reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
no ja połączyłam oba style - pracuję z domu ;-) na szczęście mam taką możliwość, bo moim narzędziem pracy jest głównie internet no i komputer (i telefon), robie to głównie dla siebie, pierwszą ciążę siedziałam w domu i myślałam, że oszaleję, teraz umowa jest taka, że pracuję, dokąd będę miała ochotę, płaci ZUS, więc obie strony są zadowolone ;-)
bobomama24
Mama Izy i Martynki
Witam się nieśmiało i ja. Jeśli moje obawy się potwierdzą bedę mama sierpniowa w2012 roku
ilovesummer
Fanka BB :)
Witam serdecznie dziewczyny
Od jakiegos czasu sledzę ten wątek, ale do momentu dzisiejszej wizyty u lekarza nie miałam odwagi sie odezwać coby nie zapeszać Pół godzinki temu dowiedziałam się, że dzidzia rośnie, a serduszko bije. Jak wszystko dobrze pójdzie termin planowany 1 lub 3 sierpnia Mam nadzieję, że mnie tu przygarniecie.
Od jakiegos czasu sledzę ten wątek, ale do momentu dzisiejszej wizyty u lekarza nie miałam odwagi sie odezwać coby nie zapeszać Pół godzinki temu dowiedziałam się, że dzidzia rośnie, a serduszko bije. Jak wszystko dobrze pójdzie termin planowany 1 lub 3 sierpnia Mam nadzieję, że mnie tu przygarniecie.
Mart81
leila, ilovesummer - witajcie :-)
Leila masz ten sam termin co ja, ten sam dzień ciąży :-)
Danus Ty też dokładnie ten sam dzień :-)
dużo nas na 16 sierpnia, heh, czyżby jakaś mocno księżycowa noc była około dwa tygodnie temu?
Leila masz ten sam termin co ja, ten sam dzień ciąży :-)
Danus Ty też dokładnie ten sam dzień :-)
dużo nas na 16 sierpnia, heh, czyżby jakaś mocno księżycowa noc była około dwa tygodnie temu?
Ostatnia edycja:
Mart81
leila Ja też nie byłam i to narazie moje wyliczenia, ale tak podaje mi kalkulator z suwaka który odnosi się do pierwszego dnia ostatniej miesiączki. W czasie ciąży termin porodu ze względu na wielkość płodu może się kilkakrotnie przesuwać, a i tak wyjdzie jak wyjdzie :-). Dzień ostatniej miesiączki to akurat rzecz niezmienna więc ja się tego trzymam na suwaku :-)
reklama
ilovesummer
no mnie suwaczek pokonał