reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

Witam wtorkowo :-)

Witam nowe mamusie :-D trzymam kciuki aby Wasze ciążę przebiegały wzorowo :)

sempe wow zarodek juz jest ???????????????? super, a skoro miałaś w ciązy juz torbiele to i tym razem sie wchłonie ten jeden i bedzie dobrze :tak:
Karola ja tez mam dziś wizytę ..........ok 18, ale pewnie wejdę po 18....... kurcze czeka mnie dłuuuuugi dzień dziewczyny !!!!!!!!!! troszkę sie boję,.....ale chce miec juz za sobą tą wizytę ;-)
a TY kochana o której ??????????????

reklama
witam wszystkie sierpniowe mamuśki :)
obserwuję was od samego początku tematu i nareszcie postanowiłam sie zarejstrować na forum. Ja również prawdopodobnie zostanę po raz pierwszy mamą w sierpniu 2012. Test zrobiłam już ponad tydzień temu i pokazał piękne dwie kreseczki. Teraz czekam na wizytę i potwierdzenie u gin.Wszystko będzie wiadomo we wtorek 13.XII póki co bardzo się stresuję, bo chciałabym żeby to była prawda i żeby wszystko było ok. Dzidziuś był jak najbardziej planowany i wyczekany :)

witam wszystkie sierpniowe mamuśki :)
obserwuję was od samego początku tematu i nareszcie postanowiłam sie zarejstrować na forum. Ja również prawdopodobnie zostanę po raz pierwszy mamą w sierpniu 2012. Test zrobiłam już ponad tydzień temu i pokazał piękne dwie kreseczki. Teraz czekam na wizytę i potwierdzenie u gin.Wszystko będzie wiadomo we wtorek 13.XII póki co bardzo się stresuję, bo chciałabym żeby to była prawda i żeby wszystko było ok. Dzidziuś był jak najbardziej planowany i wyczekany :)

aga trzymam kciuki bardzo mocno :)

Witam
Ilona ja mam o 11 wizyte:tak: wiec jak to w holadii wskocze na rower o 10:50 i juz:tak: musze zabrac ze soba synka bo niemam go z kim zostawic..tez sie cieszy i mowi ze bedziemnie za reke trzymal:tak:
Trzymam za ciebie kciuki:tak:

Aga195 witam:happy:

Błonka - zaczyna się to co najmniej przyjemne i raczej niema na to sposobu :-(
karola życzę powodzenia!
czekamy na relację z dzisiejszych wizyt :)

Karola82 i jak noc?? zasnęłaś?? Serduszko na pewno pięknie bije. A karolek dzielny, że będzie Mamusie trzymał za rączkę:tak:
Sempe bądź dobrej myśli. Ja tam myślę, że torbiel się wchłonie bo jakżeby inaczej;-)
Elsea ja też jeszcze mojej ciąży nie dowierzam:-D na pewno teraz skończy sie happy endem ale masz już "dorosłe" dzieci:-D
Ilona na pewno będzie ok. Trzymam kciuki o 18:tak:
Aga gratuluję pierwszej ciąży. Jestem pewna, że w sierpniu się przytulicie;-);-)
Błonka mnie niestety też mdłości biorą :wściekła/y: wczoraj wieczorem ledwie dałam radę. Ostatni mnie ominęło ale chyba za dużo szczęście na raz....

No i witam wszystkie mamy:-) co myślicie o wątku przedstawiam się... z jakimis podstawowymi danymi imię zawód stan cywilny data porodu ilośc już posiadanych dzieci, przyszłe imię???? może coś zaproponujecie. Miałybyśmy powitania w jednym wątku a pogaduszki w innym bo nam się zaraz bałagan straszny zrobi a mamuś coraz więcej:-D

ikona24, kakakarolina zauważyłyście,że na suwaczku mamy takie same terminy? jak to było o was? u mnie OM 29.10 a cykle 28

a wątek zapoznawczy bardzo mile widziany, myślę,że bedzie nas coooraz więcej :)

reklama
Hej, a ja nadal czekam na wizytę...dziś pierwszy dzień dziwnie się czuję...nie wiem czy nie będzie wymiotów:( ale jak dotąd było super...trochę bóle w brzuszku, ale poza tym super...ale dziś od rana strasznie dziwnie....oj co to będzie dalej???

Do góry