reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Mailen, kuchenka piękna, ale rzeczywiście szorować jej to bym nie chciała! Ja mam ceramiczną elektryczną. Zaraz przychodzi do mnie koleżanka i będziemy robić ciasteczka - orzeszki:-)

reklama
Ja bym chciała chustę do noszenia ale poniewaz musimy włączyć tryb oszczędnościowy nie dokońca uzasadnione zakupy nie są mile widziane :baffled:, kurcze ale wiem że słusznie bo nie jestem pewna czy Ania chciałaby w takiej chuście paradować.:zawstydzona/y:

z prezentów nieużytecznych to nie wiem, miłabyłaby jakaś niespodzianka :-p

Zgubiliśmy pałąki do maty edukacyjnej :wściekła/y::wściekła/y: a Ania już potzrebuje takiej zabawki do chwytania

witam

mialam dwa dni zapirnicz w pracy, plus dwa kolejne remanentu, plus katuje 4 czesc lostow, plus wciagnela mnie na maksa wampirza seria stephanie Meyers i po prostu moj czas na bb znikl:zawstydzona/y:

teraz nadrabiam zaleglosci

u Hanki w przdszkolu wigilia w srode, ide ja z Helena, ciekawe jak bedzie, jakos nikt nic przynosci nie musi, ale moze i nic do jedzenia nie bedzie:-p

co do prezento pod choinke, to my z zasady kupujemy sobie raz na jakis czas jeden drozszy, a ze juz dostalam jakis czas temu zegarek to i mam z glowy wymyslanie prezentow

A ja zaraz do ortopedy zasuwam.Mam nadzieje ze mnie pozbawi gipsu:-p
Co do prezentów pod choinke to my właśnie zegareczki sobie z mezusiem zaserwujemy:tak::-).
A i pierniki upieczone ,jedna tura ale chyba musze jeszcze upichcic, bo moje zjadaki już prawie wszystkie spałaszowały:-D
Arabella ty łakomczuchu;-) teraz to juz nie bedziesz chyba nic paluchem próbować.
Dmucham na spieczony paluszek fu...fu...fu...

hej ho !!!!

a ja wczoraj musiałąm na chwile wskoczyc do centrum do 5 10 15 oblukac Liwii cos na jasełka bo mają miec białe bluzki i niestety musiałąm Lenke wziąść bo cycków w domu nie szło zostawić !!! Szybko wróciliśmy do domu ale też nic konkretnego nie kupiliśmy !!!

ja z moją rodzinką ustaliłam że nie robimy prezentów bo nie jade do nich na wigilie tym razem no i poza tym nie chce Pawłowi jeszcze na głowe zwalać zakupów dla wszystkich no i miało byc cudowne lenuichowanie w święta i wszystko z głowy ale siostra Pawła przyjeżdża z rodzinką na świeta i ogólnie super bo fajnie bedzie ale cóz trzeba bedzie wyruszyc na markety w poszukiwaniu prezentów !!! A chciałam uniknąć latania po centrach w tą gorączke przedświąteczną :baffled:

Ja będę pierniczyć w weekend :tak::tak:

Ogladałam dzisiaj sukienki slubne, bo moja siostra w lipcu bierze slub no i czas na kiecę. Ładnych sukienek niewiele ale znalazłyśmy 2, ah fajnie tak :-p

Atol - jest taki specyfik, który można dodać do mleka lub innego jedzonka, żeby dziecko lepiej przybierało, to nie jest zagęszczacz, nie pamiętam nazwy, moze ty być wiedziała?

reklama
Do góry