reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Jezu dziewczyny, ja chyba oszaleję, moje zachcianki to jest jakaś masakra. Teraz Katjusza napisałaś o kompocie z jabłek, i już się zastanawiam czy mam w domu i czy nie nastawię zaraz kompotu. Co chwilę chce mi się czegoś innego, a już jak coś przeczytam albo zobaczę w telewizji to koniec świata. Ostatnio oglądałam na TVN style dwa odcinki "czy wiesz co jesz" po rząd, i pierwszy był o płatkach i mleku a drugi o parówkach i ketchupie. Oczywiście jadłam jedno za drugim. Jestem nienormalna.

reklama
Jezu dziewczyny, ja chyba oszaleję, moje zachcianki to jest jakaś masakra. Teraz Katjusza napisałaś o kompocie z jabłek, i już się zastanawiam czy mam w domu i czy nie nastawię zaraz kompotu. Co chwilę chce mi się czegoś innego, a już jak coś przeczytam albo zobaczę w telewizji to koniec świata. Ostatnio oglądałam na TVN style dwa odcinki "czy wiesz co jesz" po rząd, i pierwszy był o płatkach i mleku a drugi o parówkach i ketchupie. Oczywiście jadłam jedno za drugim. Jestem nienormalna.

:-D:-D:-D mam to samo, coś zobaczę i za chwilę mam na ta mega fazę :)
ja robię z tego przepisu, Kruche ciasto z truskawkami i kruszonką, właśnie wyjęłam z piekarnika, za chwilę będę się zajadać :)

Sopelek dzięki, ale to chyba nieuniknione ;-) i ja i M. straszne nerwusy, więc pewnie maluch niestety wda się w nas :sorry:

no to jutro bede tez piekla, po drodze z pracy do domu zakupie truskaweczki :) ach robicie smaka :) dzis w ikea pochlonelam na szybko 2hotdogi, nie moglam nawet wolno jesc, jakos tak polykalam... bleee a teraz pieke babke ziemniaczana :) zaraz bedziemy jesc i zapijac mleczkiem :)

Katjusza haha, no chyba powinnyśmy wprowadzić zakaz rozmawiania o jedzonku :-p
Też jak poczytam jakie pyszności gotujecie to mi odbija :-D

Sopelek mi gin. mówił, że nospa nie szkodzi, ale wiadomo im dłużej coś używasz tym mniej skuteczne ;-) ja na wzdęcia jem po prostu lżej i od tygodnia jest w miarę ok, jak jest tragicznie to pół szklanki herbaty koperkowej sobie robię, chociaż niby nie powinno się w pierwszym trymestrze :sorry: Karolina ja też bez leków, tylko ten cholerny kwas, mam nadzieję, że już tak cała ciąże będzie, już czuję, że ta jest inna od poprzedniej :tak: ja zjadłam ten serek biały ze szczypiorkiem i zachcianki mi przeszły :rofl2:

Irisson zdrówka dla laury no i dla Was oczywiście :tak:
Sopelek mnie również męczą wzdęcia i zaparcia. Brzuch pobolewa wtedy i czuje się taki dyskomfort w brzuszku mnie nawet w nocy budzi... wrrr i nic nie działa... dzisiaj siedziałam na kibelku 2h:baffled:
MMMM piszecie o ciastach, babkach ziemniaczanych itd itp, a ja przy mojej cukrzycy mogę tylko pomarzyć i wyobrazić sobie takie pyszności....
Wczorajszy dzień to normalnie meksyk... 18-tka mojej siostry... echhh wróciłam do domu o 1:30 usnęłam dopiero po 3. Mam problemy z zasypianiem mam wrażenie, że w każdej pozycji coś ciągnie i przeszkadza... we worek wizyta u gina i USG genetyczne, nie mogę się doczekać a jednocześnie mega się boję...

reklama
Nina dzięki, Laura już śpi smacznie i nie kaszle przez sen, więc noc powinna być spokojna :tak: trzymam mocno za genetyczne, pamiętaj, że masz Stróża dla Promyczka, będzie dobrze :tak:

Do góry