reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

no i bedziemy robic pierniczki, tzn Tomek bedzie, bo u nas to on jest fanem pieczenia i gotowania:-D

Hania sobie zazyczyla pierniczkowe ludki, ale nie stety w realu nie bylo przypraw do piernikow:angry:

jutro musze jechac gdzies indziej i szukac:dry:

reklama
hej
ja dalej na chorobowym dostałam do piątku lekarz stwierdził że jak się już mnie trochę udało podleczyć to mnie będzie izolował abym się na świętą nie rozchorowała. I chyba w styczniu wrócę na 2 tygodnie wystawić oceny a potem zostanę już do porodu w domu.

Hejka!!!
Ogladałam dzisiaj sukienki slubne, bo moja siostra w lipcu bierze slub no i czas na kiecę. Ładnych sukienek niewiele ale znalazłyśmy 2, ah fajnie tak :-p
Oj fajnie masz że możesz poraz drugi kiece slubne wybierac;-),no doradzać:-)
nielada balanga ci sie szykuje:happy:...Ja też bym poszła na jakie weselicho,no ale raczej nic sie nie kroi.
A jak tam Anulka?bo coś nic nie piszesz?To znaczy że lepiej?:confused::tak:

Gipsu nie zazdroszcze, za to Twoje podejscie do mycia okien jest wrecz fantastyczne:-D.
Oj takie było wczoraj:-D ,dziś już pościagałam firanki,a to sie mąż ucieszy jak wróci:szok:(bedzie musiał pozawieszać:-D)

hej
ja dalej na chorobowym dostałam do piątku lekarz stwierdził że jak się już mnie trochę udało podleczyć to mnie będzie izolował abym się na świętą nie rozchorowała. I chyba w styczniu wrócę na 2 tygodnie wystawić oceny a potem zostanę już do porodu w domu.
Mądry lekarz:tak:,a ty raczej daj spokój sobie z wystawianiem ocen siedz w domku jak ci dobrze i nie szalej,napewno bedzie miał kto za ciebie wystawic oceny No chyba ze tak to lubisz robić ze sie opanowac nie mozesz;-)

Uciekam do pucowania okien,i jeszcze musze przygotowac strój Maryji,
a tak wogole to wam chyba nie pisałam jaka z mojej Julki artystka,jest maryja,ale ona do tej roli nie bardzo pasuje.Puszcza oko do Józefa,i takie tam rózne parodie wstawia słowne i mimiczne,Pani mówi że to matyja 21 wieku:-D.Mam nadzieję ze na jasełkach bedzie sie normalnie zachowywac, bo jak nie to bedą jasełka w wydaniu komediowym,zresztą cała grupa starszaków to niesamowite zgrywusy.Coś mi sie zdaje ze bedzie niezły ubaw

Bibi - poprawy u Ani nie ma, dzisiaj ostatnia dawka nifura...cos tam ale szczerze mówiąc qpy sa jeszcze gorsze niz były, krew też sie pojawiła :crazy:
Jutro albo w czwartek zaniosę znowu próbkę na krew utajoną :dry:

Rany ale jestem zła nie możemy znaleźć tych pałąków od maty, a nowa czy uzywana to wydatek przynajmniej 100 :wściekła/y::wściekła/y:, dzisiaj ktoś mnie przebil na alegro w ostatnim momencie :dry:, nie mam żadnych innych zabawek takich żeby wisiały nad Anią ani jak zawiesić tych co mamy :angry::angry:

Witam przy kawusi:-).
Wczoraj wieczorem dowiedzialam sie od rodziny ze moja corka poszla z domu bo sie zakochala.Ona sie do tego nie przyznaje ,ale na to tak wyglada,Tyle razx sie jej o chlopaka pytalam i on zawsze zaprzeczyla:-(.Po co te wszystkie cyrki i awantury,jak by mi od poczatku prawde powiedziala to zrozumialabym ze nie mam szans..., a ona tak podle w stounku do mnie sie zachowala.Nadal bardzo to boli, tym bardzien ze Sarah opowiada takie glupoty jak np. "ja wyprowadzilam sie z domu zeby mamy malzenstwa nie rozwalic":szok::crazy::wściekła/y::no::-(.Nie mam zielonego pojecia co jej po glowie chodzi:-(.To tak latwo cala wine na mnie zwalic.Koniec biadolenia... przynajmniej na dzisiaj:tak:!

Zuzaczku taka gwiazdke to ja mialam w zeszlym roku;-).
Agata szukaj powoli i spokojnie w domu nic nie zginie,chyba ze komus mate pozyczylas.
Anecik odpoczywaj:-).

reklama
Do góry