reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

reklama
oj kochanie, raczej nie, zobaczysz co najwyzej pecherzyk ciazowy i cialko zolte... ja bylam po 5 tygodniu i widzialam tylko pecherzyk, serce zobaczysz po 6 tygodnia badz nawet w 7tc...

Cześć dziewczyny :)

choć trochę niespodziewanie to z przyjemnością dołączam do sierpnióweczek :D
ostatnia @ 2.11 przy cyklu 28 dni, robiłam dzisiaj betę- 6547mlU/ml

ponieważ nie jesteśmy zbyt cierpliwi byłam już w pt u gin i na usg wioczny był tylko pęcherzyk, pani doktor kazała przyjść po 15 grudnia na wizyte serduszkową :)

GRATULUJE wszystkim zafasolkowanym!! :)

a więc po wyczekaniu 2,5h weszłam do gabinetu (doktor mój miał nieplanowane 2 cesarki) jest ZARODEK OK 5TYDZIEN
laugh.gif
laugh.gif
ale zaraz koło macicy mam torbiela o średnicy ok 5cm, to co było tym krwawieniem to zapewne był drugi torbiel który pękł i mnie zalał... niestety jest tak ułożony że uciska mi na jajnik i jakies tam nerwy, boli jak cholera przy kazdym kroku przy przerwacaniu się w łóżku jak kicham to mam wrazenie ze coś mnie rozrywa... jest szansa ze się wchłonie sam ale jest tez szansa ze urosnie i zbliży się do malutkiej macicy i ją "ZGŁADZI"
no.gif
shocked.gif

miałam juz tak jak zaszłam w ciąże z Angelinką, 2 torbiele miałam po 7cm i się wchłonęły po 10tygodniu.

za tydzien w poniedziałek mam znów USG, sprawdzimy jak rosnie torbiel i czy juz serduszko bije
biggrin.gif

więc oficjalnie (choć znutką niepokoju) będę mieć PIĄTE DZIECIE!!! JESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU JAK TO BRZMI HIHIHIHI

a teraz lece się pakować na jutro na koncert choć mam jak najwiecej się oszczędzać a takie plany miałam od pól roku jak juz wiedzielismy ze pojedziemy do Łodzi, impreza, balanga do rana zalana pysznym drineczkiem a tak
cool.gif

pozdrawiam i do czwartku, życze Wam spokojnych wizyt u lekarza

sempe - podglądałam Wasz wątek i po przeczytaniu Twojej historii kibicowałam Ci, by wszystko dobrze się ułożyło i bardzo się cieszę z takich wieści :) Wiedziałam, że wszystko dobrze się ułoży :) Pozdrawiam :)

reklama
Ja też się przywitam - wciąż niepewna, czy ciąża jest NAPRAWDĘ.
Dobry wieczór!
:)
Jestem już doświadczoną mamą, mam za sobą też poronienie i sama siebie powstrzymuję przed zbytnią radością - w środę pierwsza wizyta u ginekologa, ale, jak znam życie, USG dopiero za jakieś 2 tygodnie... Choć niby jestem taka "doświadczona", to gonitwę myśli mam pewnie taką samą, jak wszystkie tutaj! :-D
Ciąża chciana i planowana od dawna - jakby wreszcie "zaskoczyła"... Oby!

Do góry