reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Mailen, kuchenka piękna, ale rzeczywiście szorować jej to bym nie chciała! Ja mam ceramiczną elektryczną. Zaraz przychodzi do mnie koleżanka i będziemy robić ciasteczka - orzeszki:-)

reklama
Ja bym chciała chustę do noszenia ale poniewaz musimy włączyć tryb oszczędnościowy nie dokońca uzasadnione zakupy nie są mile widziane :baffled:, kurcze ale wiem że słusznie bo nie jestem pewna czy Ania chciałaby w takiej chuście paradować.:zawstydzona/y:

z prezentów nieużytecznych to nie wiem, miłabyłaby jakaś niespodzianka :-p

Zgubiliśmy pałąki do maty edukacyjnej :wściekła/y::wściekła/y: a Ania już potzrebuje takiej zabawki do chwytania

witam

mialam dwa dni zapirnicz w pracy, plus dwa kolejne remanentu, plus katuje 4 czesc lostow, plus wciagnela mnie na maksa wampirza seria stephanie Meyers i po prostu moj czas na bb znikl:zawstydzona/y:

teraz nadrabiam zaleglosci

u Hanki w przdszkolu wigilia w srode, ide ja z Helena, ciekawe jak bedzie, jakos nikt nic przynosci nie musi, ale moze i nic do jedzenia nie bedzie:-p

co do prezento pod choinke, to my z zasady kupujemy sobie raz na jakis czas jeden drozszy, a ze juz dostalam jakis czas temu zegarek to i mam z glowy wymyslanie prezentow

A ja zaraz do ortopedy zasuwam.Mam nadzieje ze mnie pozbawi gipsu:-p
Co do prezentów pod choinke to my właśnie zegareczki sobie z mezusiem zaserwujemy:tak::-).
A i pierniki upieczone ,jedna tura ale chyba musze jeszcze upichcic, bo moje zjadaki już prawie wszystkie spałaszowały:-D
Arabella ty łakomczuchu;-) teraz to juz nie bedziesz chyba nic paluchem próbować.
Dmucham na spieczony paluszek fu...fu...fu...

hej ho !!!!

a ja wczoraj musiałąm na chwile wskoczyc do centrum do 5 10 15 oblukac Liwii cos na jasełka bo mają miec białe bluzki i niestety musiałąm Lenke wziąść bo cycków w domu nie szło zostawić !!! Szybko wróciliśmy do domu ale też nic konkretnego nie kupiliśmy !!!

ja z moją rodzinką ustaliłam że nie robimy prezentów bo nie jade do nich na wigilie tym razem no i poza tym nie chce Pawłowi jeszcze na głowe zwalać zakupów dla wszystkich no i miało byc cudowne lenuichowanie w święta i wszystko z głowy ale siostra Pawła przyjeżdża z rodzinką na świeta i ogólnie super bo fajnie bedzie ale cóz trzeba bedzie wyruszyc na markety w poszukiwaniu prezentów !!! A chciałam uniknąć latania po centrach w tą gorączke przedświąteczną :baffled:

Ja będę pierniczyć w weekend :tak::tak:

Ogladałam dzisiaj sukienki slubne, bo moja siostra w lipcu bierze slub no i czas na kiecę. Ładnych sukienek niewiele ale znalazłyśmy 2, ah fajnie tak :-p

Atol - jest taki specyfik, który można dodać do mleka lub innego jedzonka, żeby dziecko lepiej przybierało, to nie jest zagęszczacz, nie pamiętam nazwy, moze ty być wiedziała?

reklama
Do góry