cornelka
Fanka BB :)
Cześć Mamuśki, coraz więcej nas tu :-)
Ale macie sny Jak już weszłyśmy na ten temat to ja wam swój opowiem, proroczy
Zanim dowiedziałam się, że jestem w ciąży to śniło mi się, że poszłam do dyrektora uzgodnić wolne na święta, a on do mnie, że nie dostanę żadnego dnia, bo jest nas za mało. Ja zaskoczona i wkurzona, bo jest nas komplet osób i się go o to pytam, a on do mnie: no jak, nie wiesz? Że dwie koleżanki od nas już w święta nie będą pracowały, bo są w ciąży. Ja w szoku, bo z jedną akurat naprawdę dzień wcześniej o tym rozmawiałam i mówiła, ze nie prędko się zaczną starać, a druga jest w takim wieku, że to raczej niemożliwe. Następnego dnia opowiedziałam im sen i się z niego śmiałyśmy.
A jakieś dwa, trzy dni później sama zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki :-)
Sempe - współczucia z tym torbielem, odzywaj się do nas częściej
Ilonka, Dahmarka - co u was, gdzie jesteście?
Ale macie sny Jak już weszłyśmy na ten temat to ja wam swój opowiem, proroczy
Zanim dowiedziałam się, że jestem w ciąży to śniło mi się, że poszłam do dyrektora uzgodnić wolne na święta, a on do mnie, że nie dostanę żadnego dnia, bo jest nas za mało. Ja zaskoczona i wkurzona, bo jest nas komplet osób i się go o to pytam, a on do mnie: no jak, nie wiesz? Że dwie koleżanki od nas już w święta nie będą pracowały, bo są w ciąży. Ja w szoku, bo z jedną akurat naprawdę dzień wcześniej o tym rozmawiałam i mówiła, ze nie prędko się zaczną starać, a druga jest w takim wieku, że to raczej niemożliwe. Następnego dnia opowiedziałam im sen i się z niego śmiałyśmy.
A jakieś dwa, trzy dni później sama zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki :-)
Sempe - współczucia z tym torbielem, odzywaj się do nas częściej
Ilonka, Dahmarka - co u was, gdzie jesteście?