reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Marzena a mój starszy robi się z twarzy do exa podobny... tragedia. Walczę wciąż ze sobą, bo co tylko minę strzeli to exa widzę i szlag mnie trafia.:zawstydzona/y:
U moich dzieci wyglada to podobnie i wiem ze ciezko jest z tym zyc jezeli nie ma sie z bylym normalnego kontaktu:crazy:.Ja satarm sie jednak patrzec na nie moimi oczami i widze w u nich duzo mojej urody.To jest moj problem i ja ucze sie (juz od lat:tak:)z tym zyc.

Co do Sary to macie racje,ale ja chyba jeszcze troche poczekam.Sarah bedzie w styczniu konczyla 18 lat to moze do niej napisze.

Szukam pracy:-) i ciekawa jestem ile to moje szukanie bedzie trwalo:-D.Bylam dzis w posredniaku ,ale nic dla mnie nie maja... normalka:-(.

reklama
Heja

Już po badaniach z Anią, krew na 4 różne badania. Było nawet ok, tz. spodziewałąm sie że będzie gorzej.

Nie byłam w stanie wybrać się na 9 do lekarza :zawstydzona/y:

ZA to Marysia też sie rozkłada, ja już nie chcę do lekarza :baffled:

justys, agata trzymajcie z maluchami i same tez się nie dajcie
justyś butla to nie koniec świata, ale doskonale cię rozumiem
daj adres to ja ci pierniczków przeslę jak tylko udekoruję i to nie sa żarty :-)

bibi tobie nie proponuję bo znając ciebie choćbys się miała pos.rac to zrobisz pierniki, no ale w razie jakby co to tez ci przeslę :-D

ja własnie wylałam sobie gar wrzątku na stopę, takie urozmaicone odcedzanie ziemniaczków, no i teraz ciekawe jak ja do pracy dojdę, bo jakos nie widzę buta na tej nodze :crazy:

marzenaalicja i zuzaczku, wy cos za przeproszeniem pier.dolicie o podobieństwie waszych starszych do exów
Jak patrzę na Witucha i Boguchę to sa do siebie podobni jak nie wiem, no i Milianek do Fabiana tez jest podobny, no a to chyba wyklucza podobieństwo do exów nie :rofl2:

hej a ja po tygodniu chodzenia do pracy znów siedzę w domu chora. Wczoraj w czasie lekcji omal nie zemdlałam, uczennice wysłałam po pomoc i w efekcie zwolniłam się i poszłam do lekarza...

no to witam:-)
Marzena a co to za wystep taneczny mial mtwój Milianek?czy chodzi na jakieś zajecia?jakiej pracy szukasz,coś konkretnego masz na uwadze czy jest ci obojetne?
Heja
Już po badaniach z Anią, krew na 4 różne badania. Było nawet ok, tz. spodziewałąm sie że będzie gorzej.
ZA to Marysia też sie rozkłada, ja już nie chcę do lekarza :baffled:
kiedy bedziesz wiedziała cos blizej???kiedy wyniki z badan?
Zdrówka dla Marysi i oby scie już nie musiały ganiac po lekarzach.

daj adres to ja ci pierniczków przeslę jak tylko udekoruję i to nie sa żarty :-)
bibi tobie nie proponuję bo znając ciebie choćbys się miała pos.rac to zrobisz pierniki, no ale w razie jakby co to tez ci przeslę :-D

ja własnie wylałam sobie gar wrzątku na stopę, takie urozmaicone odcedzanie ziemniaczków, no i teraz ciekawe jak ja do pracy dojdę, bo jakos nie widzę buta na tej nodze :crazy:
no i kto tu jest sierota??? trzymaj sie , a zamiast buta to możesz np.założyć gumiaczki;-)
A pierników masz racje nie odpuszcze tylko czekam na tego przepisa co go obiecałaś:tak::-) licze pocichu ze może w poniedziałek mi gipsa zdejmą:-p

hej a ja po tygodniu chodzenia do pracy znów siedzę w domu chora. Wczoraj w czasie lekcji omal nie zemdlałam, uczennice wysłałam po pomoc i w efekcie zwolniłam się i poszłam do lekarza...
Anecik ty to lepiej daj sobie spokój już z ta praca i siedz w domu,a nie wracaj do pracy.

A teraz wam napisze o tym jak moje dziecko zaliczyło dziś bójke w przedszkolu.
Tak sie popśtykali z kolegą(razem ich wozimy do przedszkola na zmiane z
koleżanką) że tamten Badinka popchnął na kaloryfer i mały ma rozcieta głowe na 1 cm.Tylko jestem ciekawa co w tym czasie panie robiły i dlaczego nasze chłopaki znależli sie koło kaloryferów jak tam stoją stoliki.Ciekawa sprawa???
No jak sie mój K dowie to bedzie dym!!!Kurcze zastanawiam sie czy jechac z ta głowa na pogotowie???narazie wstrzymuje sie bo nie narzeka i nic sie nie dzieje,wiec obserwuje....Mam nadzieję ze bedzie wszystko o.k.

reklama
bibi no to pieknie z ta glowa:crazy:

mojego brata w przedszkolu kolega popchnal wlasnie na kaloryfer i skonczylo sie wsztrzasem mozgu:no:

nie chce cie straszyc ani nic, nie wiem jak to tam bylo, czy on stracil przytomnosc, czy jak, wiem ze potem wymiotowal

moja Hania za to chyba znow z przedszkola przywlokla jakies dzidostwo, w piatek opowiadala ze ymka bolal brzuch i zwymiotowal i dzis u niej ta sama akcja, zero apetytu, a jak zmusilam ja do obiadu to po 2h paw i placz ze brzuch boli:angry:

agata trzymam kciuki coby sie z ania wyjasnilo wreszcie

anecik moze daj sobie spokoj juz z ta praca, co?

gaga sieroto;-)

Do góry