reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

dorotak ja juz straciłam nadzieję na normalne wypróżnianie. przed ciążą też miałąm takie problemy, a teraz stwierdziłam, że moj tyłek żyje własnym życiem... wczoraj wzięłam czopek i nic. Dziś po śniadaniu zlitował się, ale co z tego jak znów pewnie ze 4 dni bedzie nieczynny :szok:
Jeśli chodzi o mecze to mój owszem jest kibicem, ale chyba dla samego kibicowania, bo w telewizji już Go nie interesują, a władzę nad pilotem i tak ja mam. Jeśli natomiast chodzi o "wypuszczanie" chłopów z domu, to mój codziennie widuje sie po pracy z kolegami na jakieś 2-3 godzinki, ale mi to absolutnie nie przeszkadza, nawet Go czasem sama wyganiam.

reklama
Ja właśnie wróciłam z Krk była to ogromna przeprawa jechałam w obie strony 3 godziny no ale korki i busem:-)Musiałam zawieść personalnej papiery.A w domu niespodzianka detektor przyszedł:happy:ale miałam stres zanim znalazłam serduszko chyba 20 minut szukałam, mam nadzieje ze nie pomyliłam tego z czymś innym.Miłego popołudnia życzę.Buziaczki dla was

Dźwięk serduszka jest bardzo specyficzny. Szybciej bije niż nasze i przypomina taki dźwięk giętej blachy.

Ja właśnie wróciłam z Krk była to ogromna przeprawa jechałam w obie strony 3 godziny no ale korki i busem:-)Musiałam zawieść personalnej papiery.A w domu niespodzianka detektor przyszedł:happy:ale miałam stres zanim znalazłam serduszko chyba 20 minut szukałam, mam nadzieje ze nie pomyliłam tego z czymś innym.Miłego popołudnia życzę.Buziaczki dla was
kolo 140-170 i czasem wiecej na minute
najszybsze co w Tobie bije :)
spadam do pracy Kochane :) do wieczorka poznego :)

jukix ja też przed ciążą i na samym początku miałam problem:( chodziłam co parę dni. teraz mi się poprawiło :) nie wiem czy to nie zasługa jabłek, bo mam ochotę na nie i jem kilka dziennie.

jukix, ja po operacji parę lat temu nie mogłam się wypróżnić 2 tyg, ale potem jakoś samo wszytko wróciło do normy, nawet nic nie kombinowałam, w częstotliwość co 2 dzień. Próbuj co się da, a ostatecznie do lekarza.

anulka co do detektora to trzeba się chyba na początku naszukać i nauczyć. Ja tydz temu pojechałam do znajomej położnej do szpitala, bo chciałam żeby mi serduszko wyłapała, szukała krótko bo z 3 min i nie znalazła, zawołała lekarkę i miałam 30 s usg a tam wszytko dobrze, więc widzisz musisz się nauczyć tego, chociaż domyślam się, że stres jest.

Czesc Dziewczyny, chyba nastal juz czas na spodnie ciazowe. Ogladalam niedawno w h&m ale sa strasznie drogie. a wy gdzie kupujecie?

To ja chyba straszny grubas jestem :zawstydzona/y: bo w ciążowe wskoczyłam w 14 tygodniu. No, to już prawie 5 tygodni minęło... Były oczywiście jeszcze troszkę duże, ale na szczęście gumeczki i guziczki pomogły. A w zwykłych było mi już po prostu niewygodnie. Te z H&M są z reguły bardzo wygodne. Oczywiście nie miałam na sobie wszystkich modeli :-). Porównuję sobie te kilka par, które mam, do innych, nie H&M-owskich. I materiały przyzwoite. Nic się z nimi w praniu nie dzieje, pas na brzuch jest cały czas taki elastyczny jak powinien być. U mnie w pracy co chwilę wymiana ciężarnych. Jedna kończy - druga zaczyna :-). I tak kwitnie wymiana ciuchów. Zawsze to trochę pieniędzy w kieszeni.

Ostatnia edycja:
reklama
No ja tez się za jakiś czas będę musiała pewnie wybrac do H&M. Póki co jeszcze łażę w normalnych. Dziewczyny jak to jest z rozmiarówką dla ciężarnych? Mój rozmiar nieciążowego ciucha to 34. Jest jakiś przelicznik czy po prostu kupić rozmiar większe?

Do góry