bobomama24
Mama Izy i Martynki
gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiem Ci, że bardzo chciałam celować w dziewczynkę, ale szybko stwierdziłam, że bez znaczenia czy chłopiec czy dziewczynka oby tylko zdrowe Przytulaliśmy się 1-2 dni przed owu więc wszystko możliweBlack Opal masz piękny dziewczyński suwaczek. Celowałaś w kobitkę??
Fajną musisz mieć pracę Ja pierwszą ciążę przesiedziałam w domu, ale wcale nie wariowałam tylko spałam, bo śpiączkę miałam wszechobecną hahahahano ja połączyłam oba style - pracuję z domu ;-) na szczęście mam taką możliwość, bo moim narzędziem pracy jest głównie internet no i komputer (i telefon), robie to głównie dla siebie, pierwszą ciążę siedziałam w domu i myślałam, że oszaleję, teraz umowa jest taka, że pracuję, dokąd będę miała ochotę, płaci ZUS, więc obie strony są zadowolone ;-)
Oj współczuję mocno Niech Ci córunia zdrowieje szybciutko :*Nie dość że mamy chore, to jeszcze dzieciaki. Moja ma szkarlatynę. Także też wesoło
Ja miałąm 84. Ale to nie wysokość bety się liczy (rozpiętości są bardzo duże) tylko jej przyrost w ciągu 48 godzin - tu musi grać prawidłowojaki poziom bety miałyście w 4tc
hahaha ale się uśmiałam! No sny w ciąży są przez całe 9 miesięcy zaskakującehej dziewczęta - ja też miałam ciekawy sen - śniło mi się, że poszliśmy z mężem do ginekologa posłuchć serduszka, lekarz nas woła za parawan a mój mąż na cały gabinet chrapie chciałam go obudzić - szturchałam, szarpałam, szczypałam - a on nic, chrapał coraz głosniej! Tak się strasznie zdenerwowałam, że aż się obudziłam i co słyszę? Mój mąż chrapie na całe mieszkanie!!