reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

hej hej !!!

ja tylko na sekunde bo odcięta jestem od netu :dry: mezowy musi zajechać z reklamacją i naprawią ! Póki co nie piszę i nawet nie mam jak poczytać co u Was !! Do tego chora dalej, nos i głowa mi pęka do tego zatoki mi dzis sie przypałetały :-(

Trzymajcie sie !!!!!

reklama
Gaga widze ze pytałaś o aparat ! no jak chcecie lustrzankę to ja pod cannonem podpisuję sie obiema rekami ! polecam ! sami robimy na sprzęcie tej firmy !!
No a swoją drogą to nieźle zaszalejecie :-D to to będą zdjęcia ! biedna Majcia :-D

juz mamy canona 400D i nawet z tym standartowym obiektywem widzę różnicę między lustrzanka a cyfrówką, mi sie marzy obiektyw do robienia zdjęć z głębią, no i jakis niezły zoomik, ale nie wszystko na raz, na razie wystarcza to co mamy

ja mam w szkole szaleństwo, dzis rano się poryczałam, ehhh idę spać z Majtulą

nie ma jak refleks :-D gratulki !! super !!!

Zrobiłam chłodnik, Maria nawet nie spróbowała, trudno cały gar będzie dla mnie :-p

Justyna - współczuję, zwłaszcza zatok :-(
Zdrówka

Ja cały czas jak sie schylam albo wstaję to mam okropne bóle głowy, 3 dzień jadę na apapie bo trzeba jakoś funkcjonować - D. znowu ma jakiś gorszy czas w pracy i np. dzisiaj wrócił, żeby sie wykąpać bo wczoraj nie wrócił w ogóle.

NIania zasnęła chyba z Marysią :laugh2:

A ja dzis rano wystroiłam sie w mój piękny kapelusz (no nie tylko) i pojechałam na CZWARTKOWY TARG buchacha... wiejskie życie jest cudowne!! nakupiłam sobie i Tomkowi ciuchów za całe 100zł;-). Cztery pary spodni ( po dwie na łebka) , koszula polo - super ceny i niezła jakośc (przemyt):-D
Potem wypiłam kawę na tarasie, zjadłam pyszne owsiane ciasteczka i zrobiłam porządek na podwórku z papierami po układaniu terakoty. Cud miód i orzeszki!!!!!
Wieczorem przychodzi facet od filtrów odkamieniajacych a w poniedziałek zaczynaja nam układac starobruk. JUPI JA JEJ!!
o

jak ja ci zazdroszcze tego własnego domu...my sie rozgladamy za dzialką mam nadzieje ze za rok rozpoczniemy budowe

hej hej !!!

ja tylko na sekunde bo odcięta jestem od netu :dry: mezowy musi zajechać z reklamacją i naprawią ! Póki co nie piszę i nawet nie mam jak poczytać co u Was !! Do tego chora dalej, nos i głowa mi pęka do tego zatoki mi dzis sie przypałetały :-(

Trzymajcie sie !!!!!

zdrówka

a ja dzisiaj po lekarzu , naraie wszytko ok.... są u nas kuzynki męza i ciotka, są ok ale z tesciową to juz nie moge wytrzymać...szlak mnie chwyt:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Rany gościa jak ja dam radę sobie z dwójką skoro Maria, jak Dominik Evelinki nie chce się zanic bawić sama.
Dzisiaj przeczytałam art. na bb o tym, że jak człowiek (mama) nie wyrabia to propnować dziecku różne zabawy i usiąść i popatrzeć jak się dziecko bawi - taaaaaaaaaaaa u mnie innej opcji nie ma, Maria chce żeby być z nią non stop, na placu zabaw też :baffled:

Jakaś padaka jestem :-(

hej laseczki.

Zdrówka dla chorowitek a ciężarówkom dużo sił!!!!

U nas pomalutku...
Dzis Gaba miała oficjalne zakończenie przedszkola. Jeszcze jutro idzie i byle do września...wytrzymać a potem we dwójkę będą chodzić.
Tylko muszę im teraz powymyślać zajęcia, aby się nie nudzili, jak pogody nie będzie...

Z bankiem nadal walczymy :angry::baffled:, jakby nie było innych problemów:wściekła/y::wściekła/y:

nie wiem co jeszcze pisać...wena mnie opuściła...chyba znowu muszę zrobić sobie przerwę...
Pozdrawiam
Buziaki.

reklama
Cześć,
Anetusia83 witaj :-)
Dzisiaj przeczytałam art. na bb o tym, że jak człowiek (mama) nie wyrabia to propnować dziecku różne zabawy i usiąść i popatrzeć jak się dziecko bawi - taaaaaaaaaaaa u mnie innej opcji nie ma, Maria chce żeby być z nią non stop, na placu zabaw też :baffled:
Z placem zabaw to mam inny problem-tu mogłabym nie istnieć.A mały biegnie za każdym dzieckiem,które zauważy.Jak jest sam w piaskownicy,to się nie bawi,tylko stoi na czatach :-).Dzieciaki z osiedla zna po imieniu,nawet te starsze :blink: Tylko jest wielka rozpacz,jak ma iść do domu.

Gaga czekam na Twoje zdjątka nowym aparatem.Może też się na ten model skusimy...

Do góry