reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Danuś możesz edytować swoje posty i poprawiać w nich błędy oraz dopisywać nowe myśli tak żeby nie było posta pod postem;-)
Dziewczyny ale Wam zazdroszczę tej piżamy o 14 ja od 6 na nogach i znów czuję że o 20 będę nieużyteczna
Dziewczyny ale Wam zazdroszczę tej piżamy o 14 ja od 6 na nogach i znów czuję że o 20 będę nieużyteczna
flądra
witam poniedziałkowo tez mam dylemat do kiedy siedzieć w pracy. zawsze myślałam, ze będę ile lezie, ale jak się teraz nad tym zastanawiam to...po co?? człowiek się stara, a to i tak ostatecznie bedzie olane zapewne, więc...myślę, że od lutego BYE BYE praco, witaj cudowne L4, nadrobie książki, porządki i cokolwiek na co nie mam normalnie czasu i ochoty
kakakarolina
Flądra ja tak miałam w poprzedniej ciąży. Bo przecież ciąża to nie choroba, bo pracować trzeba itp... bo nie należy się rozpieszczać i rozczulać nad sobą. Uległam jakiejś zbiorowej halucynacji. Pracować na jakiegoś bogatego szefa?? W imię czego. Teraz bym bardziej pielęgnowała ten czas, czytała książki, chodziła na długie spacery, do kina, spotykała się z przyjaciółmi.
Po porodzie mi się wszystko w głowie zmieniło. Dostałam sygnał z kosmosu (czyt. instynkt macierzyński) i teraz co innego niż praca jest dla mnie ważne. Dlatego bez skrupułów od razu idę na l4
Po porodzie mi się wszystko w głowie zmieniło. Dostałam sygnał z kosmosu (czyt. instynkt macierzyński) i teraz co innego niż praca jest dla mnie ważne. Dlatego bez skrupułów od razu idę na l4
ja dziewczyny tez najchętniej została bym w domu, od razu się lepiej czuje a w pracy to cały dzień źle się czuje ale mam kiepską sytuację bo to nowa praca i jeszcze nie podpisałam umowy zmieniłam prace i chyba tego samego dnia zaszłam w ciąże hehehehe super tylo co teraz najchętniej rzuciła bym ja w diabły i zajeła sie sobą ale co z ubezpieczeniem co z tym wszystkim?
Witam wszystkie sierpniowe mamusie :-) Jestem tutaj nowa.08.12 robiłam pierwszy test i wyszła mi bledziutka kreseczka,wczoraj powtórzyłam i kreska już była zdecydowanie bardziej widoczna.Dzisiaj robiłam betę hcg i wyniki będą jutro.Mój prawdopodobny termin porodu to około 16 sierpnia 2012.Mogę się do Was dołączyć?
reklama
kakakarolina
Danuś to zupełnie inna sytuacja póki nie dostaniesz umowy na stałe L4 pewnie zaskutkuje zwolnieniem. A kiedy masz podpisać umowę??
Leila85 Witaj i rozgość się
Leila85 Witaj i rozgość się