reklama
Agnieszka_72
Fanka BB :)
Witajcie, bardzo dziękuję za gratulacje i życzenia :-). No to mam już mojego trzeciego muszkietera do kompletu. Kamil ma się dobrze, rośnie jak na drożdżach, karmię go piersią, czego "skutkiem ubocznym" jest to, że wróciłam już do wagi sprzed ciąży Kubusiowi młodszy braciszek się podoba. Głaszcze go i przytula i jest mocno zaniepokojony gdy Kamil płacze. Ale jest też zazdrosny, chciałby mieć mamę i tatę tylko dla siebie. Ostatnio zwraca się do nas: "MOJA mamo", "MÓJ tato" . Każdą okazję wykorzystuje, żeby mnie zaciągnąć do zabawy. Bardzo się staram, żeby wiedział, że nadal mocno go kocham a młodszy braciszek ma więcej zalet niż wad, na przykład niedługo będzie się można z nim bawić. Najstarszy syn bardzo mi pomaga w opiece nad maluchami. Pochwalę się, że zdał pomyślnie maturę i dostał się na uniwerek na filologię angielską. Tak więc nam w domu studenta, prawie przedszkolaka i niemowlaka - do wyboru do koloru . Gdyby nie kolki Kamila to byłoby po prostu sielsko. Ale mam nadzieję, że kolki to będzie najgorszy problem jaki nam się przydarzy - oby tak było.
Wszystkim starającym się życzę powodzenia
Wszystkim starającym się życzę powodzenia
bejbi
Agnieszka72 no masz "trzech muszkieterów" "- jeden za wszystkich - wszyscy za jednego" komu jak nie Ciebie miał tym obdarzyć los
bardzo szybko wróciłaś do wagi, ja karmiłam bardzo długo, jakoś przed 2 urodzinami Zosi ją odstawiłam, ale nie wiem czy natasszzka ona chyba jeszcze nawet karmi piersią, a ja chciałam najdłużej, teraz biegam, od maja, tak bardzo na wadze nie widać różnicy, ale moje ciało robi się zgrabniejsze, jędrniejsze, 5 dni już nie biegałam, bo byłam przeziębiona, mąż stawiał mi nawet bańki szklane, nie wychodziłam z domu, ale dziś już uderzam z buta
a kto wybierał imię dla malucha?
jjustynka a co u Damianka słychać, zdrowy?
pozdrawiam
bardzo szybko wróciłaś do wagi, ja karmiłam bardzo długo, jakoś przed 2 urodzinami Zosi ją odstawiłam, ale nie wiem czy natasszzka ona chyba jeszcze nawet karmi piersią, a ja chciałam najdłużej, teraz biegam, od maja, tak bardzo na wadze nie widać różnicy, ale moje ciało robi się zgrabniejsze, jędrniejsze, 5 dni już nie biegałam, bo byłam przeziębiona, mąż stawiał mi nawet bańki szklane, nie wychodziłam z domu, ale dziś już uderzam z buta
a kto wybierał imię dla malucha?
jjustynka a co u Damianka słychać, zdrowy?
pozdrawiam
bardzo długo karmiłaś super! damianek zdrowy śpiewa, tańczy, rozrabia... żywe srebro. uczy się w żłobku angielskiego i co lekcja "przynosi" jakieś słowo. ostatnio stoi i tupie i powtarza angry angry angry, zapytałam go co mówi a on "nie widzisz, tupie nogą, jestem zły"
bejbi
już nie pamiętam kiedy to było...wszystkie moje dzieci tak długo karmiłam, żeby były maminymi synkami i córciami, haha ale chyba przesadzałam, bo Zocha najchętniej, ze mną się nie rozstawała, tylko mama i mama, tata "nie" tylko ja, zaczynam się martwić jak się nada do przedszkola
no, ale sprawy w mieście to z tatą lubi załatwiać, wtedy jest tatusia córusia
pojętny chłopiec lingwista z niego rośnie
jak się zaaklimatyzował do żłobka? chciałaś czy musiałaś go zapisać?
no, ale sprawy w mieście to z tatą lubi załatwiać, wtedy jest tatusia córusia
pojętny chłopiec lingwista z niego rośnie
jak się zaaklimatyzował do żłobka? chciałaś czy musiałaś go zapisać?
