reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

reklama
witam wszystkie nowe przyszłe mamy :-)

nie wiem czy wierzycie w sny ja trochę tak więc dzisiejszej nocy przeraziłam się nie na żarty. śniło mi się że poszłam zrobić pierwsze usg, które mam dziś, a na monitorze zamiast małej fasolki widzę trzy rzędy zepsutych zębów.
jak się tylko obudziłam od razu włączyłam kompa, a tam w każdym jednym senniki same "dobre" informacje: strata, choroba, śmierć :-(

kate212 widzę, że my obydwie o 1.11. czekam z niecierpliwością co tam na Twoim usg dojrzysz. trzymam kciuki, żeby wszystko było ok:tak:musi być, nie ma innej opcji

W ogóle miałam takie dziwne zdarzenie, jakoś parę dni po owulacji, ... śniło mi się, ze spałam (masło maślane, wiem;-)) i przebudziłam się z tego snu we śnie , głaskałam się po brzychu i mówiłam moja mała córeczk itp. Zobaczymy, może sen proroczy. A to musiało być podswiadome, bo jak wcześniej pisałam nie zainteresowałam się zbytnio tą owulacją.

Ostatnia edycja:
dziękuje za wsparcie wiem że może przesadzam ale to moja pierwsza dzidzia i chcę pewnie jak wszystkie aby nasze maleństwa urodziły się zdrowe. jak tylko będę coś wiedzieć to napiszę

A mi sie dzis snilo ze siedzialam na bujanym fotelu czytajac ksiazke a mala tak mi sie wiercila ze na skurze mojego brzucha bylo widac kazdy jej krag z kregoslupika.
Czyzby 3 dziewczynka?

reklama
Hej :) Jestem mama Listopadowa 2009 i z mężem staramy sie o 2 dzidziusia :) i co? UDAŁO SIE :) WCZORAJ ROBIłam test 2 kreska pojawiła sie jaśniutka ale ciesze sie :) razem z synem skakałam do nieba z radości :) wg obliczeń 2 tydzień u mnie czekam do 15.12 powinnam miec @ i wrazie co zrobie 2 test :) kwas juz łykam i wizyte umówie po nowym roku :) aha termin na ok. 24 sierpnia :)

Do góry