reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

reklama
Witam wszystkie mamuśki, te nowe i te "stare" :-p
jak wasze dzisiejsze samopoczucie?

Ja miałam zamiar pracować min. do marca, ale niestety po raz kolejny jestem na l4, znów jakieś choróbsko mnie dopadło :-( więc zobaczymy jak to będzie. Niestety pracuje przy obsłudze klientów i praktycznie codziennie jakiś zakatarzony czy kaszlący delikwent się zjawia :wściekła/y:

Witam kochane. Niestety nie będę z Wami do końca bo dziś dostałam obfite plamienia i okazało się najgorsze. Idę zaraz na noc na oddział bo nadal krwawię. Więc życzę Wam spokojnej ciąży i uważajcie na siebie i Wasze maluszki. Pozdrawiam.

Bardzo mi przykro kochana, mam nadzieję, że już niedługo zawitasz na innym wątku i tym razem wszystko będzie dobrze. Trzymaj się cieplutko.
:-(

Witam po weekendzie :cool2:
Szybko przewertowałam posty z ostatnich dni - współczuję przeziębień i chorób :-(
No, ja jakoś jeszcze się trzymam. Ciekawe jak długo...?

Witam gorąco nowe mamy :biggrin2:

leila85 - tak, mnie też tak kłuje - czasem bardziej, czasem mniej... to macica pracuje, żeby naszym fasolinkom było wygodnie ;)

leila, już wczoraj ustaliłyśmy że wszystkie mamy skurcze i kłucia jajniorów, więc to musi być norma. i przeziębienie też:tak:
ja dziś gorzej się czuję, gardło bolało i trochę kaszlę. jak będzie gorzej to kierunek lekarz i też idę na L4! fasolinka ważniejsza niż praca:tak:
Szkoda tylko, że mam umowę na zastępstwo i jak pójdę na L4 ciążowe to mogą mnie zwolnić pod pretekstem powrotu tamtej osoby do pracy.:-(
Zazdroszczę tym które już widziały serduszko! Przede mną jeszcze tydzień i 2 dni czekania i nerwów...:-(

Dziękuję za odpowiedź dziewczyny :) Trochę mnie uspokoiłyście :) A mam do Was pytanie odnośnie pierwszej wizyty u gina. Kiedy na niej byłyście? Mój gin może mnie przyjąć dopiero w przerwie świątecznej,ale że wtedy prawdopodobnie będzie miał urlop ,to dopiero po Nowym Roku,a mnie to wydaje się trochę późno...jutro idę do innej poradni - może tam mnie przyjmą...

Ja byłam pierwszy raz tydzień temu, czyli w 5 tygodniu, ale tak naprawdę to nic nie udało się ustalić. Widać było tylko pęcherzyk, ale bardzo malutki. Dostałam jod do kompletu z folikiem i nawet nie mam założonej karty ciąży. Dopiero za tydzień, czyli w 7 tc idę znów zobaczyć czy fasolka jest na swoim miejscu i czy serduszko bije, i jak wszystko będzie dobrze to dopiero wtedy będę miała założoną kartę.
leila,może spróbuj u innego lekarza, który będzie miał czas w przyszłym tygodniu?
Ale jestem dziś padnięta... Nic tylko spaaaać!

reklama
Roszpunka właśnie taki mam zamiar :) Tym bardziej,że choruję na niedoczynność tarczycy,więc uważam,że lekarz powinien mnie jak najszybciej przyjąć...

Do góry