraj mieliśmy małe przemeblowanie. Była tez fachowiec bo zmienialiśmy dostawce kablówki i internetu.
No i jutro gnam z rana do dentysty bo mi plomba wypadła....
Zdrówka dla chorowitków.

reklama
Po porannej awanturze postanowiłam pojechać do rodziców, nie wiem co sie dzieje z Marią, serio nie daje sobie z nią rady. Wczoraj rozmawiam z nią przed snem nt. jej zachowania a ona mi "mama spoko":szok:

Do góry