Ja też byłam dziś w h&m i fajne spodnie widziałam i "tylko" a 80 zł ale nie mierzyłam. Za dużo już ich mam. Znów mi się szafa zagraci a tak fajnie przejrzysto jest. (Ile ja znalazłam bluzek ciążowych
przypomniałam sobie, że ostatnio też chodziłam w ciąży latem)
Generalnie szukałam ubrań dla starszaka. Ale ani jednej ładnej bluzy nie było. Spoko kurtki ale akurat mamy. no i drogo okrutnie. Zostałam skazana na smyka i jakieś resztki wyprzedaży trafiłam. Przynajmniej mamy bluzę z zygzakiem co bardzo cieszy Maksa
(mnie mniej bo ma 20% poliestru ale cena czyni cuda na 25zł była przeceniona więc może znikać w praniu). Przy okazji pooglądałam maleńkie ciuszki ale nie umiem jeszcze kupować. Jakaś ta ciąża nierealna jeszcze. brzucha nie ma na wadze -. Czasem sobie myślę, że może nie jestem. Na szczęście ruchy już coraz konkretniejsze
Ale ładne te wielopaki tam mają. Może nawet zaszaleję. W lipcu powinny być wyprzedaże tak akurat. Myślałyście o tym, czy nasze dzieci będą chodzić w krótkich rękawkach??
Ja totalnie zapomniałam jak to jest w sierpniu a może taki maluch to zawsze ma bodziak z długim. Jak sadzicie??
ilovsummer rozmiar ten sam a często nawet mniejszy. chociaż w przypadku 34 to nie wiem czy mniejsze produkują
edit: u nas mecze jak najbardziej w czerwcu kupuję mini tv dla siebie
) bo nie przeżyję. Czasy kiedy oglądaliśmy razem mecze odeszły w zapomnienie już nie musze się poświęcać