anulka18071987
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny dawno nie pisałam ale staram się czytać na bieżąco jest mi strasznie głupio ze nie mogę się przemóc i regularnie odpisywać na posty.Z wiadomości ze świata powiem tyle że jutro jadę na to genetyczne usg, u mnie płaci się 200 złotych co do duphastonu też biorę ten w białym opakowaniu i u mnie kosztuje 29.50 a ten oryginalny coś około 38 zł.Zastanawiam się tylko do kiedy będę go brała mój ginekolog powiedział że to dobry lek i ja czuje się z nim bezpieczniej.U mnie objawy ustąpiły prawie całkowicie poza od czasu do czasu bolącymi piersiami nic mi nie dolega.Ostatnimi czasy przez zaparcia miałam krew przy oddawaniu stolca ale lekarz przepisał maść,nie wykupiłam bo sprawa minęła ja zaczęłam jeść jogurty i pić maślanki,dzięki czemu unikam bólu przy oddawaniu stolca.Jeśli chodzi o wysłuchiwanie serduszka to powiem tak czytałam kiedyś artykuł na ten temat który mówił że kobiety często mylą swoje tętno z tętnem płodu i prowadzi to do zaniedbań kłopotliwych sytuacji dlatego ja nie jestem za zakupem aczkolwiek nie ukrywam że chciałabym posłuchać swojego dzidziusia,tutaj w moim przypadku przemawia tez kwestia finansowa,wiem że pieniądze jeszcze będą potrzebne na inne rzeczy więc jak tylko mogę ograniczam wydatki.Mam nadzieje że u was wszystko w porządku.Kurcze zapomniałam was zapytać czy kupowałyście już może spodnie ciążowe bo ja się zastanawiam ale jak zobaczyłam cenę w H&M 159zł to mnie ciarki po plecach przeszły chyba przejdę się na jakieś ciucholandy i tam poszperam bo w moich spodniach już mi ciasno a getry nie zdają egzaminu bo jest coraz zimniej.wczoraj nawet przerobiłam jedne spodnie ale musiałam wyrzucić bo za dużo wycięłam na brzuszek i wyglądały koszmarnie