Cześć dziewczyny. Zazdroszczę Wam odwagi i zdecydowania się na większą gromadkę.
U nas obie dziewczyny są wspaniałe. Starsza Hania chodzi do zerówki, Agatka poszła w tym roku do żłobka. Tylko nie chce mówić za wiele. Umówiłam się z nią już do logopedy - zobaczymy jaki będzie wynik.
Pozdrowionka serdeczne
U nas obie dziewczyny są wspaniałe. Starsza Hania chodzi do zerówki, Agatka poszła w tym roku do żłobka. Tylko nie chce mówić za wiele. Umówiłam się z nią już do logopedy - zobaczymy jaki będzie wynik.
Pozdrowionka serdeczne
bejbi
Cześć Zylcia:-)
Twoje dziewczyny urodziły się prawie w tym samym dniu miesiąca, ale z odstępem 3-letnim(zobaczyłam na suwaczku) chciałaś tak czy tak wyszło?
dziewczynki chyba się już świetnie dogadują?
u mnie, moja(też Agata) ma 5lat i 8miesięcy, a Zosia 2,2m-ce, dziewczyny śpią razem w pokoju na łóżku piętrowym, bawią się śmiesznie w jakieś kotki, pieski na smyczy, pieszczą się, wygłupiają na łóżku naszym dużym, na naszym dorosłym łóżku najlepsze wygłupy chyba wszystkich dzieciaków!
moja Agatka do logopedy to dopiero teraz ma zalecenie w "zeróce", a u Twojej Agatce tak wcześnie
co na bilansie 2-latka zaniepokoiło to pediatrę? to ona tak w ogóle, nic nie gada?
Twoje dziewczyny urodziły się prawie w tym samym dniu miesiąca, ale z odstępem 3-letnim(zobaczyłam na suwaczku) chciałaś tak czy tak wyszło?
dziewczynki chyba się już świetnie dogadują?
u mnie, moja(też Agata) ma 5lat i 8miesięcy, a Zosia 2,2m-ce, dziewczyny śpią razem w pokoju na łóżku piętrowym, bawią się śmiesznie w jakieś kotki, pieski na smyczy, pieszczą się, wygłupiają na łóżku naszym dużym, na naszym dorosłym łóżku najlepsze wygłupy chyba wszystkich dzieciaków!
moja Agatka do logopedy to dopiero teraz ma zalecenie w "zeróce", a u Twojej Agatce tak wcześnie
co na bilansie 2-latka zaniepokoiło to pediatrę? to ona tak w ogóle, nic nie gada?
bejbi
za szybą stała
wiedząc, że nie jest sama
tyle wtchrów wieje
przynosi innym westchnienie
do mojego domu zapukały
płakał i się śmiały
teraz ustał wiart
noc zasypana gwiazdami
będę ich wypartywać
może je kiedyś spotkam
tak naturalnie
bez szyby
wiedząc, że nie jest sama
tyle wtchrów wieje
przynosi innym westchnienie
do mojego domu zapukały
płakał i się śmiały
teraz ustał wiart
noc zasypana gwiazdami
będę ich wypartywać
może je kiedyś spotkam
tak naturalnie
bez szyby
reklama
Bejbi - dopiero teraz zauważyłam suwaczek - gratuluję I podziwiam jednocześnie... taką gromadkę odchować - urwanie głowy na pewno.
Moje dziewczyny przypadkiem się tak urodziły Nie planowałam tego jakoś specjalnie
Do logopedy poszłam sama, zaniepokojona słabą mową Agatki. Generalnie nie ma się czym martwić, wszystko w zakresie szerokiej normy
Moje dziewczyny przypadkiem się tak urodziły Nie planowałam tego jakoś specjalnie
Do logopedy poszłam sama, zaniepokojona słabą mową Agatki. Generalnie nie ma się czym martwić, wszystko w zakresie szerokiej normy