reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Justyna - trzymaj sie i daj znać po lekarzu co się dzieje.

Marzena - a może Sarze też jest źle ale głupio jej się odezwać :confused:

Żużaczku - a ty się pod nóż wybierasz?

Atol - w zeszłym roku robiłam pierniki z Marysią i jej koleżanką, najciekawsze dla nich było zjadanie dekoracji :-D:-D a my miałyśmy niezłą zabawę.

Gaga - to jaki macie ten piernikowy przepis?

reklama
przepis zaraz zapodam na przepisowy wątek, pierniczki super, dzis jeszcze lepsze, Majka je zezre zapewne i świąt nie ujrzą, jeszcze raz zrobimy je bo inaczej nie będzie na święta :-)
zuzaczku no właśnie co ty sie kroic idziesz???

marzenaalicja a ja na twoim miejscu zdzwoniłabym do młodej, na tyle ile miałam kontaktu z młodzieżą, to podejrzewam że chocby miała tego żałować do końca życia do nie zadzwoni, głupio jej i tyle, a to ty jestes mamą i jestes starsza, mądrzejsza, powinnaś spróbować, ale na zasadzie "co tam słychać, jak w nowym miejscu, a jaka pogoda" nie płakać w słuchawkę, nie wypominać, tylko o pierdołach pogadać,

bibi sieroto :-):-):-):-):-):-) ja współczuje twojemu małżowi :baffled: ma teraz z toba przegwizdane :happy2:

a ku ku

justyna trzymaj sie, moja rana dlugo sie saczyla, plus mam bliznowiec, masakra:no:

marzenaalicja zgadzam sie z dziewczynami, zadzown, pogadaj o pierdolach, a co tam, mlodziez to glupia troszku jest i uparta:blink:

bibi fajna taka strzelnica, zazdroszcze:tak:

moje dziewczyny a szczegolnie Helena doprowadzi mnie chyba do zawalu, od czwartku placze ze boli i boli, zeby plus ucho, po panadolu przestaje, albo jak sie czyms zajmie, noce sa najgorsze

dzis to doslownie rano padalam,

teraz jest pelna humoru i rozrabia ze hej, nurofen dostala o 14, strasznie plakala ze boli, nie mam pojecia czy zeby tak bardzo bolec moga?

z Hanka nie mialam takich akcji

hej u nas masakra, Olek w przeciągu trzech miesięcy ma wlasnie trzeci antybiotyk, siedzi w domu.......z gorączką, noc byla koszmarna, nie dosc ze goraczka, strasznie się męczył to jeszcze skarżyl sie na ucho, nic nie je......ja juz nie mam sily :dry:
bibi a ja nie zwalam na pogode bo przez wczesniejsze 3 lata pogoda tez bywala rozna a on mi zupelnie nie chorowal, moze 2 razy w przeciagu trzech lat mial antybiotyk czy goraczke...za to teraz nadrabia z nawiazka :confused::baffled:
a przy okazji mnie tez cos pobiera, mialam miec czwartek piatek wolny i isc do biblioteki wziac sie w koncu za pisanie pracy, no i bede miala wolny z tym ze spedze go w domu z chorym, jeczacym dzieckiem;-)super.....
zdrowka dla wszystkich

No ja też bym sobie postrzelała, kiedyś czasami jeździłam z kolegą na strzelnicę :tak::tak:

Atol - kurka nie znam się ale juz mam przeczucie, że ząbkowanie u Ani będzie gorsze niż u Mery :baffled:. A ostatnio Maria miała bóle wzrostowe.

Marysia właśnie się kąpie w nowym kostiumie kąpielowym :-D

Hania ma bole wzrostowe dosc czesto:baffled:

ale zabkowanie przechodzila jakos bezobjawowo prawie

Helena do tej pory wlasciwie tez, a teraz zostaly jej trojki i piatki wszystkie i zaczela sie masakra:no:

juz zaczynam miec paranoje ze to jednak ucho, ale tak bez temperatury? :confused:

od 14 jak dostala nurofen jest spokoj, wiec sie pocieszam ze przy zapaleniu ucha tak dlugo przeciwbolowy by nie dzialal

fak szlag mnie trafi z ta klawiatura bezprzewodowa, jednego posta pisze pol godziny:angry::angry::angry:

hej !!!!

lekarz miał niewyraźną mine jak zobaczył moją rane :baffled: to moze byc wywołane przez tego gównianego paciorkowca :wściekła/y: no i do tego zapalenie piersi jak rozmasuje to ok ale przepisał mi antybiotyk i antybiotyk w maści do tego kompletu jeszcze tabletki na wstrzymanie laktacji tzn zeby była mniejsza i żeby ten zastój ustąpił ale boje sie że to bedzie koniec karmienia :zawstydzona/y: stwierdził że czasami tak jest lepiej i to nie koniec świata karmić butlą a dla mnie własnie koniec :wściekła/y:
no i pech parami chodzi Liwia dzis katarzy wiec została ze mną ja jak zombi wyglądam i mam dosć !!!

