reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

Witajcie Kochane :-)

Dziś rano wyszedł mi jeszcze słabszy test niż ostatnio więc byłam w laboratorium, żeby na 100% się przekonać. Odebrałam właśnie wyniki bety i jestem w ciąży :-D Ależ jestem szczęśliwa :tak:
Dziś mną emocje targają, więc jutro popiszę z Wami więcej :-p
Buziaki i zdrówka dla Naszych fasolinek, niech nam zdrowo rosną :tak:

reklama
Witam Was!!!
u mnie emocje trochę opadły i pojawił się niepokój... Dzwoniłam dzisiaj do lekarza i kazał mi przyjść dopiero w przyszłą środę, a mnie od rana dziś boli brzuch jakbym miała miesiączkę dostać...
Dla świętego spokoju zrobiłam dzisiaj badanie beta, a wynik dopiero w środę i jak tu się nie stresować!!!

ika spokojnie :) wiem wiem latwo sie pisze ale kochana ja mialam identyczny objaw.. 2 dni po terminie jak sie obudzilam byla wrecz pewna ze juz dostalam @ bo tak mnie bolalo ze wstac z lozka nie moglam wstac, poszlam do lazienki a tam nic... zrobilam test i 2 kreski bardzo slabiutkie ale 2... brzuch moze cie bolec i kolic bo macica sie rozrasta, jak to powiedziala moja ginka naciagaja sie jakies wiezadla itp... :) poczekaj cierpliwie i powtorz potem bete i zobacz czy osnie, jak rosnie znaczy dzidzia sie rozwija :)

ika tak jak pisze Błonka taki ból to normalne , naprawdę nie masz co sie przejmować,,,, mnie i teraz boli jak długo chodzę......ale przed i po terminie @ pare dni to mnie naprawdę strasznie bolał !!!!!!!!!!!!!!!!! GŁOWA DO GÓRY !!!!!!!! na pewno jest dobrze a stres nie pomaga w niczym.....wiec nie martw sie kochana :)

Ilona beta 84 czyli 4-5 tydzień :tak: Ale ja miałam późną owulkę, więc to naprawdę wczesny etap ciąży ;-)

Ika popieram dziewczyny! Ja w ciąży z synkiem to się zwijałam z bólu już od 10 dnia od owulki - myślałam, że się zatrułam pistacjami a to zatrucie ma dzisiaj już ponad rok :-D
I muszę powiedzieć, że teraz nie mam takich mocnych bóli jak za pierwszym razem ale też są tylko mniejsze:tak: I śpiączka mnie łapie i mdłości - uh jak sobie przypomnę pierwsze miesiące poprzedniej ciąży to :baffled:

Dziękuję za wsparcie :-)
to powiedzcie mi jeszcze czy jeśli pójdę na wizytę w przyszłą środę to jest szansa że będzie już widać serduszko??
bo ni potrafię się połapać w tych obliczeniach...:cool:

i jak uruchomić ten nieszczęsny suwaczek???

Ostatnia edycja:
ika? a kiedy mialas ostatnia miesiaczke przypomnij mi i ilo dniowe masz cykle to ci oblicze :) a suwaczek tworzysz na suwaczku.com wpisz sobie to w google , wyskoczy ci ta stronka :)

reklama
Black- opal - czyli wszystko jest OK :) ale popatrze dziewczyny , testy wykrywają hormon juz od 10 i 25, a przy becie 84 kreseczka nie jest mocna,,,,!!!!!!!!!!
ika- kochana zajrzyj proszę do naszych podwątków, i tam masz w jednym z wątków intrukcję jak stworzyć suwaczek:) a kiedy miałas ostatnio @ ?????????i ilu dniowe masz cykle ??????????????

Do góry