reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

O rany ale akcje w przedszkolu :szok: a ta z kobietą szukającą dziecka to już przesada. U Marii jest kod i wejść moze ktoś kto go zna, ale fakt czasami wchodzi więcej rodziców. Ale przedszkolanki znają rodziców, nawet jeżeli nie są z ich grupy :tak::tak:

U mnie dziaj też zakręcony dzień wczoraj wieczorem przytkałm mi się kanalik więc w nocy jeszcze raz karmiłam z tej samej piersi a później chciałam ściągnąć resztę laktatorem w efekcie nie spałam 1,5 godziny, przed 7 D. wychodził więc wcześniej pobudka i zaraz obudziła sie Ania na jedzenie a o 7 zadzwoniła niania, że czuje sie tragicznie i nie przyjdzie. Marii już też odechiało sie spać wiec nie śpię praktycznie od 4 :baffled:. Eh Maria lekko przeziębiona, ja miałam zawieść siusiu do badania i d.u.p.a bo wszystko mi się poknociło :dry:

Nie pamiętam czy pisałam ale nam buty ktoś podmienił na placu zabaw w Arkadii :crazy:, fakt były identyczne ale rozmiar inny - my dostaliśmy większy. Tyle, że teraz kupienie butów zimowych do sukces a dwa, że te pierwsze kupowałam sama z obiema córami wiec łatwo nie było :baffled:. Na szczęście udało kupić się jeszcze jedną parę ale to już niania jeździła po sklepach :zawstydzona/y:

Zamiast iść sie umyć kiedy starsza ogląda bajkę a młoda śpi to ja tu siedzę i sie żalę :-p

reklama
no to widze ze nie tylko u nas takie numery w przedszkolu ale to z tymi butami Agata to masakra ! tamto dziecko pewnie nawet sie nie kapło jak wieksze !!

Justyna wiedziałam ze dasz rade.Tak trzymać,my baby wiemy co dla nas dobre.:tak:
No a wprzedszkolu niezły numer:-)
Żuzaczku to kiedy sie wybierasz na ten zabieg?
Agata wspólczuje nocki ja juz zapomnialam jak to jest tyle nie spac,ale matka to jest twarda sztuka i jak widac nie jedno przetrzyma.Oby dzisiejsza nocka była spokojniejsza,A wyniki masz juz Anulki?
Atolku biedulka z tej twojej Hani,niech już ją nie dopadają takie akcje,a swoją drogą to dlaczego rodzice puszczają chore dzieciaki do przedszkola:crazy::angry::angry: bezmuzgowce.
Gratki dla Helen kolejnego zebola:cool2:
Gaga jak tam stópka dowlokłas sie do pracy?I pomyśleć ze wszystko przez:"takie tam....,małe ziemniaczki.....";-)
A ja nadal czekam na przepisa na pierniczki-nie odpuszcze,a raczej moje dzieci mi nie odpuszcza.

U nas z głową spokój rana sie zabliżnia ,zrobił sie strupek.szycie nie jest potrzebne,na szczeście.Ale nadal mnie nurtuje fakt że mały rozciął głowe na grzejniku???Takie to troche dla mnie grubymi nicmi szyte.Ale mam nadzieję że wcześniej czy pózniej ktoś sie wygada i wyjdzie prawda?:confused: Dobrze że tak to sie skonczyło....
Dzis mikołaj w przedszkolu dzieciaki zadowolone.:happy:

A ja nadal czekam na przepisa na pierniczki-nie odpuszcze,
Babo a w wątek kulinarny looknij. Gaga już dawno wrzuciła przepis.:-p

Zdycham.
Faszeruję się tabletkami przeciwbólowymi i to nic nie pomaga.
Oczywiście ząb.
Dziś byłam nawet u dentysty ale przyjmnie mnie dopiero jutro rano.
Jestem do niczego.
Boli.
A boję się koropnie. Brrrrrrrr:baffled::baffled:

Słowiczku faktycznie już jest:sorry:Tylko nie wyświetla mi w supskrypcji:confused:
Gaga zwracam honor:sorry: a ja cie tu nagabuje:baffled::szok:
Słowiczku bądz dzielna i nie bojaj dentysty,a co do przeciwbólowych to ja miałam ketonal wypróbowany ale on tylko na recepte

Joanna antybiotyk mam ze względu na to ze rana po cieciu brzydka sie w jednym miejscu zrobiął i zaczłęa sączyć ! a ja tez przystwaim Lenke jak tylko ma ochote i masuje a te tabletki na wstrzymanie laktacji mam gdzieś !
Myślałam, ze ta maść z antybiotykiem na tą ranę a antybiotyk na tą pierś. Fajnie, że się polepszyło z tą piersią. Ja też nie mogłam znieść smrodu tek kapuchy na cycku i do teraz mam wstręt do kapusty gotowanej :-p.
Justyna czy ja dobrze widziałam Lenkę w wózeczku X-lander? tak jakoś podobna buda do mojego x-landera tylko mój to stara wersja.

Ja będę miała robioną laparoskopię.
Współczucia i powodzenia.

Niezłe cuda się dzieją w przedszkolach :no::wściekła/y:

Ja pitolę ale taki zablokowany kanalik boli, a jak Ania ciągnie to tez boli, czy to tak ma być? Chyba już go odblokowałam ale pierś boli nadal :dry:

Słowiczku - ból zęba to straszny ból, przy porodzie tak nie boli jak borowanie, szczerze współczuję i mam nadzieję, że jutro dentysta coś poradzi :tak:

Justyna - delikatnie mozna zmiejszyć laktację pijąc szałwię, ale nie więcej niż 3 razy dziennie bo można ją zastopować.

Też machnęłaby te pierniki ale boję się włączyć piekarnika :zawstydzona/y: zawsze włącza mi go niania albo D.:zawstydzona/y:
Już nie mogę się doczekać swojego elektycznego piekarnika, tylko kiedy to będzie bo parkieciarze zaczną kłaść podłogę dopiero 22 grudnia :crazy: a ja już chciałam sie w lutym przeprowadzić :crazy:

agata ja też zawsze bałam się odpalać ten gazowy piekarnik który maja rodzice, a teraz ten nasz elektryczny....cudo, sama przyjemnosc pieczenia:tak::-D za to płyta grzewcza CZARNA SZKLANA porazka pucowanie plynem do szyb po kazdy gotowaniu, smazeniu, po tygodniu użytkowania stwierdzam, ze to byl delikatnie mówiac nie najlepszy pomysl.....:dry::crazy:
a jutro mam pracowa kolacje jako najlepszy zespół w regionie :-)

reklama
Czesc kochane, siedze przy kapie i ledwo na oczy patrze:tak:. Przy pelni ksiezyca i to tak bliskiego jak nigdy nie za bardzo dobrze mi sie spi:baffled:.
Maximilian jest juz od tygodnie przeziebiony,co prawda lekko ,ale jest:-(.
Dzis wieczorem mam impreze swiateczna z "moimi fotografami" ,a jutro w klubie boxersim.Dobrze mi sie weekend zaczyna:rofl2:.

Do góry