zuzia2012
Zaangażowana w BB
witam....:-)...dziewczyny..to ja wazę najwiecej...w sumie przytyłam tylko 6 kg..ale waga...a niech to.przyznam się 93,5 ..ale na szczescie od kiedy jestem na diecie juz waga nie wzrosta...na tym to polega ze dziecko rosnie ale ja nie..i zabiera tłuszczyk ode mnie........ co do zaparc ja tez mam ..chyba na tym etapie to normalne.........po za tym....co do niezbednych zakupów..wyprawki.to laktator czy stelizator..ja osobiscie nie mam w planie..przy pierwszym dziecku..10 lat temu kupiłam laktator..i ..choc mi sie na poczatku przydał..zeby dziecku sciągac mleko i co dziennie 100km dowozic do szpital..ale potem juz mi sie nie przydał..i ..wiem ze jest też wiele innych rzeczy które..człowiek kupuje...bo inni maja....a czy sie przydadzą ????? zalezy od sposobu zycia i karmienia..co do strerilizatora..też nie widze takiej potrzeby butelki i naczynia normalnie myje..i mysle ze to wystarczy...przynajmniej mi..kazda z nas chciała by co innego.....a co do staników..czekam na jakies pieniądze...i musze ze 4 najtańsze kupic...bo tak na początek najwazniejsze sa gdy pokarmu duzo i leje sie..a potem wruce do normalnej bielizny.... zazdroszę wam czereśni.:-(u mojej teściowej zmarzła a w sklepach .kosmiczne ceny...a tez marze o czeresniach...:-(dzis choc upał .niesamowity robię.porzadki generalne...w kuchni okna pomyłam..i meble wyczysciłam..teraz zaczynam robic obiad..duszona kapuste..z marchewka i koperkiem...na jogurcie naturalnym..ziemniaki..i jakies miesko....nic szczegulnego...ale rodzina się naje..... od wczoraj jestem w siódmym niebie...po wizycie i potwierdzenia 100% córki...i nabrałam energi..dostalam kopa do działania..nie ma co trzeba wszystko dopiac na ostani guzik.....na cale szczęście juz prawie mam wszystko ..ubranka poprane.poprasowane .po woli pakuje torby....tylko generalne porządki.porobie całego domu..i trochę sobie odpoczne......przed porodem....pozdrawiam i dziękuje za miłe słowa jestescie kochane..fajnie tak poklikac z wami...i trzymam kciuki za obrucenie sie dzieci.....pa pa
Ostatnia edycja: