agata806
Fan(ka)
Bibi - wyniki będą jutro bo to morfologia z romazem, CRP, żelazo, nie wiem jak z krzepliwością, na wyniki posiewu wiadomo trzeba poczekać. Badania te raczej "opiszą" stan Ani niż cos wyjaśnią . Na razie dostała jednak lek nifuroksazyd, taki na biegunkę, który ma zwalczać bakterie. Zobaczymy czy będzie poprawa, taj jak u Joanny, oby.
Cholera nie wiadomo co jest przyczyną tej krwi bo może to być alergia (tyle, że wtedy już nie wiem co ją uczula), ta cholerna bakteria, gronkowiec albo nie wiadomo co . Diagnostyka jest chyba ograniczona u takich dzieci
Ale lekarka tym razem już się przejeła.
SWoją drogą lekarze w przychodni to zazwyczaj mają kontkat z dziećmi zakatarzonymi, kaszlącymi i itd. Jak pojawia sie coś nietypowego to chyba nie wiedzą co robić
Cholera nie wiadomo co jest przyczyną tej krwi bo może to być alergia (tyle, że wtedy już nie wiem co ją uczula), ta cholerna bakteria, gronkowiec albo nie wiadomo co . Diagnostyka jest chyba ograniczona u takich dzieci
Ale lekarka tym razem już się przejeła.
SWoją drogą lekarze w przychodni to zazwyczaj mają kontkat z dziećmi zakatarzonymi, kaszlącymi i itd. Jak pojawia sie coś nietypowego to chyba nie wiedzą co robić