Wy tu o piernikach itd a mnie nic nie cieszy na te święta mogłoby ich w ogóle nie byc w tym roku !!! buuuuuu

Justyna no to się nazbierało :-(, a z karmieniem moze nie koniec, jak zmiejszysz laktację, zejdzie zastój to może wszystko wróci do normy.

Mam wyniki Ani na krew utajoną, jest ta krew :-:)-:)-( Jeżeli powodem jest dieta to przejdę na butlę nie chcę jej krzywdzić :-:)-:)-(

przepis zaraz zapodam na przepisowy wątek, pierniczki super, dzis jeszcze lepsze,

marzenaalicja a ja na twoim miejscu zdzwoniłabym do młodej, na tyle ile miałam kontaktu z młodzieżą, to podejrzewam że chocby miała tego żałować do końca życia do nie zadzwoni, głupio jej i tyle, a to ty jestes mamą i jestes starsza, mądrzejsza, powinnaś spróbować, ale na zasadzie "co tam słychać, jak w nowym miejscu, a jaka pogoda" nie płakać w słuchawkę, nie wypominać, tylko o pierdołach pogadać,

:happy2:

Co do pierniczków. W zeszłym roku piekłam z tego przepisu. Jeden raz na poczatku grudnia i poszły w trimiga a drugi raz z podwójnej porcji. Ale się narobiłam z ozdabianiem. oczywiście dzieci pomagały ale powiedziałam, ze z podwójnej porcji nigdy więcej. Choć wszystkie poszły....i były pyszne...

Co do Marzeny. Uważam, ze Gaga ma rację. Choć Ci cholernie ciążko, choć Cię zawiodła wiele razy, matki są starsze, mądrzejsze i odpowiedzialniejsze. Jak Cię poraz kolejny odtrąci to przynajmniej będziesz wiedziała, ze zrobiłaś wszystko aby było dobrze.
Wierzę, ze wszystko się dobrze skończy i tego Ci życzę.

hej u nas masakra, Olek w przeciągu trzech miesięcy ma wlasnie trzeci antybiotyk, siedzi w domu.......
Nic mi nie mówcie o chorobach. Łukasz już kończy brać 5 antybiotyk. A znów cherla.
Od wczoraj faszeruję dzieci tranem:baffled:
Chwytam się już brzytwy.

hej !!!!

lekarz miał niewyraźną mine jak zobaczył moją rane :baffled: to moze byc wywołane przez tego gównianego paciorkowca :wściekła/y: no i do tego zapalenie piersi jak rozmasuje to ok ale przepisał mi antybiotyk i antybiotyk w maści do tego kompletu jeszcze tabletki na wstrzymanie laktacji tzn zeby była mniejsza i żeby ten zastój ustąpił ale boje sie że to bedzie koniec karmienia :zawstydzona/y: stwierdził że czasami tak jest lepiej i to nie koniec świata karmić butlą a dla mnie własnie koniec :wściekła/y:
no i pech parami chodzi Liwia dzis katarzy wiec została ze mną ja jak zombi wyglądam i mam dosć !!!

Wy tu o piernikach itd a mnie nic nie cieszy na te święta mogłoby ich w ogóle nie byc w tym roku !!! buuuuuu

Bidulko!! Zdróweczka i trzymaj się!!!
Co do pierniczków to się nie przejmuj. Wszystkie zrobimy zrzutę i Ci prześlemy. Nie będziesz musiała nic robić.:-)

Bibi też chcesz??? I Ty też połamańcu;-) się trzymaj!!!

reklama
Ojojoj ale sie narobiło...
Justyna dasz rade trzymaj sie i niczemu sie nie daj,Pierniki to ja też chyba zrobie bo przeciesz dzieciaki mi nie przepuszczą.Wrazie czego ci podesle.:-) mysl teraz pozytywnie a reszta tak jak agata pisze ułoży sie i laktacja wróci do normy a jak nie to przecież świat sie nie zawali.
Agata oj nie dobrze że wyszła ta krew utajona,ale przynajmniej teraz wiesz na czym stoisz,no przynajmniej po konsultacji z lekarzem bedziesz wiedziała.Kiedy z wynikami do lekarza idziesz?
Gaga masz racje mój K już wychodzi z siebie i nawet zmyware mi chce sprawić(tyle że kasy brak):-)
No bo przecierz lewa reką da sie gary umyc,normalnie mnie trafia jak mam czekac z tymi garami na mojego jak on wróci z pracy i umyje,no to lewa pomywam:-p
Marzena nic sie nie martw zadzwoń do niej jak ci dziewczyny radzą i pogadaj nie o problemach waszych tylko o bzdetach,musicie znalezś z sobą nowy lepszy kontakt.wierze że bedzie dobrze.Zostawcie przeszłosć za sobą.....choc to trudne.
Mailen u mnie zwalam na pogode choć jak poszedł do przedszkola to też było:wrzesien antybiotyk,pażdziernik ,antybiotyk a już listopad obeszło sie bez tak że u nas to jednak pogoda.

Do góry