reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Ja od lipca z dwójka w domu bo Kubę na wakacje nie zapisałam [emoji6] w tym roku tylko do Szczyrku jedziemy na 4 dni bo z Bartkiem to nigdy nic nie wiadomo [emoji12] nie jest takim spokojnym dzieckiem jak K także nie chce nigdzie daleko jechać bo w aucie też potrafi wrzeszczeć [emoji849]
@zabila, jak tam?? Urodziłaś??
Si si. 28.06. o 8:00 przyszedł na świat Mateusz. 3520 i 53 cm.
IMG_20180628_175443.jpg

Załączniki

• IMG_20180628_175443.jpg
    IMG_20180628_175443.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 1 229
reklama
ŻAbila wielkie gratulacje !!! Czemu inkubator??dogrzewali MATEUSZKA???
Basia jak tam twój team????
My na razie w domu ! za 2 tyg chwila luzu ...
Młoda mi tak łobuzuje że szok...a Miki nie lepszy.
Mamy problemy moje drogie...niestety wcześniactwo dało znac o sobie :(

ŻAbila wielkie gratulacje !!! Czemu inkubator??dogrzewali MATEUSZKA???
Basia jak tam twój team????
My na razie w domu ! za 2 tyg chwila luzu ...
Młoda mi tak łobuzuje że szok...a Miki nie lepszy.
Mamy problemy moje drogie...niestety wcześniactwo dało znac o sobie :(
Urodził się 37t2d i miał problemy z utrzymaniem temperatury. A potem doszły problemy z saturacja i prawie dwa dni w inkubatorze był. U mnie tradycyjnie dziecko nie umie poprawnie złapać cycka więc ściągam laktatorem i podaje butelka. Wczoraj sciaglam 1380ml. Całą trójkę bym tym mlekiem wykarmiła [emoji16]

Urodził się 37t2d i miał problemy z utrzymaniem temperatury. A potem doszły problemy z saturacja i prawie dwa dni w inkubatorze był. U mnie tradycyjnie dziecko nie umie poprawnie złapać cycka więc ściągam laktatorem i podaje butelka. Wczoraj sciaglam 1380ml. Całą trójkę bym tym mlekiem wykarmiła [emoji16]

Cos się Ci nasi chłopcy spieszyli na świat [emoji6] mój się urodził w 38tc. Ale zazdroszczę Ci tego mleka [emoji17] mój jest na mm bo ciągnąć cyca nie chciał a ja po pół godzinnym odciąganiu miałam max 50ml mleka ehh [emoji17]

Cos się Ci nasi chłopcy spieszyli na świat [emoji6] mój się urodził w 38tc. Ale zazdroszczę Ci tego mleka [emoji17] mój jest na mm bo ciągnąć cyca nie chciał a ja po pół godzinnym odciąganiu miałam max 50ml mleka ehh [emoji17]
Basia ja na samym poczatku ręcznym z aventu odciagalam i w pół godziny 35ml z obu piersi. Więc też szału nie było. Ale potem pan polozny mi zaproponował żebym z elektrycznego z medeli co w wszpitalu mają skorzystała. I tym zaczęłam 35-40 ml w 15 min ściągać ale zqczal mi się nawał robic i cycki jak kamienie. W domu ściągam elektrycznym z aventu i dużo lepiej ściąga mleko niż ręczny

Basia ja na samym poczatku ręcznym z aventu odciagalam i w pół godziny 35ml z obu piersi. Więc też szału nie było. Ale potem pan polozny mi zaproponował żebym z elektrycznego z medeli co w wszpitalu mają skorzystała. I tym zaczęłam 35-40 ml w 15 min ściągać ale zqczal mi się nawał robic i cycki jak kamienie. W domu ściągam elektrycznym z aventu i dużo lepiej ściąga mleko niż ręczny

Ja niestety tyle ściągałam elektrycznym .. kupiłam przed porodem i w szpitalu też go miałam a mimo to wielka lipa [emoji17]

HejHEJ dziewczyny jak tam po wakacjach???
Zleciały jak nie wiem co....
Basia byliśmy w Chorwacji.
Ja ostatnio same stresy...mam dosyć.
Pokażcie swoje maluszki dziewczyny !
szkoda że mało kto tu zagląda...chyba era forum już minęła. Dziewczyny może grupa na fb co o tym myślicie? Dałoby się dziewczyny ściągnać?

reklama
Do góry