reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

hej
Agata co do szałwii to piłam jadłam tabletki i laktacji nie zatrzymało. Trzeba spróbować podciągnąć ramiączka od stanika i mleczarnię wysoko na baczność nosić.
Byliśmy wczoraj na USG i chyba będzie chłopczyk. Niestety czasie badania wystąpił krótki moment bradykardii i za miesiąc kontrolne badanie USG serduszka. Generalnie jest wszystko OK bo serce lekarz dokładnie pooglądał pomierzył posprawdzał itp ale dla świętego spokoju lepiej sprawdzić bo niby się to u płodu zdarza ale może też wskazywać na na jakieś nieprawidłowości.
Chyba faktycznie podaruję sobie pracę.... w poniedziałek wracam na 4 dni do pracy bo potem 2 tyg świątecznych ferii.

reklama
Uf...padam trupem. A jeszcze tyle do zrobienia...jejku.
od stycznia zaczynam prowadzić zorganizowane kursy w białymstoku. bardzo się cieszę.
teraz siedzę i czytam was kochane w moich sylwestrowych dresach (cała jestem w brokacie) i zaraz idę się zrelaksować do wanny a od rana znów pracownia.
Operacje będę miała na początku lutego i mam nadzieje, ze potem będę jak nowa:-D.
Gdzie jest kurde Cilfford?????:crazy:

No właśnie :crazy:, ta nowa bajka nie jest zła ale ja raczej liczyłam na powrót duzego clifforda a nie na inną bajkę :baffled:

Mailen - przyzwyczaisz się albo do sprzątania po każdym gotowaniu albo do brudnej płyty :-p
Ja będę mieć elektyczną wiec podobnie non stop pucowanie ;-)

Kurka ładna pogoda za oknem, ale Maria jest jakaś pociągająca i niewyraźna i kisimy się w domu:baffled:

powiem tyle 2kg mąki, 2 butelki wina, dobra kumpela i pierniczki upieczone :-)
idę do małża bo Majka po pierwszym kilogramie pierniczkowania miała dośc i tatę meczyła :-D

Dołączam do kontuzjowanych. Nie wiem po jaką cholerę i jak to zrobiłam, ale wsadziłam palec do garnka z karmelizującym się cukrem. AUĆ!
Mailen, ja też mam płytę elektryczną. Wcale nie jest tak źle z czyszczeniem.

anecik, dbaj o siebie i maluszka! Wypoczywaj na zwolnieniu.

Zaszczepiłam się przeciwko różyczce i od kwietnia mogę zacząć staranka!

hej hej !!!!

u nas wróciła terrorystka i furiatka Liwia :no: brak słów szło by ją normalnie :wściekła/y: jest nie do zniesienia a za chwile dziecko anioł jak dawniej !!!

a ja nie omieszkałam zwrócić Pani uwage rzedszkolance a ona mnie zszokowała bo spodziewałam sie że zwali na Liwie a ona z uśmiechem stwierdziła ze no tak dopiero jak ją ubrały to kapły sie ze ma spodnie na przebranie :sorry2: brak słów !

Justyna czy ja dobrze widziałam Lenkę w wózeczku X-lander? tak jakoś podobna buda do mojego x-landera tylko mój to stara wersja.

ja chciałąm tez x-landera ale w końcu staneło na quinny speedi ! jak narazie bombowo sie jeżdzi co nie mogłam powiedzieć i wózku od Liwii !!

agata ja też zawsze bałam się odpalać ten gazowy piekarnik który maja rodzice, a teraz ten nasz elektryczny....cudo, sama przyjemnosc pieczenia:tak::-D za to płyta grzewcza CZARNA SZKLANA porazka pucowanie plynem do szyb po kazdy gotowaniu, smazeniu, po tygodniu użytkowania stwierdzam, ze to byl delikatnie mówiac nie najlepszy pomysl.....:dry::crazy:
a jutro mam pracowa kolacje jako najlepszy zespół w regionie :-)

a to chodzi Ci o tą ceramiczną płyte czy masz jakies nowe ustrojstwo ? bo ja mam ceramiczną i fakt szybko sie niszczy i rysuje ale w gruncie rzeczy ok !!!
no i pochwal sie zdj z tej kuchni w końcu !!!!

widzę ze tęsknicie za clifordem a ku uciesze mojego chłopa ściągneli w końcu z ekranu tą Emili Elizabeth :happy2: ale podobno cliford ma wrócić i w tej duzej wersji wiec spokojnie :-)

Nie wiem po jaką cholerę i jak to zrobiłam, ale wsadziłam palec do garnka z karmelizującym się cukrem. AUĆ!
O matko, toż tam przecie temperatura była nieziemska, ale musi boleć :szok::baffled:
To czekam na kolejny suwaczek po kwietniu :-)

ja chciałąm tez x-landera ale w końcu staneło na quinny speedi ! jak narazie bombowo sie jeżdzi co nie mogłam powiedzieć i wózku od Liwii !!

widzę ze tęsknicie za clifordem a ku uciesze mojego chłopa ściągneli w końcu z ekranu tą Emili Elizabeth :happy2: ale podobno cliford ma wrócić i w tej duzej wersji wiec spokojnie :-)
To ten quinny podobny w budzie do x-landera, mogłam się więc omylić.
Oj tak, tęsknimy za Cliffordem okropnie. Jakoś mi nie leży ten Nurkuj Olly ;-).

Mailen ja mam blat kuchenki szklany a kuchenka gazowa, to dopiero jazda, ale jesteśmy zadowoleni :tak:.

Anecik na zwolnienie marsz. Z dzidzią na pewno będzie o.k. :tak:

dzien doberek przy niedzielnej kawce
Olek spi a ja sie relaksuje, bo wczoraj narobilam naleśnikow faszerowanych i na dzis jeszcze sa wiec mam spokoj z obiadem;-)
joanna, ja tez mam gazowa ceramiczna, ale wczoraj kupilam jakis specyfik i troche lepiej sie czysci, a mam o dokladnie taka:
FagorMastercook S.A.
justyna zdjęcia juz zapodawalam, ale moze uda mi sie jeszcze teraz jakies aktualne cyknąć to wkleje ;-)
Olek jutro wreszcie po 1,5 tyg siedzenia w domu pojdzie do przedszola i od jutra zaczne mu kuracje z ribomunylem, a w czwartek maja wigilie w przedszkolu a ja niestety nie bede mogla sie wyrwac wczesniej z pracy:zawstydzona/y: mam nadzieje ze Marcin da rade a jak nie to zostaje nam zasze niezawodna babcia;-)a ze alfabetycznie Aleksander B jest pierwszy na liscie, to ja na wiligie mam upiec ciasto, myslalam co by tu zrobic zeby dzieci jadly i wymyslilam, troche pracochlonne ale pyszne orzeszki.

reklama
Do góry