ulala ale sie rozpisalyscie przez te pare dni wlasnie nadrobilam lekturke
Wrocilismy dzisiaj od znajomych bylo swietnie czulam sie tam jak we wlasnym domu, codzinnie cos nowego jakies wyjscia restauracje kina itp caly czas bylo co robic, Jednak doszlam do wniosku ze krolową parkietu to ja jeszcze dlugo nie bede mialam przyjemnosc wyruszeni ana dyskoteke bylam na nia bardzo napalona niemal jak szczerbaty na suchary kiedy tam doszlam potanczylam jakies 25 minut i mi sily kompletnie odeszly czulam ze chce mi sie strasznie spac, wiec znajomi zostali a my wrocilismy do ich lokum hahaha taka ze mnie dyskotekowa
gdzie kiedys to nie schodzilam cala noc
no ale to bylo kiedys jednak ten maluszek pobiera cala moje energie
Olga - sliczne pieseczki kluseczki az sie chce wycalowac je
K8libby - bardzo podobaja mi sie te domy jesli chodzi o wyglad naprawde eleganckie
RatinaZ - tez bardzo lubie kroliczki mialam sama kiedys jednego ale dziecko sasiadki ukrecilo mu glowe i biedak padł
za to bardzo nie lubie kotow i ich charakteru uwazam ze one sa indywidualistami ze jak czegos potrzebuja to wiedza gdzie przyjsc a tak to ich nie ma w przeciwienstwie do psa w swoim zyciu mialam pare kotow jako dziecko i tylko pamietam te zle sceny gdzie cos bylo podrapane albo rozbite hehe
tylko niech kocie mamy nie krzycza na mnie :-)
Juditka - Uwielbiam pizze express wlasnie u nas w miesice otworzyli i bylismy z moim A ostatnio i swietne cienkie ciasto wspaniale przyprawione bylo pamietam ze zamowilam pizze o nazwie cos tam ASTRA i byla mmmm
Kruszki - tez nigdy nie slyszalam o babce ziemniaczanej nawet nie umiem sobie wyobrazic jak to wyglada
Amna - gratuluje syneczka teraz bedziesz miala parke mam nadzieje ze jestes happy
oraz witam wszytkie nowe mamy bo widze ze tu kilka do nas doszlo
Ja jutro ide na wizyte do poloznej bedzie badala czy jest akcja serca u maluszka wiec trzymajcie kciuki.
Zakupilam sobie te paski do mierzenia ph i jak je mam interpretowac od ilu do ilu jest ze chlopiec a ile ze dziewczynka? bo nie mam pojecia, ktos juz to robil? widzialam ze chyba juditka i kruszki ale nie jestem pewna