reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Marzena a mój starszy robi się z twarzy do exa podobny... tragedia. Walczę wciąż ze sobą, bo co tylko minę strzeli to exa widzę i szlag mnie trafia.:zawstydzona/y:
U moich dzieci wyglada to podobnie i wiem ze ciezko jest z tym zyc jezeli nie ma sie z bylym normalnego kontaktu:crazy:.Ja satarm sie jednak patrzec na nie moimi oczami i widze w u nich duzo mojej urody.To jest moj problem i ja ucze sie (juz od lat:tak:)z tym zyc.

Co do Sary to macie racje,ale ja chyba jeszcze troche poczekam.Sarah bedzie w styczniu konczyla 18 lat to moze do niej napisze.

Szukam pracy:-) i ciekawa jestem ile to moje szukanie bedzie trwalo:-D.Bylam dzis w posredniaku ,ale nic dla mnie nie maja... normalka:-(.

reklama
Heja

Już po badaniach z Anią, krew na 4 różne badania. Było nawet ok, tz. spodziewałąm sie że będzie gorzej.

Nie byłam w stanie wybrać się na 9 do lekarza :zawstydzona/y:

ZA to Marysia też sie rozkłada, ja już nie chcę do lekarza :baffled:

justys, agata trzymajcie z maluchami i same tez się nie dajcie
justyś butla to nie koniec świata, ale doskonale cię rozumiem
daj adres to ja ci pierniczków przeslę jak tylko udekoruję i to nie sa żarty :-)

bibi tobie nie proponuję bo znając ciebie choćbys się miała pos.rac to zrobisz pierniki, no ale w razie jakby co to tez ci przeslę :-D

ja własnie wylałam sobie gar wrzątku na stopę, takie urozmaicone odcedzanie ziemniaczków, no i teraz ciekawe jak ja do pracy dojdę, bo jakos nie widzę buta na tej nodze :crazy:

marzenaalicja i zuzaczku, wy cos za przeproszeniem pier.dolicie o podobieństwie waszych starszych do exów
Jak patrzę na Witucha i Boguchę to sa do siebie podobni jak nie wiem, no i Milianek do Fabiana tez jest podobny, no a to chyba wyklucza podobieństwo do exów nie :rofl2:

hej a ja po tygodniu chodzenia do pracy znów siedzę w domu chora. Wczoraj w czasie lekcji omal nie zemdlałam, uczennice wysłałam po pomoc i w efekcie zwolniłam się i poszłam do lekarza...

no to witam:-)
Marzena a co to za wystep taneczny mial mtwój Milianek?czy chodzi na jakieś zajecia?jakiej pracy szukasz,coś konkretnego masz na uwadze czy jest ci obojetne?
Heja
Już po badaniach z Anią, krew na 4 różne badania. Było nawet ok, tz. spodziewałąm sie że będzie gorzej.
ZA to Marysia też sie rozkłada, ja już nie chcę do lekarza :baffled:
kiedy bedziesz wiedziała cos blizej???kiedy wyniki z badan?
Zdrówka dla Marysi i oby scie już nie musiały ganiac po lekarzach.

daj adres to ja ci pierniczków przeslę jak tylko udekoruję i to nie sa żarty :-)
bibi tobie nie proponuję bo znając ciebie choćbys się miała pos.rac to zrobisz pierniki, no ale w razie jakby co to tez ci przeslę :-D

ja własnie wylałam sobie gar wrzątku na stopę, takie urozmaicone odcedzanie ziemniaczków, no i teraz ciekawe jak ja do pracy dojdę, bo jakos nie widzę buta na tej nodze :crazy:
no i kto tu jest sierota??? trzymaj sie , a zamiast buta to możesz np.założyć gumiaczki;-)
A pierników masz racje nie odpuszcze tylko czekam na tego przepisa co go obiecałaś:tak::-) licze pocichu ze może w poniedziałek mi gipsa zdejmą:-p

hej a ja po tygodniu chodzenia do pracy znów siedzę w domu chora. Wczoraj w czasie lekcji omal nie zemdlałam, uczennice wysłałam po pomoc i w efekcie zwolniłam się i poszłam do lekarza...
Anecik ty to lepiej daj sobie spokój już z ta praca i siedz w domu,a nie wracaj do pracy.

A teraz wam napisze o tym jak moje dziecko zaliczyło dziś bójke w przedszkolu.
Tak sie popśtykali z kolegą(razem ich wozimy do przedszkola na zmiane z
koleżanką) że tamten Badinka popchnął na kaloryfer i mały ma rozcieta głowe na 1 cm.Tylko jestem ciekawa co w tym czasie panie robiły i dlaczego nasze chłopaki znależli sie koło kaloryferów jak tam stoją stoliki.Ciekawa sprawa???
No jak sie mój K dowie to bedzie dym!!!Kurcze zastanawiam sie czy jechac z ta głowa na pogotowie???narazie wstrzymuje sie bo nie narzeka i nic sie nie dzieje,wiec obserwuje....Mam nadzieję ze bedzie wszystko o.k.

reklama
bibi no to pieknie z ta glowa:crazy:

mojego brata w przedszkolu kolega popchnal wlasnie na kaloryfer i skonczylo sie wsztrzasem mozgu:no:

nie chce cie straszyc ani nic, nie wiem jak to tam bylo, czy on stracil przytomnosc, czy jak, wiem ze potem wymiotowal

moja Hania za to chyba znow z przedszkola przywlokla jakies dzidostwo, w piatek opowiadala ze ymka bolal brzuch i zwymiotowal i dzis u niej ta sama akcja, zero apetytu, a jak zmusilam ja do obiadu to po 2h paw i placz ze brzuch boli:angry:

agata trzymam kciuki coby sie z ania wyjasnilo wreszcie

anecik moze daj sobie spokoj juz z ta praca, co?

gaga sieroto;-)

Do góry