reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

hej
Agata co do szałwii to piłam jadłam tabletki i laktacji nie zatrzymało. Trzeba spróbować podciągnąć ramiączka od stanika i mleczarnię wysoko na baczność nosić.
Byliśmy wczoraj na USG i chyba będzie chłopczyk. Niestety czasie badania wystąpił krótki moment bradykardii i za miesiąc kontrolne badanie USG serduszka. Generalnie jest wszystko OK bo serce lekarz dokładnie pooglądał pomierzył posprawdzał itp ale dla świętego spokoju lepiej sprawdzić bo niby się to u płodu zdarza ale może też wskazywać na na jakieś nieprawidłowości.
Chyba faktycznie podaruję sobie pracę.... w poniedziałek wracam na 4 dni do pracy bo potem 2 tyg świątecznych ferii.

reklama
Uf...padam trupem. A jeszcze tyle do zrobienia...jejku.
od stycznia zaczynam prowadzić zorganizowane kursy w białymstoku. bardzo się cieszę.
teraz siedzę i czytam was kochane w moich sylwestrowych dresach (cała jestem w brokacie) i zaraz idę się zrelaksować do wanny a od rana znów pracownia.
Operacje będę miała na początku lutego i mam nadzieje, ze potem będę jak nowa:-D.
Gdzie jest kurde Cilfford?????:crazy:

No właśnie :crazy:, ta nowa bajka nie jest zła ale ja raczej liczyłam na powrót duzego clifforda a nie na inną bajkę :baffled:

Mailen - przyzwyczaisz się albo do sprzątania po każdym gotowaniu albo do brudnej płyty :-p
Ja będę mieć elektyczną wiec podobnie non stop pucowanie ;-)

Kurka ładna pogoda za oknem, ale Maria jest jakaś pociągająca i niewyraźna i kisimy się w domu:baffled:

powiem tyle 2kg mąki, 2 butelki wina, dobra kumpela i pierniczki upieczone :-)
idę do małża bo Majka po pierwszym kilogramie pierniczkowania miała dośc i tatę meczyła :-D

Dołączam do kontuzjowanych. Nie wiem po jaką cholerę i jak to zrobiłam, ale wsadziłam palec do garnka z karmelizującym się cukrem. AUĆ!
Mailen, ja też mam płytę elektryczną. Wcale nie jest tak źle z czyszczeniem.

anecik, dbaj o siebie i maluszka! Wypoczywaj na zwolnieniu.

Zaszczepiłam się przeciwko różyczce i od kwietnia mogę zacząć staranka!

hej hej !!!!

u nas wróciła terrorystka i furiatka Liwia :no: brak słów szło by ją normalnie :wściekła/y: jest nie do zniesienia a za chwile dziecko anioł jak dawniej !!!

a ja nie omieszkałam zwrócić Pani uwage rzedszkolance a ona mnie zszokowała bo spodziewałam sie że zwali na Liwie a ona z uśmiechem stwierdziła ze no tak dopiero jak ją ubrały to kapły sie ze ma spodnie na przebranie :sorry2: brak słów !

Justyna czy ja dobrze widziałam Lenkę w wózeczku X-lander? tak jakoś podobna buda do mojego x-landera tylko mój to stara wersja.

ja chciałąm tez x-landera ale w końcu staneło na quinny speedi ! jak narazie bombowo sie jeżdzi co nie mogłam powiedzieć i wózku od Liwii !!

agata ja też zawsze bałam się odpalać ten gazowy piekarnik który maja rodzice, a teraz ten nasz elektryczny....cudo, sama przyjemnosc pieczenia:tak::-D za to płyta grzewcza CZARNA SZKLANA porazka pucowanie plynem do szyb po kazdy gotowaniu, smazeniu, po tygodniu użytkowania stwierdzam, ze to byl delikatnie mówiac nie najlepszy pomysl.....:dry::crazy:
a jutro mam pracowa kolacje jako najlepszy zespół w regionie :-)

a to chodzi Ci o tą ceramiczną płyte czy masz jakies nowe ustrojstwo ? bo ja mam ceramiczną i fakt szybko sie niszczy i rysuje ale w gruncie rzeczy ok !!!
no i pochwal sie zdj z tej kuchni w końcu !!!!

widzę ze tęsknicie za clifordem a ku uciesze mojego chłopa ściągneli w końcu z ekranu tą Emili Elizabeth :happy2: ale podobno cliford ma wrócić i w tej duzej wersji wiec spokojnie :-)

Nie wiem po jaką cholerę i jak to zrobiłam, ale wsadziłam palec do garnka z karmelizującym się cukrem. AUĆ!
O matko, toż tam przecie temperatura była nieziemska, ale musi boleć :szok::baffled:
To czekam na kolejny suwaczek po kwietniu :-)

ja chciałąm tez x-landera ale w końcu staneło na quinny speedi ! jak narazie bombowo sie jeżdzi co nie mogłam powiedzieć i wózku od Liwii !!

widzę ze tęsknicie za clifordem a ku uciesze mojego chłopa ściągneli w końcu z ekranu tą Emili Elizabeth :happy2: ale podobno cliford ma wrócić i w tej duzej wersji wiec spokojnie :-)
To ten quinny podobny w budzie do x-landera, mogłam się więc omylić.
Oj tak, tęsknimy za Cliffordem okropnie. Jakoś mi nie leży ten Nurkuj Olly ;-).

Mailen ja mam blat kuchenki szklany a kuchenka gazowa, to dopiero jazda, ale jesteśmy zadowoleni :tak:.

Anecik na zwolnienie marsz. Z dzidzią na pewno będzie o.k. :tak:

dzien doberek przy niedzielnej kawce
Olek spi a ja sie relaksuje, bo wczoraj narobilam naleśnikow faszerowanych i na dzis jeszcze sa wiec mam spokoj z obiadem;-)
joanna, ja tez mam gazowa ceramiczna, ale wczoraj kupilam jakis specyfik i troche lepiej sie czysci, a mam o dokladnie taka:
FagorMastercook S.A.
justyna zdjęcia juz zapodawalam, ale moze uda mi sie jeszcze teraz jakies aktualne cyknąć to wkleje ;-)
Olek jutro wreszcie po 1,5 tyg siedzenia w domu pojdzie do przedszola i od jutra zaczne mu kuracje z ribomunylem, a w czwartek maja wigilie w przedszkolu a ja niestety nie bede mogla sie wyrwac wczesniej z pracy:zawstydzona/y: mam nadzieje ze Marcin da rade a jak nie to zostaje nam zasze niezawodna babcia;-)a ze alfabetycznie Aleksander B jest pierwszy na liscie, to ja na wiligie mam upiec ciasto, myslalam co by tu zrobic zeby dzieci jadly i wymyslilam, troche pracochlonne ale pyszne orzeszki.

reklama
Do góry