cornelka
Fanka BB :)
Witam się wieczornie :-)
dzięki kochana za pamięć :-) na wizycie wszystko ok, dzidziuś rośnie jak na drożdżach :-) zwinął się w kłębek i nici z potwierdzania płci ;-)
Biedna jesteś z tymi lekami :-( ale czego się nie robi dla maluszka :-)
a z mężem i tymi tabletkami to niezły hardcore i jakiś mały twardziel dwa dni ze złamaną ręką i nawet się nie poskarżyć, nieźle :-)
Też tak mam wczoraj weszłam do przychodni i zapomniałam jak się nazywa mój gin, który prowadzi mi ciąże rejestratorka musiała mi mówić nazwiska i dopieor jej powiedziałam który to
Witaj i gratulacje :-)
cornelka jak po wizycie???
dzięki kochana za pamięć :-) na wizycie wszystko ok, dzidziuś rośnie jak na drożdżach :-) zwinął się w kłębek i nici z potwierdzania płci ;-)
Olga, zazdroszczę takiego podejścia, ja nie potrafię. Mój lekarz tez jest ostrożny, no i niestety cały czas cos się dzieje, jak nie plamienie, krwawienie to szalejąca tarczyca, teraz stawiająca się macica, tona leków. Myślę, że jak się już ma swoje pociechy, to w kolejnej ciąży człowiek nawet nie ma czasu się nazbyt zastanawiać bo musi zap... jak mały samochodzik cały dzień:-) Co do plastiku, każdemu się zdarzą albo zdarzyły takie sytuacje i jesteś wspaniała matką pamiętaj Moja teściowa jak mój maż był mały cały czas pracowała, miała ciągi dyżurów w szpitalu po 4 dni i raz mój maż jako 4 latek zjadł całe opakowanie babci tabletek na serce, pojechali na płukanie żołądka a tu się okazało, że dziecko ma jeszcze od 2 dni złamaną rękę, ale nic się nie przyznawał tylko się bawił, a babcia która się nimi zajmowała nie zauważyła.
Biedna jesteś z tymi lekami :-( ale czego się nie robi dla maluszka :-)
a z mężem i tymi tabletkami to niezły hardcore i jakiś mały twardziel dwa dni ze złamaną ręką i nawet się nie poskarżyć, nieźle :-)
I miałam Wam poodpisywac i już nie pamiętam co...Dziewczyny Wy też jesteście takie półprzytomne?? Ja sie czuję jak okropnie z tym roztargnieniem:dzisiaj podając adres w mailu,przez 5 minut się zastanawiałam na jakiej ulicy mieszkam...Jakaś masakra :--(
Też tak mam wczoraj weszłam do przychodni i zapomniałam jak się nazywa mój gin, który prowadzi mi ciąże rejestratorka musiała mi mówić nazwiska i dopieor jej powiedziałam który to
Witam wszystkie przyszłe sierpniowe Mamusie Jestem tu od kilku dni, ale dopiero znalazłam chwilkę, aby się pojawić i o sobie napisać. Mam termin na 28.08
RatinaZ - ja też chodzę taka roztargniona, czasem zdaje mi się, że głowę mam gdzieś w chmurach
Witaj i gratulacje :-)