reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

reklama
oj kochanie, raczej nie, zobaczysz co najwyzej pecherzyk ciazowy i cialko zolte... ja bylam po 5 tygodniu i widzialam tylko pecherzyk, serce zobaczysz po 6 tygodnia badz nawet w 7tc...

Cześć dziewczyny :)

choć trochę niespodziewanie to z przyjemnością dołączam do sierpnióweczek :D
ostatnia @ 2.11 przy cyklu 28 dni, robiłam dzisiaj betę- 6547mlU/ml

ponieważ nie jesteśmy zbyt cierpliwi byłam już w pt u gin i na usg wioczny był tylko pęcherzyk, pani doktor kazała przyjść po 15 grudnia na wizyte serduszkową :)

GRATULUJE wszystkim zafasolkowanym!! :)

a więc po wyczekaniu 2,5h weszłam do gabinetu (doktor mój miał nieplanowane 2 cesarki) jest ZARODEK OK 5TYDZIEN
laugh.gif
laugh.gif
ale zaraz koło macicy mam torbiela o średnicy ok 5cm, to co było tym krwawieniem to zapewne był drugi torbiel który pękł i mnie zalał... niestety jest tak ułożony że uciska mi na jajnik i jakies tam nerwy, boli jak cholera przy kazdym kroku przy przerwacaniu się w łóżku jak kicham to mam wrazenie ze coś mnie rozrywa... jest szansa ze się wchłonie sam ale jest tez szansa ze urosnie i zbliży się do malutkiej macicy i ją "ZGŁADZI"
no.gif
shocked.gif

miałam juz tak jak zaszłam w ciąże z Angelinką, 2 torbiele miałam po 7cm i się wchłonęły po 10tygodniu.

za tydzien w poniedziałek mam znów USG, sprawdzimy jak rosnie torbiel i czy juz serduszko bije
biggrin.gif

więc oficjalnie (choć znutką niepokoju) będę mieć PIĄTE DZIECIE!!! JESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU JAK TO BRZMI HIHIHIHI

a teraz lece się pakować na jutro na koncert choć mam jak najwiecej się oszczędzać a takie plany miałam od pól roku jak juz wiedzielismy ze pojedziemy do Łodzi, impreza, balanga do rana zalana pysznym drineczkiem a tak
cool.gif

pozdrawiam i do czwartku, życze Wam spokojnych wizyt u lekarza

sempe - podglądałam Wasz wątek i po przeczytaniu Twojej historii kibicowałam Ci, by wszystko dobrze się ułożyło i bardzo się cieszę z takich wieści :) Wiedziałam, że wszystko dobrze się ułoży :) Pozdrawiam :)

reklama
Ja też się przywitam - wciąż niepewna, czy ciąża jest NAPRAWDĘ.
Dobry wieczór!
:)
Jestem już doświadczoną mamą, mam za sobą też poronienie i sama siebie powstrzymuję przed zbytnią radością - w środę pierwsza wizyta u ginekologa, ale, jak znam życie, USG dopiero za jakieś 2 tygodnie... Choć niby jestem taka "doświadczona", to gonitwę myśli mam pewnie taką samą, jak wszystkie tutaj! :-D
Ciąża chciana i planowana od dawna - jakby wreszcie "zaskoczyła"... Oby!

Do góry