reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

ja juz mam 2 pary ciazowych jedne rurki w kolorze chaberkowym drugie normalne dzinsy ;)

wrocilam z pracy moj m tez a mimo to nie odzywamy sie nadal do siebie, przykro mi w tej calej sytuacji ale nie odpuszcze chce jechac na mecz okej niech jedzie ale ja sie czuje zle z tym wszytkim oboje decydowalismy sie na dziecko i ja tez potrzebuje cos zrobic ze soba gdzies jechac a nie moge bynajmniej latem juz nie bede mogla bo bede miala wielki brzuch... poza tym boje sie o jego bezpieczenstwo na tym meczu.
Musze sobie znalezc jakies zajecie ale juz staram sie od roku i nie moge, masakra. Mysle ze moim problemem jest to ze mam osobowosc duszy towarzystwa zawsze wszedzie mnie bylo pelno gadam dosc duzo jak ma do kogo, kidy pracowalam w innym miescie w kasynie to czulam ze to moja praca marzen ;) wielu klientow, duzo mozliwosci, rozmowy caly czas, rowniez mialam tam wielu przyjaciol z ktorymi mam kontakt do dzis ale niestety oni sa daleko a ja tutaj znosze jajko na tej wsi...

mam zly dzien dzisiaj za duzo mysle ta swoja glową :(

Boze swoety jak czytam swoje posty ktore pisze to one nie maja poprawnej skladni i zamieniam slowa jedno z drugim ciezko sie mnie czyta bardzo haotycznie :p mysle ze tyle lat w anglii sprawia ze mozg nie jest juz taki sprawny z polska pisownia ... z gory przepraszam :D

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny znalazłam

:-) pięknie bije ale nie tak jak szukałam wcześniej tylko 1,5 cm pod pępkiem:-DJeśli chodzi o ciuszki ciążowe to polecam allegro i szmateksy bo zawsze coś taniej można kupić ja za moje ciążowe na allegro dałam 40zł używane jak nowe a w sklepie widziałam podobne ze 189zł więc różnica jest duża.

Ostatnia edycja:
anulka ale Ci zazdroszczę tego słuchania serduszka. Też bym tak chciała. Teraz mam dokładnie miesięczną przerwę pomiędzy wizytami więc mi się strasznie dłuży, dopiero tydzień minął!! Chętnie bym sobie posłuchała serduszka to bym była spokojniejsza. Ale tak sobie myślę że teraz to już nie ma sensu kupować detektora. Hmmm może bym od koleżanki pożyczyła bo kiedyś mówiła że ma. Tylko nie mam z nią ostatnio takiego kontaktu wiec trochę mi tak głupio. No trudno może jakoś wytrzymam.

Exotic przesyłam Ci trochę pozytywnych fluidów :-) postaraj się za dużo o tym nie myśleć no i znajdować sobie jakieś zajęcie. A faceta wykorzystuj póki możesz jak jest w domu. Niech Ci pomaga i niech sobie "zasłuży" na ten wyjazd. Wiadomo że mu nie zabronisz ale niech poczuje że powinien Ci to jakoś zrekompensować!! A teraz najlepiej zjedz coś dobrego, weź relaksującą kąpiel a jutro na pewno poczujesz się lepiej. W końcu dół nie może trwać wiecznie. Trzymam za to kciuki!

Idę spać, bo jutro z rana czeka mnie wyprawa do miasta bo muszę coś załatwić. Dzisiaj przez tą pogodę to nawet się nie ruszyłam z domu. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej. Do juterka kochane.

Ja też tak mówiłam ale ostatnio znalazłam na allegro bardzo tanio a właściwie jeszcze utargowałam i kupiłam za 70zł z wysyłką myślę ze znajdziesz coś na allegro taniej oczywiście używane a jak nie uda mi się później sprzedać to oddam na gumtre za paczkę pieluszek:)

Exotic, zapisz się na wiosnę z pieskiem na jakieś szkolenie :) super sprawa, poznasz nowych ludzi, spędzisz czas na świeżym powietrzu, porobisz coś nowego :) do tego wystarczą dobre chęci i piesek :) no i trochę kaski i jakaś szkółka w pobliżu, mąż niech Cię wozi na zajęcia, polecam :)

dorotak ja juz straciłam nadzieję na normalne wypróżnianie. przed ciążą też miałąm takie problemy, a teraz stwierdziłam, że moj tyłek żyje własnym życiem... wczoraj wzięłam czopek i nic. Dziś po śniadaniu zlitował się, ale co z tego jak znów pewnie ze 4 dni bedzie nieczynny :szok:
u mnie dokładnie to samo :baffled:

jjustyna - jabłka też wcinam codziennie, czasem po dwa i nic buuu..

Olga RaQ - no ciekawe czy noc będzie spokojna, no Kena by w terminie się szczeniła ;-)

kakakarolina - myślę, że powinnyśmy się jeszcze załapać na ładną pogodę w sierpniu, więc jak najbardziej krótkie rękawki będą w użyciu. No chyba, że sierpień będzie tak tragiczny jak lipiec ubiegłego lata, okropnie deszczowy był :wściekła/y:.
U nas nie ma H&M, a do Rzeszowa to nie chce mi się jechać :no:, kurcze muszę na gwałt kupić jakieś spodnie ciążowe, może na all coś znajdę, albo w lupkach popytam, bo nigdy ich tm nie szukałam :cool:

Przed chwilą oglądałam pierwszy odcinek Perfekcyjnej pani domu na TVN i uważam że u mnie też taka rewolucja by się przydała, kilka worów by nazbierał różnych rupieci i szmat :rofl2:.
Dobrej nocki :)

ja kupiłam jeansy z takim rozciągliwym materiałem u góry w mothercare za 189pln i nic wiecej, będe chodzic w legiinsach tylko jakieś tuniki muszę nabyć
nie wiem gdzie wy widzicie ciuchy ciążowe w H&M, ja jeżdzę do Arkadii lub na Jerozolimskich i nigdy nie widziałąm takiego działu :no:

reklama
Mi się to tętno jakieś małe wyświetla chyba mam walnięty detektor albo jeszcze nie umiem:szok:
spokojnie :) ja czasem szukam kilka minut, choc wiem gdzie jest/powinna byc dzidzia :)

Mysle ze moim problemem jest to ze mam osobowosc duszy towarzystwa zawsze wszedzie mnie bylo pelno gadam dosc duzo jak ma do kogo, kidy pracowalam w innym miescie w kasynie to czulam ze to moja praca marzen ;) wielu klientow, duzo mozliwosci, rozmowy caly czas, rowniez mialam tam wielu przyjaciol z ktorymi mam kontakt do dzis ale niestety oni sa daleko a ja tutaj znosze jajko na tej wsi...
a to Kochana nie pozostaje nam nic innego jak sie spotkac :) ja na razie jeszcze pracuje, w kwietniu Polska, ale po powrocie :) co Ty na to :)

Dziewczyny znalazłam

:-) pięknie bije ale nie tak jak szukałam wcześniej tylko 1,5 cm pod pępkiem:-D.
no widzisz :) pewno dzidzia sie kreci :) to takie wiercipietki sa :)
do jutra dziewczyny :)

Do góry